هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان از بین این دو ریجن ntsc-j و ntsc-uc شما اگه بودین کدومو انتخاب می کردین با توجه به آینده و حال لطفا جواب بدین . j یا uc ؟

دنبال Pal میگشتم ... من فکر کنم UC و J هیچ فرقی باهم ندارن ...
تنهاامتیاز پال همین هست كه فیلم بلو ری این رجین تو ایران پیدا میشه

دوستان من می خوام با دو کابل HDMI to DVI و DVI to VGA پلی3ـم رو وصل کنم به مانیتور crt .
می خواستم ببینم اگه این کار رو کنم رو مانیتور تصویر میاد یا نه؟
لطفا" یه کسی که این کار رو امتحان کرده جواب بده .

تا جایی که من فهمیدم dvi to vga وجود خارجی نداره!!! البته منظورم برای مانیتور هست!!! برای کارت گرافیک هست!!! (منظور از نظر نر و مادگی) اگه بخوای وصل کنی مانیتور باید dvi داشته باشه!!!;)

سلام یه مشکلی واسه من پیش اومد اینه که هنگامی که دستگاه درحالت استندبای هست چراغ قرمزش روشنه بعد از چند ساعت چراغ قرمز خاموش میشه ومجبورم از پشت دستگاه رو روشنش کنم به نظرتون مشکل ازکجاست؟:confused:

سلام یه مشکلی واسه من پیش اومد اینه که هنگامی که دستگاه درحالت استندبای هست چراغ قرمزش روشنه بعد از چند ساعت چراغ قرمز خاموش میشه ومجبورم از پشت دستگاه رو روشنش کنم به نظرتون مشکل ازکجاست؟:confused:

خوب امکان داره داخله تنظیماتش کاری کرده باشی
برو توی SETTING و گزینه POWER SAVE SETTING بعد گزینه اولی را که SYSTEM AUTO -OFF را OFF بذار همین

عزیزان j یا uc ؟ فقط یکی رو بگین لطفا ؟
uc بگیر به نظر من:biggrin1:
بالاخره معلوم شد YLOD سر چی اتفاق میفته؟ اونطور که شنیدم ربطی به زیاد روشن گذاشتن نداره.
والا فکر کنم از گردوغبار باشه نه روشن گذاشتن

1-گرافیک بازیهای PS3 رو 1080p چقدر با 720p تفاوت داره ؟ (از لحاظ جزئیات می گم)
2-رزلوشن 1600X1200 می شه چند p ؟
3-VGA BOX هایی که تا 720p ساپرت می کنن از چه قیمتی تا چه قیمتی هستن ؟ 1080p چطور ؟ و فرقشون تو چیه که یکی گرونتره یکی ارزونتر ؟

عزیزان j یا uc ؟ فقط یکی رو بگین لطفا ؟
راهنمایی برای خرید PS3

سلام
دوستان من چند تا راهنمایی می خواستم
اولیش اینه من یک ps3 slim 120 دارم بعد می خواستم ببینم باهاش فیلم های HD که روی هارد کامپیوتر دارم و فرمتشون MKV هست می تونم ببینم؟ مساله بعد این فیلم ها رو چه جوری می تونم روی هارد PS3 منتقل کنم؟ من یک هارد اکسترنال دارم به حجم 1 TB و فرمتش رو کردم FAT32 به دو تا 500 gb حالا یک درایو رو میشناسه اون یکی رو نه! کسی راه حلی داره؟بعد من می خواهم فیلم ها رو که بریزم مثلا حجم بعضی هاشون بالای 4 gb هست در صورتی که فرمت fat 32 بیش از 4 gb نمی شه copy کرد روش کسی راه حلی واسه این مطلب داره چون می خواهم این اطلاعات رو روی ps3 اجرا کنم؟
سوال آخر هم من یک مودم usb می تونم واسه adsl ازش استفاده کنم روی ps3? راه حلی هست؟

3-VGA BOX هایی که تا 720p ساپرت می کنن از چه قیمتی تا چه قیمتی هستن ؟ 1080p چطور ؟ و فرقشون تو چیه که یکی گرونتره یکی ارزونتر ؟
1-خوب با فرض اینکه پنل بالای 30 اینچ باشه تا حدودی مشخصه. (مشکل اینه که به درصد نمیشه گفت)
2-اصلا رزولوشن hd نیست.
3-آمارشو ندارم.;)

سلام
دوستان من چند تا راهنمایی می خواستم
اولیش اینه من یک ps3 slim 120 دارم بعد می خواستم ببینم باهاش فیلم های HD که روی هارد کامپیوتر دارم و فرمتشون MKV هست می تونم ببینم؟ مساله بعد این فیلم ها رو چه جوری می تونم روی هارد PS3 منتقل کنم؟ من یک هارد اکسترنال دارم به حجم 1 TB و فرمتش رو کردم FAT32 به دو تا 500 gb حالا یک درایو رو میشناسه اون یکی رو نه! کسی راه حلی داره؟بعد من می خواهم فیلم ها رو که بریزم مثلا حجم بعضی هاشون بالای 4 gb هست در صورتی که فرمت fat 32 بیش از 4 gb نمی شه copy کرد روش کسی راه حلی واسه این مطلب داره چون می خواهم این اطلاعات رو روی ps3 اجرا کنم؟
سوال آخر هم من یک مودم usb می تونم واسه adsl ازش استفاده کنم روی ps3? راه حلی هست؟

1-نه MKV را قبول نمیکنه

فرمتهای که قبول میکنه برای کپی به HD ps3
Code:
MPEG-1	.mpg .mpeg
  MPEG-2 PS .m2v
 MPEG-2 T.m2v
 MPEG-4 SP.mp4
 MPEG-4 AVC HP.mp4
AVI.avi 
DivX.divx
WMV.wmv
AVCHD	.mts .m2ts

2- فقط یک درایور رامی شناشه
1 TB یکجا انتخاب کن نه 2 قسمت
3- فرمتهایشان باید به یکی از فرمتهای که میشناسه باید تبدیل کنی و یا فر متها را بالای 4 به بالا را به دو قسمت ادیت کن
4- نمیدانم

آخرین ویرایش:

راهنمایی برای خرید PS3

1258417224.jpg

1258414688.jpg

1258499201.jpg

The standard software development kit from Sony given to game developers provide the following basic resolutions that can be scaled and streched to 1920x1080p via API calls:
1600x1080p
1440x1080p
1280x1080p
960x1080p

1258453232.jpg

1258441089.jpg

1258412828.jpg

1258474450.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن