هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام،
آقا دیدین بعضی وقتا به رزولوشن دست میزنیم یا شکل ورودی تصویر یا TV رو عوض میکنیم تصویر میره؟ من تصویرم رفته الان چطوری میشه Reset کنم تنظیمات رو تا برگرده در شرایطی که تصویر ندارم!

سلام،
آقا دیدین بعضی وقتا به رزولوشن دست میزنیم یا شکل ورودی تصویر یا TV رو عوض میکنیم تصویر میره؟ من تصویرم رفته الان چطوری میشه Reset کنم تنظیمات رو تا برگرده در شرایطی که تصویر ندارم!
شما PS3 رو خاموش کن بعد دستت رو روی دکمه Power نگه دار تا موقعی که بوق بزنه بعد که رشون میشه ازت میپرسه میخوای با چه تصویری بازی کنی . :smile:

شما PS3 رو خاموش کن بعد دستت رو روی دکمه Power نگه دار تا موقعی که بوق بزنه بعد که رشون میشه ازت میپرسه میخوای با چه تصویری بازی کنی . :smile:
مرسی
یه مشکلی اینجا وجود داره رفیق! اینکاری که گفتی الان کردم ولی فقط صداش میاد! تصویر نیست بازم!

سلام دوستان.
من دیروز بازی Ratchet & Clank : Tools Of Destraction رو گرفتم... (پلم بود)
وقتی داخل دستگاه میزارمش بعد از اومدن آرم اینسومنیاک و آرم خود رچت...بعدش مینویسه که هارد شما فضای لازم رو نداره..و میگه هاردتون رو خالی کنید چون به 499 (حدودآ) مگابایت فضا احتیاج دارین..!
در صورتی که هارد من 40 گیگ فضای خالی داره.
یه نفر لطفآ بگه مشکل چیه..؟!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
من دیروز بازی Ratchet & Clank : Tools Of Destraction رو گرفتم... (پلم بود)
وقتی داخل دستگاه میزارمش بعد از اومدن آرم اینسومنیاک و آرم خود رچت...بعدش مینویسه که هارد شما فضای لازم رو نداره..و میگه هاردتون رو خالی کنید چون به 499 (حدودآ) مگابایت فضا احتیاج دارین..!
در صورتی که هارد من 40 گیگ فضای خالی داره.
یه نفر لطفآ بگه مشکل چیه..؟!
شايد اشتباه ميكني.
شايد يهت ميگه هاردت 499 مگ free داره.
حالا شما از تو system يه نگاه بنداز.

یکی دیگه از مشکلات Frimware 3.0 کشف شد:
امروز بازیه God of War داخل دستگاه گذاشتم. ولی Save رو نمیخونه. وقتی هم که تو قسمت Memory Slot میرم save بازی هست ولی Save رو نمیخونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or