AYARAN
کاربر سایت
همین رنگیه ؟
500 خیلیه که . مگه 80GB الان 300 و خورده ای نیست ؟
ربطی به هارد نداره.چیریه که گیر نمیاد جایی.
همین رنگیه ؟
500 خیلیه که . مگه 80GB الان 300 و خورده ای نیست ؟
آدرس مرکز فروش ps3 تو دبی رو اگه کسی می دونه بده لطفا .
کنسول رو بهتره از مغازه ها معروف و اسم و رسم دار مثل Jackey's و Virgin بخره, که بعدا اگه کنسولش مشکلی داشت, دستش به یه جایی بند باشه.بازار مرشد بری اونجا قیمت ها پایین تر پیدا میشه و مناسب تر ... من اونجا نرفتم البته ...
من مارینا بودم... خرید هام رو از Emirate Mall یا Battuta Mall میکردم ... كه اونجا کمی گرون تر بود آخه تا پایین شهر باید کلی پول تاکسی میدادم :biggrin1: ... شما اگه خود دوبی قدیم مد نظرت هست ... بازار مرشد بری کارت راه میوفته
من می خوام برای استفاده از مانیتورم ازین تبدیل استفاده کنم.مشکلی پیش نمیاد؟
اینو می زنم پشت دستگاه و با یه کابل DVI وصلش می کنم به مانیتور.کیفیت تصویر مشکلی پیدا نمی کنه؟اصلا جواب میده؟
کنسول رو بهتره از مغازه ها معروف و اسم و رسم دار مثل Jackey's و Virgin بخره, که بعدا اگه کنسولش مشکلی داشت, دستش به یه جایی بند باشه.
بازی ها رو شدیدا توصیه میشه که از بازار مرشد بخرید.
Emirates Mall: جایی که فقط احمق ها خرید می کنند:biggrin1: (شوخی بود):biggrin1:
یه مشکلی دارم دوستان برای وصل کردن ps3 به 2261 با کابل HDMI.
مانیتور رو حالت HDMI میزارم ولی ps3 نمیتونه ارتباط برقرار کنه!. وقتی از تنظیمات تصویر گذینه HDMI رو انتخاب میکنم 30 ثانیه تصویر از TV میره باز برمیگرده بدون اینکه اتفاقی در مانیتور بیافته. کسی اطلاعی داره؟
ممنون
مشکل اینکه اصلا بخش رزولیشن نمیاد!. به TV وصل کردم بعد کابل HDMI رو به مانیتور. در قسمت تنظیمات تصویر گذینه HDMI رو میزنم تصویر سیاه میشه، بعد از 30 ثانیه دوباره میاد روی tv و در این بین چیزی در مانیتور دیده نمیشه. مانیتورم روی پورت HDMI منتظر سیگنال میمونه ولی اشکال از سمت کنسوله. کابل رو 360 عالی جواب میده.رویه TV یا یک مانیتور دیگه که قبلا استفاده میکردی رزولیشن رو تغییر بده.. رزولیشن ها رو امتحان کن تا یکیش درست بشه..
Virgin و Jackey's
من آدرس کاملشونو می خوام طوری که از اینجا به یک نا آشنا به دبی زنگ بزنم و بگم بره به اون مغازه و دستگاه رو واسم بگیره ؟
در ضمن قیمت دستگاه 120 slim ؟
آیا slim 250 g تو دبی هست یا هنوز به بازار نیومده و اگه هست قیمتشو می خوام .
*
سلام دوست عزیزخودم جواب خودم رو میدم!میشه خیلی خوبم میشه! پوله الکی هم نمی خواد به این فروشگاه های بی انصاف بدی!
نه اشتباه نشه اون کسی که میگم پدرمه در ضمن ما تهران نیستیم تبریز میشینیم که اینجا هم 400 به پایین نمی دن .از صدرا جان بپرس ... ایشون در دوبی هستن
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=27190
آقا ... اگه قصد خرید کنسول رو داری از همین تهران بگیر ...
ببین الان Slim رو میتونی 350 بگیری تو همین تهران ...
حالا شما از دوبی بگیری .. اون کسی كه میگیره هم 300 الی 310 پول میده ( با توجه به قیمت جهانیش : 300 $ هست ...
بعد هزینه فرستادن ... حالا مسافر هم بیاره .. ولی اصلا جالب نیست اینکار ... من فکر کردم خودت اونجا هستی ... الانم فصل خوبی هست برای خرید کنسول تو تهران
من هم مثل شما شهرستانی هستم.به خاطر اینکه به مغازه دار نمیشه اعتماد کردنه اشتباه نشه اون کسی که میگم پدرمه در ضمن ما تهران نیستیم تبریز میشینیم که اینجا هم 400 به پایین نمی دن .
به خاطر راهنماییتون از شما ممنونم .