هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

كلا بگم من 500 ت دارم پس ميتونم هر دو كنسولو بگيرم . شما به فكر پول من نباشين فقط بگم بهترين كدومه كدوم بخرم. واي اين دو دلي
بهتری وجود نداره!
این خود شمایی که باید انتخاب کنی ! 360 هنوز هم مشکل داره اما خیلی این مشکل کم رنگ شده ولی ps3 مشکلی نداره(ار لحاظ سخت افزاری)
اما از نظر بازی هر کدون بازیهای اختصاصی خاص خودشون رو دارن که کم هم نیستند اما از نظر من بازیهای انحصاری سونی کمی از بازیهای انحصاری 360 بهتر عمل کردن!
حالا این وسط هزینه ای هم که برای خرید بازی صرف میشه باید در نظر بگیری!
برای مثال شما یه بازی ps3 که تازه اومده رو باید 60-70 هزار تومن بابتش بدی اما بازیهای 360 حدود3-5 هزار تومن!

بهتری وجود نداره!
این خود شمایی که باید انتخاب کنی ! 360 هنوز هم مشکل داره اما خیلی این مشکل کم رنگ شده ولی ps3 مشکلی نداره(ار لحاظ سخت افزاری)
اما از نظر بازی هر کدون بازیهای اختصاصی خاص خودشون رو دارن که کم هم نیستند اما از نظر من بازیهای انحصاری سونی کمی از بازیهای انحصاری 360 بهتر عمل کردن!
حالا این وسط هزینه ای هم که برای خرید بازی صرف میشه باید در نظر بگیری!
برای مثال شما یه بازی ps3 که تازه اومده رو باید 60-70 هزار تومن بابتش بدی اما بازیهای 360 حدود3-5 هزار تومن!

من ميخوام بازيهاي قديميو بگيرم چند ميشه (ps3).خواهش مي كنم من دو دل تر نكنين در يك كلام بگين كدوم از همه لحاظ بهتره

من ميخوام بازيهاي قديميو بگيرم چند ميشه (ps3).خواهش مي كنم من دو دل تر نكنين در يك كلام بگين كدوم از همه لحاظ بهتره
دوست عزیز این سوال شما جواب نداره که کدوم بهتره .
هر کدوم مزیت ها و معایب خودش رو داره . تنها فرقشون بازی های انحصاریشونه که به نظر من PS3 از این لحاظ بهتره ولی بازی های PS3 گرونه و ممکنه به مشکل بر بخوری .
360 هم بازی های بزرگی داره . در کل باید به سلیقه شما بخوره . هر کسی فقط خودش میتونه تو این زمینه انتخاب کنه نه دیگران برای اون .

قیمت بازیا که مشکلی نداره.می تونی بازیاتو بفروشی و دوباره جاشون بازی بخری.فرق اصلیش تو اینه که شاید نتونی همه بازیا رو برای خودت نگه داری.:biggrin1:

سلام.
چند تا سوا برام پيش اومده.
ايا dual shock 3 سفيد هم داره ؟!؟
قيمتش چنده ؟!؟
ميتونم يه دسته ي بدون شوك رو با شوك عوض كنم ؟!؟
چقدر بايد سر بدم ؟!؟
ممنون:biggrin1:

منظور از اینکه میگن این بازی پلاتینیوم هستش یعنی چی؟جاش یعنی پلاتینیومه؟ اصلا پلاتینیوم یعنی چی؟

بازی های انحصاری و پر فروش sony امده يه edition زده ( که قاب و جلدش فرق ميکنه ) به نام پلاتينوم

Uncharted Platinum :

http://images.google.com/images?hl=en&ei=E6QqSsnLB9HGsgaLhMyeDA&resnum=0&q=Uncharted%20Platinum&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Uncharted :
http://images.google.com/images?hl=en&um=1&sa=1&q=Uncharted+Box&btnG=Search+Images&aq=f&oq=

^^^

هیچ فرقی با هم ندارن به جز قاب و جلدشون:biggrin1:

دوستان دسته چه مدت طول میکشه که کامل شارز شه ? هر چی میزارم ( 4 ساعت ) یک چراغش بیشتر روشن نمیشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or