هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

مشکل اینکه اصلا بخش رزولیشن نمیاد!. به TV وصل کردم بعد کابل HDMI رو به مانیتور. در قسمت تنظیمات تصویر گذینه HDMI رو میزنم تصویر سیاه میشه، بعد از 30 ثانیه دوباره میاد روی tv و در این بین چیزی در مانیتور دیده نمیشه. مانیتورم روی پورت HDMI منتظر سیگنال میمونه ولی اشکال از سمت کنسوله. کابل رو 360 عالی جواب میده.

فریدون جان این مشکل دو بار برای من به وجود اومد دو تا راه هم بیشتر نداره یکی رو که گفتم راه دوم هم باید چند ثانیه در حالتی که سیگنال رفته دکمه روشن کنسول رو گیر بدی تا بیاد..

یکم باهاش ور برو درست میشه من هم با کابل 360 وصل میکنم.. مطمئن باش درست میشه.من یکی دو روز الاف بودم.

نه اشتباه نشه اون کسی که میگم پدرمه در ضمن ما تهران نیستیم تبریز میشینیم که اینجا هم 400 به پایین نمی دن .
به خاطر راهنماییتون از شما ممنونم .
رفیق عزیز
شما وقتی میری سیتی سنتر ,باید از رو نقشه اون مغازه ها رو پیدا کنی نقشه هم همه جا هست. مغازه Sharaf DG هم یکی از بهترین هاست.
120 گیگ خالی 1299 هست .
اینا هم قیمت با بازی هست.
KZ2 و R2 ء 1499
R2 و MS:PR ء 1499
اینا 120 گیگ بود
اینا 250 هستن
AED 1499
PS3 Slim +Fifa 10
=
AED 1499
PS3 Slin +Xman Origins & The Dark Knight BD + BD Remote control
=
AED 1499
PS3 + Dirt 2

چیز خاصی نیست!
روی هر کشوری بری اخبار مربوط به اون کشور رو زیرش مینویسه!(5 تا تیتر میاد خودت انتخاب میکنی کدوم رو بخونی! )
دما و وضعیت آب و هوا رو هم مینویسه!
2-3 تا چیز دیگه هم داشت که نفهمیدم چی هستند :d
مهمترینش اینه که آهنگش خیلی باحاله :d
راستی به عنوان اسکرین سیور هم روی ps3 اجرا میشه!

در مورد هدست من NOKIA BH-105 رو دارم!

1.من PS3 خراب شده مخوام سیو ها رو کپی کنم تو یه PS3 دیگه چیکار کنم؟ :confused:
2.چجوری هاردش رو به PC وصل کنم؟ :confused:

سلام دوست عزیز شما یه هارد اکسترنال که فرمت اون Fat32 باشه رو به راحتی از طریق USB به
کنسول وصل میکنید و یه Backup میگیرد ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or