r.t.1.n
کاربر سایت
تبدیل dvi به Vga برای مانیتور وجود خارجی نداره!!! شما اگه بخوای به مانیتور وصل کنی باید حداقل مانیتورت Dvi داشته باشه!!! صداشم میتونی از همون Componet بگیری!!!
یعنی چی مگه میشه؟ یعنی تبدیل hdmi به vga هم وجود نداره؟
تبدیل dvi به Vga برای مانیتور وجود خارجی نداره!!! شما اگه بخوای به مانیتور وصل کنی باید حداقل مانیتورت Dvi داشته باشه!!! صداشم میتونی از همون Componet بگیری!!!
یعنی چی مگه میشه؟ یعنی تبدیل hdmi به vga هم وجود نداره؟
آدرس کوچه 862475 پلاک 7202دوستان hdmi to dvi نسبت به hdmi to hdmi افت کیفیت داره یا نه ؟
در ضمن اون هم مثل 1080p hdmi to hdmi رو ساپورت می کنه ؟
اره يه جديد اومده.دوستان من ps3 slim u/c خریدم و اینو تا 3.01 update کردم حالا می خوام یه account واسه خودم بسازم اما میگه باید بازم update کنی مگه روی 3.01 update دیگه ای هم اومده ؟ اگه اومده خواهشا لینک u/c شو بزارین تا من دانلود کنم و یه اکانت واسه خودم بسازم . ممنون .
ریجن پال برای اروپا و خاور میانه هست و ریجن J برای ژاپندوستان اين ريجن پال و جي فرقي ميكنه وقتي مي خوام بخرم ؟؟؟؟؟
فرقي نميكنمه چه ريجني بخرم؟؟؟؟
بهتره که بری اینجااقا کسی لینک دانلود frimware 3.10 PAL رو نداره:laughing:
سلام منم اميرحسين توي قزوين هستم قرار بود براي من هم يه چي بياري:biggrin1::biggrin1:بچه ها سلام بابايه من الان مالزيه و قراره برام يه ps3 بياره فكر كنم اينو قبلا گفتم كه استفادم از ps3 به علت قيمت بازي هاش كمه
به نظر شما چه پكيو بگم برام يارن ؟؟؟
به نظر شما اگر باندل بيارن به صرفه تره يا اگر پك معمولي بگيرن ؟؟؟؟
نه.................ببخشید دوستان یه سوال برام پیش اومده!!
من دسته ی معمولیم (sixaxis) رو که واسه خود پکه ps3 هست رو وقتی میگیرم دستم احساس میکنم پوست پیازیه! هی صدا میده!! مخصوصا تو بازی هایی مثل KZ2 که برای کنترل به دسته فشار میاد هی تلق تولوق میکنه!!:biggrin1:
میخواستم ببینم دسته های dualshock3 اصلی هم اینطور هستند؟؟