هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

میگم ما 1 ps3 دوستمون داره زیاد هم باهاش بازی نکرده مثلا روزی 1 ساعت ولی الان چند روزی هست هیچ بازی رو نمیاره نمیدونید مشکل از چی هست شما؟

کمک فوری

دوستان من ps3 slim u/c خریدم و اینو تا 3.01 update کردم حالا می خوام یه account واسه خودم بسازم اما میگه باید بازم update کنی مگه روی 3.01 update دیگه ای هم اومده ؟ اگه اومده خواهشا لینک u/c شو بزارین تا من دانلود کنم و یه اکانت واسه خودم بسازم . ممنون .

دوستان من ps3 slim u/c خریدم و اینو تا 3.01 update کردم حالا می خوام یه account واسه خودم بسازم اما میگه باید بازم update کنی مگه روی 3.01 update دیگه ای هم اومده ؟ اگه اومده خواهشا لینک u/c شو بزارین تا من دانلود کنم و یه اکانت واسه خودم بسازم . ممنون .
اره يه جديد اومده.
من ديروز رفتم sign in كنم گفت update كن.
شانس ماست ديگه همين ديشب كه اومديم cod مولتي بزنيم براي اولين بار اين طوري شد.:biggrin1:

دوستان اين ريجن پال و جي فرقي ميكنه وقتي مي خوام بخرم ؟؟؟؟؟
فرقي نميكنمه چه ريجني بخرم؟؟؟؟
ریجن پال برای اروپا و خاور میانه هست و ریجن J برای ژاپن
فرق خاصی نداره, پال بگیری بهتره, چون فیلم BD پال بهتر گیر میاد.

بچه ها سلام بابايه من الان مالزيه و قراره برام يه ps3 بياره فكر كنم اينو قبلا گفتم كه استفادم از ps3 به علت قيمت بازي هاش كمه
به نظر شما چه پكيو بگم برام يارن ؟؟؟
به نظر شما اگر باندل بيارن به صرفه تره يا اگر پك معمولي بگيرن ؟؟؟؟

بچه ها سلام بابايه من الان مالزيه و قراره برام يه ps3 بياره فكر كنم اينو قبلا گفتم كه استفادم از ps3 به علت قيمت بازي هاش كمه
به نظر شما چه پكيو بگم برام يارن ؟؟؟
به نظر شما اگر باندل بيارن به صرفه تره يا اگر پك معمولي بگيرن ؟؟؟؟
سلام منم اميرحسين توي قزوين هستم قرار بود براي من هم يه چي بياري:biggrin1::biggrin1:
به بابات بگو پك بياره بهتره مثلا خواست بياره پك KILLZONE 2&MGS 4 رو بياره كه PS3 80 GB FAT هست و يا اينكه هر مدلي خواست بياره برات مدلي بياره كه توش بازي باشه و بتوني با اون 2 تا بازي خودت رو سرگرم كني و اينجوري بهتر هم هست
كلا هر مذلي مياره مدل معمولي نباشه توش بازي و يا دسته اضافه هم باشه
اگه خواستي SLIM بگيري بگو پك UCNAHRETD 2 رو بابات بياره

ببخشید دوستان یه سوال برام پیش اومده!!
من دسته ی معمولیم (sixaxis) رو که واسه خود پکه ps3 هست رو وقتی میگیرم دستم احساس میکنم پوست پیازیه! هی صدا میده!! مخصوصا تو بازی هایی مثل KZ2 که برای کنترل به دسته فشار میاد هی تلق تولوق میکنه!!:biggrin1:
میخواستم ببینم دسته های dualshock3 اصلی هم اینطور هستند؟؟

ببخشید دوستان یه سوال برام پیش اومده!!
من دسته ی معمولیم (sixaxis) رو که واسه خود پکه ps3 هست رو وقتی میگیرم دستم احساس میکنم پوست پیازیه! هی صدا میده!! مخصوصا تو بازی هایی مثل KZ2 که برای کنترل به دسته فشار میاد هی تلق تولوق میکنه!!:biggrin1:
میخواستم ببینم دسته های dualshock3 اصلی هم اینطور هستند؟؟
نه.................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or