چه Error یی میده ؟ ! اگر موقع نصب ارور میده فایل بد Download شده و باید دوباره Download کنی !سلام من 2 تا دموی بازی دانلود کردم اما کارنمیکنن کسی میدونه چرا؟
سلام :smile:
PS3 این رنگی از کجا میتونم تهیه کنم ؟
اگه سراغ دارین بگین لطفا"
فک کنم ماله باندل متال گیر باشه درسته ؟ گیر میاد ؟
عکس :
http://img3.tinypic.info/files/1qcq8swj8bxef7yamxq5.jpg
تا اونجای که بنده میدونم هنوز PS3 کپی خور نشده که بخواهد بازی کپی رو بریزید روش یا به هر نحوی اجراش کنه.(شاید دیگران اطلاعاتشون بیشتر باشه.
من از خود سایت گرفتم یه دوستی گذاشته بود ولی نحوه انتقالو نگفته لطفا کمک کنید
این مغازه ها خوبنآدرس مرکز فروش ps3 تو دبی رو اگه کسی می دونه بده لطفا .
من یدونه دارم.دستگاه کار نکرده.نوع هست.قیمتم با بازی رو خود باندل میدم 500.
چه Error یی میده ؟ ! اگر موقع نصب ارور میده فایل بد Download شده و باید دوباره Download کنی !
ایراد از کابلت نیست فریدون؟یه مشکلی دارم دوستان برای وصل کردن ps3 به 2261 با کابل HDMI.
مانیتور رو حالت HDMI میزارم ولی ps3 نمیتونه ارتباط برقرار کنه!. وقتی از تنظیمات تصویر گذینه HDMI رو انتخاب میکنم 30 ثانیه تصویر از TV میره باز برمیگرده بدون اینکه اتفاقی در مانیتور بیافته. کسی اطلاعی داره؟
ممنون
شما این دو تا کار رو بکن باید درست بشهیه مشکلی دارم دوستان برای وصل کردن ps3 به 2261 با کابل HDMI.
مانیتور رو حالت HDMI میزارم ولی ps3 نمیتونه ارتباط برقرار کنه!. وقتی از تنظیمات تصویر گذینه HDMI رو انتخاب میکنم 30 ثانیه تصویر از TV میره باز برمیگرده بدون اینکه اتفاقی در مانیتور بیافته. کسی اطلاعی داره؟
ممنون
ممنون دوست من ولی روش های بوقی شمام عملی نشد!.شما این دو تا کار رو بکن باید درست بشه
1-وقتی دستگاه خاموشه دکمه پاور رو انقدر نگه دار تا یه صدای بوق بزنه بعد تصویر میاد و yes رو انتخاب کن.
2- اگه روش اول جواب نداد این بار وقتی دستگات خاموشه دکمه دستگاه رو نگه دار وقتی یک بوق زد دستتو ول نکن بازم نگه دار وقتی یه بوق دیگه زد دستتو بردار به احتمال زیاد تصویرت میاد.این روش تنظیمات تصویر رو به حالت اول بر میگردونه
برای روش اول یک بوق و برای روش دوم دو بوق باید بزنه