خب شما با هر اکانتی بری با همون اکانت بازی رو دریافت میکنی.(من با uk میرم به PSS اروپا وصل میشم)سلام
یک سوال
آقا میگم این بازی های PS1 رو که از از PSN دانلود می کنیم همون سیستم بازی های PS1 رو دارن یعنی باید با ریجن دستگاه یکی باشه
چون من دستگاهم ntsc/j asia هست و بازی سنتر فقط برای us رو می فروشه
دست شما درد نکنه
دستگاهای که میشه با استفاده از BT به PS3 ارتباط برقرار کنند.با سلام.میخواستم بدونم از بلوتوس ps3 چطوری میشه استفاده کرد؟با تشکر
خب شما با هر اکانتی بری با همون اکانت بازی رو دریافت میکنی.(من با uk میرم به PSS اروپا وصل میشم)
کجا میگن PAL 1 و 2 ؟ دیدوستان ببخشید این که میگن ریجن 2 Pal و یا 1 Pal قضیش چی هست؟ تو سایت بی زحمت اگه جایی در مورد ریجن ها توضیحی هست میگین؟ ممنون
من تا حالا دانلود نکردم!ولی فکرنکنم بازی PS رو دیگه بخواهن Region Lock کنند!!کسی میدونه بگه ما هم بدونیم!:biggrin1:ببخشید متوجه نشدم. الان سوال من این هست که اگه دستگاه من j asia باشه برم از اکانت uk بازی های PS1 بخرم برای اجرای بازی ها به مشکلی بر نمی خورم چون فکر میکنم UK فقط PAL هست چون شنیده بودم که باید ریجن بازی های PS1 با دستگاه یکی باشه
نه اونا مثلا برای موس کیبود هدست دسته و از این جور چیزا!متوجه جوابتون نشدم.یعنی میشه مثلآ از موبایل به ps3 بلوتوث فرستاد؟از ps3 میشه بلوتوث فرستاد؟واضح تر اگه میشه جواب بدید
من نمی دونم والا تو تاپیک فروش بازی ها دیده بودم. سوال دوم من رو جواب ندادین جایی در مورد ریجن ها توضیح هست تو سایت؟ مثلا من Pal بگیرم دیگه نمی تونم ماله ریجن های دیگه رو بازی کنم؟ آخه یک جا خونده بود به کیفیت Tv بستگی داره؟کجا میگن PAL 1 و 2 ؟ دی
دستت درد نکنه ولی وقتی روش میزنم صفحه باز نمیشه و میگه با مدیریت تماس بگیرید. پاک شده تاپیکش؟
آقا واقعا ممنون دستت درد نکنه. خدا خیرت بده:biggrin1: