Masoud Gamer
کاربر سایت
دوستان از بین این دو ریجن ntsc-j و ntsc-uc شما اگه بودین کدومو انتخاب می کردین با توجه به آینده و حال لطفا جواب بدین . j یا uc ؟
دوستان از بین این دو ریجن ntsc-j و ntsc-uc شما اگه بودین کدومو انتخاب می کردین با توجه به آینده و حال لطفا جواب بدین . j یا uc ؟
دوستان من می خوام با دو کابل HDMI to DVI و DVI to VGA پلی3ـم رو وصل کنم به مانیتور crt .
می خواستم ببینم اگه این کار رو کنم رو مانیتور تصویر میاد یا نه؟
لطفا" یه کسی که این کار رو امتحان کرده جواب بده .
سلام یه مشکلی واسه من پیش اومد اینه که هنگامی که دستگاه درحالت استندبای هست چراغ قرمزش روشنه بعد از چند ساعت چراغ قرمز خاموش میشه ومجبورم از پشت دستگاه رو روشنش کنم به نظرتون مشکل ازکجاست؟:confused:
uc بگیر به نظر من:biggrin1:عزیزان j یا uc ؟ فقط یکی رو بگین لطفا ؟
والا فکر کنم از گردوغبار باشه نه روشن گذاشتنبالاخره معلوم شد YLOD سر چی اتفاق میفته؟ اونطور که شنیدم ربطی به زیاد روشن گذاشتن نداره.
راهنمایی برای خرید PS3عزیزان j یا uc ؟ فقط یکی رو بگین لطفا ؟
1-خوب با فرض اینکه پنل بالای 30 اینچ باشه تا حدودی مشخصه. (مشکل اینه که به درصد نمیشه گفت)1-گرافیک بازیهای PS3 رو 1080p چقدر با 720p تفاوت داره ؟ (از لحاظ جزئیات می گم)
2-رزلوشن 1600X1200 می شه چند p ؟
3-VGA BOX هایی که تا 720p ساپرت می کنن از چه قیمتی تا چه قیمتی هستن ؟ 1080p چطور ؟ و فرقشون تو چیه که یکی گرونتره یکی ارزونتر ؟
سلام
دوستان من چند تا راهنمایی می خواستم
اولیش اینه من یک ps3 slim 120 دارم بعد می خواستم ببینم باهاش فیلم های HD که روی هارد کامپیوتر دارم و فرمتشون MKV هست می تونم ببینم؟ مساله بعد این فیلم ها رو چه جوری می تونم روی هارد PS3 منتقل کنم؟ من یک هارد اکسترنال دارم به حجم 1 TB و فرمتش رو کردم FAT32 به دو تا 500 gb حالا یک درایو رو میشناسه اون یکی رو نه! کسی راه حلی داره؟بعد من می خواهم فیلم ها رو که بریزم مثلا حجم بعضی هاشون بالای 4 gb هست در صورتی که فرمت fat 32 بیش از 4 gb نمی شه copy کرد روش کسی راه حلی واسه این مطلب داره چون می خواهم این اطلاعات رو روی ps3 اجرا کنم؟
سوال آخر هم من یک مودم usb می تونم واسه adsl ازش استفاده کنم روی ps3? راه حلی هست؟
MPEG-1 .mpg .mpeg
MPEG-2 PS .m2v
MPEG-2 T.m2v
MPEG-4 SP.mp4
MPEG-4 AVC HP.mp4
AVI.avi
DivX.divx
WMV.wmv
AVCHD .mts .m2ts
1-گرافیک بازیهای PS3 رو 1080p چقدر با 720p تفاوت داره ؟ (از لحاظ جزئیات می گم)
2-رزلوشن 1600X1200 می شه چند p ؟
3-VGA BOX هایی که تا 720p ساپرت می کنن از چه قیمتی تا چه قیمتی هستن ؟ 1080p چطور ؟ و فرقشون تو چیه که یکی گرونتره یکی ارزونتر ؟
راهنمایی برای خرید PS3