سلام. تا جایی که من میدونم میگن این 80 گیگ جدیدا از همه بهتره. در ضمن فکر کنم که دیگه 60 گیگ تولید نمیشه و الان فقط 40 و 80 و 160 گیگ هستش.dostan ye soal
ps3 60 gig ha behtaran ya 80 gig haye jadid? az nazare karkard va sakhtafzari?
mer30
سلام. تا جایی که من میدونم میگن این 80 گیگ جدیدا از همه بهتره. در ضمن فکر کنم که دیگه 60 گیگ تولید نمیشه و الان فقط 40 و 80 و 160 گیگ هستش.dostan ye soal
mer30
80 های جدید مثل 40 های قدیم CPU Cellـشون 65 نانو متریه!بعد 2 تا پرت USB داره بازی های PS2 هم اجرا نمیکنه.dostan ye soal
mer30
هر مدل و رجینی که دوست داری!اگه به منه (چیزای که خوندم)اصلا نمیشه یا احتمالش کمه!به ندرت پیدا میشه که عمدتا به لنز مربوط بوده!(خیلی کم)آره راحته تقریبا($بدی همه چیز راحت پیدا میشه چرا که نه!!!بازم هست بگو این تاپیک برای همینه دوست عزیز.:smile:سلام دوستان. من حدود یه سالی هست که 360 دارم ولی خفن عشق پلی استیشن 3 ام.
حالا سوال من اینه : کنسول که قیمتش معلومه فقط شما چه رجین و چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟
دوم اینکه دیگه هیچ امکانش نیست که هک بشه؟؟سوم اینکه مثل 360 که خرابی اینا نداره؟؟
چهارم بازیهایی که الان میخرین ارجینال چند قیمته و آیا همه بازی ها راحت پیدا میشه و بازیهای دست 2 هم بچه ها خوب کار میکنن؟
خیلی شد بقیه اش واسه بعد!!! ممنـــــــــــــــــــون
سلام
از کجا میشه فهمید شارژ دسته چقده؟
علامت PS!(یه S هم گذاشتی:biggrin1همون دكمه ي دسته كه علامت p هستش بزن بالا سمت راست نشون ميده .
يه سوال ببخشين اگه ps3 رو از پشت خاموش كنيم مشكلي براش پيش نمياد. بعد از كجا بفهميم كه تاريخ ساخت ps3 كي هست . نگاه كنم آپديت لازم داره يا نه .
اینم که اصلا متوجه نشدم منظور چی بود!!!نگاه كنم آپديت لازم داره يا نه
سلام دوست عزيز:smile:همون دكمه ي دسته كه علامت p هستش بزن بالا سمت راست نشون ميده .
يه سوال ببخشين اگه ps3 رو از پشت خاموش كنيم مشكلي براش پيش نمياد. بعد از كجا بفهميم كه تاريخ ساخت ps3 كي هست . نگاه كنم آپديت لازم داره يا نه .
اره اگر اپدیت نکنی اصلا نمیزاره وصل بشیسلام دوست عزيز:smile:
اگه آپديت نباشه اصله نميتوني sign in كني.
اگه هم ميخواي ورژن دستگاه رو ببيني برو به اين مسير:
settings>system setting>system information
اگه دستگاه روشنه توصيه ميكنم اين كار رو نكني
اگه رو استندباي هست كه مشكلي نيست از پشت خاموش كن.
:smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile:
همون دكمه ي دسته كه علامت p هستش بزن بالا سمت راست نشون ميده .
XMB رو بیارید (روی همون دکمه ی PS نگه دارید تا XMB بیاد بعد=>)نوشته Turn off the Controllerممنون از شما
اما یک سوال دیگه، چطوری میشه دسته رو خاموش کرد درحالی که دستگاه روشن هست؟ (برای هدر نرفتن شارژ دسته)
آره میشه. تبدیلش 11 تومنه. حتی این دسته های 7 8 تومنی پی سی هم بهش میخورهآقایون یه سوال فنی دسته ps2 میخوره به ps3 ؟ تبدیلش چطوریه؟میشه توضیح بدین؟
XMB رو بیارید (روی همون دکمه ی PS نگه دارید تا XMB بیاد بعد=>)نوشته Turn off the Controller
بیشتر مغازه ها دارن من خودم از شهرک غرب خریدم. تا فردا برات عکسش هم میذارمکجاها دارن؟