سرعت adsl ماله من 128 هستش مشکل از اینه یا ................... لطفا راهنماییم کنیداین پیغام معمولان موقعی میده که به نت وصل نباشی یا سرعتت خیلی نباشه که بتونی بری توش !!!
خوب ربطی نداره !سرعت adsl ماله من 128 هستش مشکل از اینه یا ................... لطفا راهنماییم کنید
username و Pass کانکشنت هم بزن.البته من فقط مودمم رو وصل کردم به ps3 دیگه نباید کاری کنم:confused::confused::confused:
چجوری باید این کارو کنم:confused::confused:username و Pass کانکشنت هم بزن.
شما PS3 رو خاموش کن بعد دستت رو روی دکمه Power نگه دار تا موقعی که بوق بزنه بعد که رشون میشه ازت میپرسه میخوای با چه تصویری بازی کنی . :smile:سلام،
آقا دیدین بعضی وقتا به رزولوشن دست میزنیم یا شکل ورودی تصویر یا TV رو عوض میکنیم تصویر میره؟ من تصویرم رفته الان چطوری میشه Reset کنم تنظیمات رو تا برگرده در شرایطی که تصویر ندارم!
مرسیشما PS3 رو خاموش کن بعد دستت رو روی دکمه Power نگه دار تا موقعی که بوق بزنه بعد که رشون میشه ازت میپرسه میخوای با چه تصویری بازی کنی . :smile:
بهت پ.خ دادم که چوجوری ....یکی جوابم روبده لطفاraying:raying:raying:raying:
اگه همه رو رو Auto بذاری راحت تره !!!چجوری باید این کارو کنم:confused::confused:
شايد اشتباه ميكني.سلام دوستان.
من دیروز بازی Ratchet & Clank : Tools Of Destraction رو گرفتم... (پلم بود)
وقتی داخل دستگاه میزارمش بعد از اومدن آرم اینسومنیاک و آرم خود رچت...بعدش مینویسه که هارد شما فضای لازم رو نداره..و میگه هاردتون رو خالی کنید چون به 499 (حدودآ) مگابایت فضا احتیاج دارین..!
در صورتی که هارد من 40 گیگ فضای خالی داره.
یه نفر لطفآ بگه مشکل چیه..؟!