Niko Bellic
کاربر سایت
نه! منظورشون اینه که گرافیک یه بازی رو PC بهتره یا روی PS3! کلا منظورش اینه که اگه مثلا گرافیک بازی ها 5 (یا حالا هر چند تا) درجه باشه و PC بهترین باشه اونوقت کنسول PS3 گرافیکش توی همون بازی از 1 تا 5 چند هست؟!اگه منظورت اینه که بازی پی سی رو با پلی3 اجرا کنی هیچ کدومشون اجرا نمیکنه!
برای کنسول ها روی درجه آخر هست. یعنی هر چی که درجه آخر برای یک بازی باشه.جواب بدین دیگه.....حیاطیه........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جواب بدین دیگه.....حیاطیه........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نخیر همه را رنگی نشون میدهدوستان درسته که رو پال بعضی از گیم ها سیاه سفید اجرا میشن ؟
اره اگر روی sd میگی اره چون خودم هم یک زمانی سیاه سفید بازی میکردماگه رو SD بازی کنه؛ اگه درست یادم بیاد، بازی ای که هم region نباشه سیاه سفید میشد، نه؟
نخیر همه را رنگی نشون میده
===========
حالا سواله خودم
دوستان من شنیدم میشه دوتا کنسول را با هم دیگر وصل کرد بعد بازی کرد مثل فوتبال درسته یا نه :confused:
1.آره میشه.من خودم 40گیگ رو در آوردم و 320 گزاشتم.یک سؤال اساسی! (البته چند تا هستند! )
1.میشه هارد کنسول رو عوض کرد؟من الان کنسولم 40 گیگه ولی از کمبود فضا رنج میبرم!و شاید عوضش کنم اگر بشه!
2.من رو این هاردم یک سری بازی psn دارم نمیشه انتقالشون بدم به هارد جدید؟!؟ ( به احتمال 90% فکر نکنم بشه!)
3.اگر سؤال بالا جوابش خیر باشه یعنی اگرمن یکهو هوس کردم برم اون بازی ها رو بازی کنم باید هارد رو دوباره عوض کنم؟؟؟
عجب دردسری داره اینکار!آخه بازی ها رو هم از یکی از دوستان گرفتم (share) برای همین دیگه نمیتونم دانلود کنمشون!
یکم سرچ کردم, بیشتر میگفتن فرقی نداره.حالا چون از شما سوال کردم اجازه ندارم دیگه از هیچ کس سوال کنم!:confused:
در ضمن من به هیچ وجه نگفتم شما به PS3 واردی!گفتم من وارد نیستم!اینم که از شما سوال کردم به سفارش یکی از دوستان بود و الا...
اینم دفه اول و آخرم بود!
در مورد سوال دومت. قابلیت resume داره چه نت قطع بشه چه دستگاه خاموش بشه.من فقط هدفم این بود که نظر بقیه رو هم بپرسم.همین!
می خواستم یه چیز بگم ولی بخاطر اینکه دعوا راه نیفته نگفتم ولی با این مدل حرف زدنتون دیگه نیازی هم نمی بینم بگم و همه چیز کاملا روشنه!!!
وقتی از خدا چیزی می خواید ظرفیتش رو هم بخواید که به این روز نیوفتید!!!
نمی شه دمو ها یا بازی های آرکید پلی 3 رو از رویه یه هارد بریزیم رویه یه هارده دیگه؟
اون موقع این دمو ها قابلیت Resume کردن داره یا اگه اینترنت قط بشه باید از اول شروع کرد؟