هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

در مورد سوال دومت. قابلیت resume داره چه نت قطع بشه چه دستگاه خاموش بشه.
خیلی ممنون.ولی من دکمه Pause رو ندیدم!فکر کنم حتی اگه دانلود کنسل بشه دفه بعد از ادامه شروع می کنه درسته؟

یکم سرچ کردم, بیشتر میگفتن فرقی نداره.
اون جمله رو هم چندین بار توی همین سایت خوندم, برای همین گفتم.
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام یه سوال من جدیدا یه مشکل برام پیش اومده !
من وقتی دکمه PS رو میزنم که دسته روشن شه PS3 رو نمیش ناسه فقط با USB میتونم به PS3 وصلش کنم !
مشکل چیه ؟!!

من وقتی دکمه PS رو میزنم که دسته روشن شه PS3 رو نمیش ناسه فقط با USB میتونم به PS3 وصلش کنم !
مشکل چیه ؟!!
برای من یه بار دسته ضربه خورد همین مشکل پیش اومد.
usb رو بزن به دسته و وصلش کن به ps3 بعد که دسته رو با usb شناخت کابل usb رو بکن.
من این کار رو کردم درست شد

مشکل چیه ؟!!
پشت دسته یه دکمه Reset وجود داره یه چیز نازک مثل سوزن بکن توش (دکمه رو فشار بده) بعد دسته رو با USB وصل کن تا بشناستش و بعد سیم رو بکش.:biggrin1:

دوستان من می خوام با دو کابل HDMI to DVI و DVI to VGA پلی3ـم رو وصل کنم به مانیتور crt .
می خواستم ببینم اگه این کار رو کنم رو مانیتور تصویر میاد یا نه؟
لطفا" یه کسی که این کار رو امتحان کرده جواب بده .

یه دوستی میخواد اژدهای سیاه بخره، مشکلش اینه که مونیتورش DVI داره فقط، مشکل تصویر نداریم مشکل اینه که صدا چطوری بگیریم از این اژدها.

یه دوستی میخواد اژدهای سیاه بخره، مشکلش اینه که مونیتورش DVI داره فقط، مشکل تصویر نداریم مشکل اینه که صدا چطوری بگیریم از این اژدها.
شما صدا رو از کامپوزیت بگیر.به این شکل که من گرفتم:البته بستگی به اسپیکرش داره.اگه ورودیش رو داره نیاز به این تبدیل نداره اگه که نه باید ازین تبدیل استفاده کنه

n0xn6mnm0j4fv7ednlzy.jpg

آخرین ویرایش:
بازم ممنون
ولی این سوال موند
میشه مثلا یه بازی رو از روی هارد یکی کپی کنی روی هارد خودت؟دمو یا بازی
بله میشه با بک اب گرفتن ولی خیلی حواستان باشه چون ریکسش بالاست
اگر به این تاپیک هم برید کمکه خوبی بهتان میکنه آموزش تعویض هارد Ps3 چون اموزش کامل توش هست
موفق باشی

بله میشه با بک اب گرفتن ولی خیلی حواستان باشه چون ریکسش بالاست
اگر به این تاپیک هم برید کمکه خوبی بهتان میکنه آموزش تعویض هارد Ps3 چون اموزش کامل توش هست
موفق باشی
دوست عزیز شما مطمعن هستی:eek:
تا جایی که من میدونم فقط رو دستگاه خودش ریستور میشه:confused:
مثلا من نمیتونم از بازیهای شما بک آپ بگیرم و تو دستگاه خودم ریستور کنم.:confused:

دوستان من می خوام با دو کابل HDMI to DVI و DVI to VGA پلی3ـم رو وصل کنم به مانیتور crt .
می خواستم ببینم اگه این کار رو کنم رو مانیتور تصویر میاد یا نه؟
لطفا" یه کسی که این کار رو امتحان کرده جواب بده .

میتونی وصل کنی اما تصویر بده یا نه معلوم نیست. بستگی به مانیتورت داره که میکشه یا نه.
من خودم با dvi به lcd 17 وصل کردم تصویر نداشتم. یعنی نکشید. در حالی که با یک lcd دیگه به خوبی کار میکرد.

اون دوستمون یه راهی گفتن که اونم میشه اما یه راه دیگه هم هست.
شما میتونی دو فیش قرمز و سفید رو به پشت اسپیکر pc وصل کنی.

دوست عزیز شما مطمعن هستی:eek:
تا جایی که من میدونم فقط رو دستگاه خودش ریستور میشه:confused:
مثلا من نمیتونم از بازیهای شما بک آپ بگیرم و تو دستگاه خودم ریستور کنم.:confused:
ببین من خیلی فکر کردن اگر دوستمون این کار را بکنه و جواب بده
انوقت تمام بچه میتوانند هارد خودشان را ببرند پیش دوستش که پلی 3 داره و بک اب بگیره بازی ها را و داخله خوده کنسولش انجام بده
خیلی خوب میشه اگر جواب بده من 50درصد مطمعن میشه :-"

ببین من خیلی فکر کردن اگر دوستمون این کار را بکنه و جواب بده
انوقت تمام بچه میتوانند هارد خودشان را ببرند پیش دوستش که پلی 3 داره و بک اب بگیره بازی ها را و داخله خوده کنسولش انجام بده
خیلی خوب میشه اگر جواب بده من 50درصد مطمعن میشه :-"

دوست عزیز این کار شدنی نیست خودم امتحان کردم نه هارد عوض کردن و نه بکاپ روی دستگاه دیگر جواب نمیده همینطور این دوست عزیز هم اشاره کرده

دوست عزیز شما مطمعن هستی
تا جایی که من میدونم فقط رو دستگاه خودش ریستور میشه
مثلا من نمیتونم از بازیهای شما بک آپ بگیرم و تو دستگاه خودم ریستور کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or