ماله منو دزدين پس :biggrin1::biggrin1!منظورم بغير از اين دفترچه معمولي ها بود تورج!واه ... ميلاد جان من اکبند خريدم توش دفتر چه داشت که ...:biggrin1:
دفترچش چه شكلي بود؟؟؟:confused::biggrin1:
ماله منو دزدين پس :biggrin1::biggrin1!منظورم بغير از اين دفترچه معمولي ها بود تورج!واه ... ميلاد جان من اکبند خريدم توش دفتر چه داشت که ...:biggrin1:
ماله منو دزدين پس :biggrin1::biggrin1!منظورم بغير از اين دفترچه معمولي ها بود تورج!
دفترچش چه شكلي بود؟؟؟:confused::biggrin1:
منم همينو گفتم ميگم دفترچشون فرقي نداره:biggrin1:والا من جفتش رو داشتم ... هم غير از پلاتينوم...:biggrin1:
جفتش يکی بود... تو البوم عکس های بازی هم بری ... عکس گرفتم با دفتر چه... مثل همون قبلی بود
من اينو زدم.02525سلام دوستان من يك آدرس مي خوام با پستال كد براي ثبت در psn ريجن پال اگه ميشه راهنماييم كنيد!
سلام دوستان من يك آدرس مي خوام با پستال كد براي ثبت در psn ريجن پال اگه ميشه راهنماييم كنيد!
خوب کابل خوب گیرون قیمته از 15تومان هست تا 200 تومان اگر تهران هستی پایتخت میفرشه حتما سرش طلایی باشه :biggrin1:یه کابل hdmi خوب میشه برای ps3 معرفی کنید و اینکه از کجا بگیرم
ممنون:biggrin1:
من از اخرین خبری که داشتم 250 تومان هم رسیده 40 گیگsilent_hill54 دوستان الان ps3 دست دوم قیمتش چنده؟
سلام:cheesygriمن اگر بازی و دستگاهم PAL باشه میتونم با کسی که رجین بازی و دستگاههش با من متفاوت باشه آنلاین بازی کنه؟؟!!
چطوری GTA4 انلاین بازی کنم؟؟؟
نه میدونم Multiyplayer کجاست ولی اول نباید با کسی هماهنگ کنم؟؟!!سلام:cheesygri
ريجن دستگاه مشكلي نداره ولي ريجن بازي بايد يكي باشه:smile:
مبايل نيكو را در بيار گزينه multiplayr رو انتخاب كن و ...