هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

تا اونجای که بنده میدونم هنوز PS3 کپی خور نشده که بخواهد بازی کپی رو بریزید روش یا به هر نحوی اجراش کنه.(شاید دیگران اطلاعاتشون بیشتر باشه.
من از خود سایت گرفتم یه دوستی گذاشته بود ولی نحوه انتقالو نگفته لطفا کمک کنید

یه مشکلی دارم دوستان برای وصل کردن ps3 به 2261 با کابل HDMI.
مانیتور رو حالت HDMI میزارم ولی ps3 نمیتونه ارتباط برقرار کنه!. وقتی از تنظیمات تصویر گذینه HDMI رو انتخاب میکنم 30 ثانیه تصویر از TV میره باز برمیگرده بدون اینکه اتفاقی در مانیتور بیافته. کسی اطلاعی داره؟
ممنون

مانیتور رو حالت HDMI میزارم ولی ps3 نمیتونه ارتباط برقرار کنه!. وقتی از تنظیمات تصویر گذینه HDMI رو انتخاب میکنم 30 ثانیه تصویر از TV میره باز برمیگرده بدون اینکه اتفاقی در مانیتور بیافته. کسی اطلاعی داره؟
ممنون
ایراد از کابلت نیست فریدون؟
چون من دیروز وصل کردم خیلی راحت تصویر اومد :confused:

ممنون
شما این دو تا کار رو بکن باید درست بشه;)
1-وقتی دستگاه خاموشه دکمه پاور رو انقدر نگه دار تا یه صدای بوق بزنه بعد تصویر میاد و yes رو انتخاب کن.
2- اگه روش اول جواب نداد این بار وقتی دستگات خاموشه دکمه دستگاه رو نگه دار وقتی یک بوق زد دستتو ول نکن بازم نگه دار وقتی یه بوق دیگه زد دستتو بردار به احتمال زیاد تصویرت میاد.این روش تنظیمات تصویر رو به حالت اول بر میگردونه
برای روش اول یک بوق و برای روش دوم دو بوق باید بزنه

شما این دو تا کار رو بکن باید درست بشه;)
1-وقتی دستگاه خاموشه دکمه پاور رو انقدر نگه دار تا یه صدای بوق بزنه بعد تصویر میاد و yes رو انتخاب کن.
2- اگه روش اول جواب نداد این بار وقتی دستگات خاموشه دکمه دستگاه رو نگه دار وقتی یک بوق زد دستتو ول نکن بازم نگه دار وقتی یه بوق دیگه زد دستتو بردار به احتمال زیاد تصویرت میاد.این روش تنظیمات تصویر رو به حالت اول بر میگردونه
برای روش اول یک بوق و برای روش دوم دو بوق باید بزنه
ممنون دوست من ولی روش های بوقی شمام عملی نشد!.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or