هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

چرا کسی متوجه حرفه من نمیشه؟؟؟؟ من ps3رو وصل کردم به مانیتور t1900سامسونگ .دیگه پشته کنسول چیزی نداره که بخوام فیش avبزنم .صدا ندارم مانیتورم هم ورودی صدا نداره.به نظرتون باید vga boxبگیرم؟که dviنزنم و انالوگ بزنم و صدا هم بزنم و از اونور بزنم به بلندگو
مگه الان شما از تبدیل dvi-hdmi استفاده نمیکنی؟
چطور چیزی نداره اینو میبینی؟
33241054-2-440-bk-3678.jpg

این میشه خروجی av!
و اینم کابل av
GSONPS3XCAB2_pp_L.jpg

که باید به خروجی av بزنی و از دوتا فیش قرمز و سفیدش برای صدا استفاده کنی ! که یکیش صدای راسته و یکی صدای چپ!
الان دیگه مشکل حل شد؟

آخرین ویرایش:
سلام آقا من یکی از این برا دوستم میخوام از کجا تو تهران تهیه کنم:confused: ریجن ایناش میخوام همین باشه مشکلی که نداره؟ چون شنیدم فقط برا فیلم مشکل داره http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...ntroller:ss&ref=http://www.sony.com/index.php
دوست عزیز من این رو جایی ندیدم ولی تو ایران بخوای بخری حداقل باید نزدیک 600 رو بالاش بدی چون 499 دلار هستش و بیاد اینجا خوب بتونی بگیری 570-580 هست

اهان آقا مرسی.اما من 2تا بلندگو دارم و بلندگوی من سادس از اینا نداره که فیش بزنم
شکر!:دی
خوب این دیگه احتیاج به کار دستی داره!
برای هر بلند گو شما باید یکی از این فیش هارو استفاده کنی هر بلند گو هم دوتا سیم داره او دوتا سیم رو باید به بدنه و اون قسمت داخلی همون قسمت سوزنی شکل وصل کنی برای اون یکی بلند گو هم از فیش دیگه ای که باقی مانده به همین ترتیب استفاده کن! اونوقت دیگه صدارو داری بشرطی از تنظیمات ps3 صدا رو روی av تنظیم کنی و تصویر رو روی hdmi!:smile:

تقریبا دو هفتس که بعد از 15-20 دقیقه بازی کردن (هر بازی)
فن دورش تند میشه :confused:
اوایل فقط وقتی KZ2 بازی میکردم فنش دور تند میشد ولی الان با همه بازیا حتی Uncharted .

مرسی

اوایل فقط وقتی KZ2 بازی میکردم فنش دور تند میشد ولی الان با همه بازیا حتی Uncharted .

مرسی
خب گرم ميشه!و چون اتوماتيكه دور فن زياد ميشه هيچ مشكلي نيست.

مرسی
کیا عزیز وضعیت این چند وقته با قبل فرق میکنه ! الان هوا گرمه کنسول هر بیشتر گرم میشه و تند شدن دور فن به مراتب از گذشته بیشتر تکرار میشه! نتیجه اینکه خودمم این مشکلو دارم ولی جای هیچ نگرانی نیست:دی

یه سوال؟ کنسول تا جند ساعت میتونه روشن باشه و داغ نکنه؟کارای سنگین نه. مثلا دانلود کنم باهاش تا چند ساعت روشن باشه عیبی نداره؟
والا تا یه ماه رکورد داریم!! اگر کنسول گرم بشه فن کنسول به صورت اتوماتیک شروع به دور تند میکنه.

کیا جان بابا :دی امید راست میگه ولی این کار اصلا درست نیست . آخه PS3 سرور نیست که 1 ماه روشن بمونه .
من خودم تا دلت بخواد باهاش Download کردم شب و روز رون بوده :دی ولی اصلا درست نیست باید مراعت کرد .

میدونم آرش من خودم نهایت 4 ساعت... دیگه اخرش 5 ساعت بازی کنم
خوب چشم و چالم داغون میشه :biggrin1: ولی این یک ماه یه رکورد ـه :eek:

سلام من کابل خریدم به hdmi به dvi زدم به مانیتورم که t1900هستش اما وقتی کنسول رو روشن می کنم مینویسه که no omptmimed mode 1440*900 60hrz این errorمیده مانیتورم.چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or