ACTIONHESSY
کاربر سایت
از پشت خود دستگاه.ببخشید چه جوری غیر از دیدن جعبه میشه فهمید ریجن دستگاه چیه؟
ممنون
سلام . من اخیرا یه ps3 گرفتم بعد یکی از دوستام بهم میگفت که واسه وصل شدن به internet یه کد میخواد که اگه چند بار اشتباه بزنی دیگه نمیتونی بری به internet و... :cheesygri جریان چیه؟!
سلام.وقتی یه بازی نصب می کنیم رو کنسول و بازی رو تموم کردم و خواستم یه بازی دیگه بریزم آیا باید بازی قبلی رو آنیستال کنم؟جایی هست که بازیهارو پاک کرد؟
قسمت کوچکی از بعضی بازیها روی هارد install میشه و تا موقعی که HDD کنسول پر نشده لزومی به اینکار نیست.سلام.وقتی یه بازی نصب می کنیم رو کنسول و بازی رو تموم کردم و خواستم یه بازی دیگه بریزم آیا باید بازی قبلی رو آنیستال کنم؟جایی هست که بازیهارو پاک کرد؟
نه Save بازي قبلي با بازي جديد ربطي بهم ندارن.ما این سیو بازی ها رو پاک کنیم بعدا نمیزنند تو حالمون بگند مثلا اگر سیو تا آخر بازی رفتن نسخه ی قبل رو داشته باشین تو بازی بعدی نمیدونم چی چی اضافه میشه؟ :biggrin1:
البته جدیدا ps3 گفته اگر این بازی رو با psp وصل کنید اضافه میشه :biggrin1:
سوال ما بی جواب موند!سلام . یه سوال داشتم! ایران FoldingHome نداره؟یعنی گروهش تو Life with PS !؟
سوال ما بی جواب موند!
کسی نبود جواب بده؟؟؟
خير تازه خيلي هم خوبه!:biggrin1:سلام ... من میخوام به FoldingHome برم میگه update کن خواستم ببینم اگه update کنم مشکلی برای ps3 ایجاد نمیکنه؟