هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام . من اخیرا یه ps3 گرفتم بعد یکی از دوستام بهم میگفت که واسه وصل شدن به internet یه کد میخواد که اگه چند بار اشتباه بزنی دیگه نمیتونی بری به internet و... :cheesygri جریان چیه؟!

سلام.وقتی یه بازی نصب می کنیم رو کنسول و بازی رو تموم کردم و خواستم یه بازی دیگه بریزم آیا باید بازی قبلی رو آنیستال کنم؟جایی هست که بازیهارو پاک کرد؟

سلام . من اخیرا یه ps3 گرفتم بعد یکی از دوستام بهم میگفت که واسه وصل شدن به internet یه کد میخواد که اگه چند بار اشتباه بزنی دیگه نمیتونی بری به internet و... :cheesygri جریان چیه؟!

دوستتون چرند فرمودن... با خيال راحت وصل شو... پشت کنسول اون سريال دستگاه رو ياداشت کن چون ازت ميپرسه!

سلام.وقتی یه بازی نصب می کنیم رو کنسول و بازی رو تموم کردم و خواستم یه بازی دیگه بریزم آیا باید بازی قبلی رو آنیستال کنم؟جایی هست که بازیهارو پاک کرد؟

از توی game data ... اونجا توی همون بخش game....

قسمت کوچکی از بعضی بازیها روی هارد install میشه و تا موقعی که HDD کنسول پر نشده لزومی به اینکار نیست.
در صورتی که بخواید پاکش کنید به اون مسیری که تورج گفت برید و روی بازی مورد نظر دکمه مثلث بزنید و پاک کنید!

ما این سیو بازی ها رو پاک کنیم بعدا نمیزنند تو حالمون بگند مثلا اگر سیو تا آخر بازی رفتن نسخه ی قبل رو داشته باشین تو بازی بعدی نمیدونم چی چی اضافه میشه؟ :biggrin1:
البته جدیدا ps3 گفته اگر این بازی رو با psp وصل کنید اضافه میشه :biggrin1:

ما این سیو بازی ها رو پاک کنیم بعدا نمیزنند تو حالمون بگند مثلا اگر سیو تا آخر بازی رفتن نسخه ی قبل رو داشته باشین تو بازی بعدی نمیدونم چی چی اضافه میشه؟ :biggrin1:
البته جدیدا ps3 گفته اگر این بازی رو با psp وصل کنید اضافه میشه :biggrin1:
نه Save بازي قبلي با بازي جديد ربطي بهم ندارن.
اونم كه شما ميگيد براي AC II هست.

آره میدونم!
نمیدونم تو پلی2 یک بازی بود که اینجوری بود گفتم شاید اینم اینجوری باشه پس اگر نیست بریم پاک کنیم که کمبود جا دارم تقریبا :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or