اگه مانیتورت ورودی hdmi نداره یه کابل HDMI-DVI بگیر !سلام
یه سوال داشتم
می خوام به مانیتو ر وصل کنم از hdmi to dvi استفاده کنم بهتره یا رابط hdmi با یه کابل hdmi ؟؟؟
[
خیر هیچ مشکلی به وجود نمیاره.آقا من یه ps3 برام از US آوردن این مشکلیبرام به وجود نمیاره . میتونم بچه ها رو تو PSN ببینم؟ یا تو بازی آنلاین با هم بازی کنیم؟
بعضی بازیها که Native روی 720p اجرا میشن روی 1080p هم اجرا خواهند شد! مثل GTA IV یا Killzone 2 یا.....سلام
بچه ها رزولوشن بازی ها بر اساس رجیون تغییر می کنه؟
من اویل 5 ام 720p هستش اما تو نت یه جا دیدم زده بود 1080P چجوریه آخه؟
با تشکر
خیر هیچ مشکلی به وجود نمیاره.
بعضی بازیها که Native روی 720p اجرا میشن روی 1080p هم اجرا خواهند شد! مثل GTA IV یا Killzone 2 یا.....
برای اینکار باید تیک 720p رو در Display Settings بردارید تا بازی روی 1080p اجرا بشه. اگر رفت روی رزولِیشن پایینتر (480p) یعنی رزولِیشن اون بازی مورد نظر از 720p بیشتر نمیشه.
سلام^^^
هیچ فرقی با هم ندارن به جز قاب و جلدشون:biggrin1:
دوستان دسته چه مدت طول میکشه که کامل شارز شه ? هر چی میزارم ( 4 ساعت ) یک چراغش بیشتر روشن نمیشه .
خب معلومه 1080p رزولِیشن بالاتریه و وضوح چند برابر بهتری داره.سلام
کودومش بهتره حالا؟:biggrin1:؟چرا؟:confused::confused:
خب شما که یه بار 360 داشتی . پیشنهاد میکنم PS3 رو هم امتحان کنی. قیمت بازیها الان خیلی پایین اومده.(فقط بازیهای خیلی جدید 60/70 تومانه) که اونم بعد از چند هفته ارزون میشه.آقا من بین ایکس باکس و ps3 موندم چی بگیرم. قبلا ایکس باکس فالکون داشتم 3 چراغ شد
حالا میگن این جاسپره دیگه نمیشه
از شماها که تجربه دارید میپرسم. با توجه به قیمت بازی ها و قیمت دستگاه که بالاست.
صرف میکنه ps3 بگیرم یا برم سراغ همون ایکس باکس کوفتی ؟
تعويض بازي ها هم يكمي گرون در مياد چون از 5 تومان شروع تا 30 تومن هم ميرسه!!!آقا من بین ایکس باکس و ps3 موندم چی بگیرم. قبلا ایکس باکس فالکون داشتم 3 چراغ شد
حالا میگن این جاسپره دیگه نمیشه
از شماها که تجربه دارید میپرسم. با توجه به قیمت بازی ها و قیمت دستگاه که بالاست.
صرف میکنه ps3 بگیرم یا برم سراغ همون ایکس باکس کوفتی ؟
من عوض کردم 15 تومن سر گرفت اما هر دو نو بودنسلام.
چند تا سوا برام پيش اومده.
ايا dual shock 3 سفيد هم داره ؟!؟
قيمتش چنده ؟!؟
ميتونم يه دسته ي بدون شوك رو با شوك عوض كنم ؟!؟
چقدر بايد سر بدم ؟!؟
ممنون:biggrin1:
راستش اگه بشه همين كار رو انجام بدي بازم پول پست بهش ميخوره.(ولي من پيشنهاد ميكنم بري Xbox 360 بخري كنسول خوبيه بازي هاشم كه كپي گير مياد منظورم اينكه راحتي)ممنون robin hood و only ps3 آره خودمم نظرم همینه
ولی آخه من بچه شهرستانم
اینجا یه فروشنده بازی داریم که بسیار آدم دزدیه
یعنی واسه من تعویض بازی غیر ممکنه اینجا
یعنی میشه از اینجا با کسایی آشنا شد که تعویض بازی کرد. یا با فروشگاه های تهران ؟