هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان یکی کمک کنه.دستگاه موقع اتصال به اینترنت ارور 80710102 میده و وصل نمی شه.
چیکارش کنم؟؟
sad.gif

لطفا یکی کمک کنه. بدجوری نگرانم.

سلام من امروز ps3 خریدم.میخواستم بدونم بازیهاش مثل ماله کامپیوتر سریال نامبر داره واسه آنلاین بازی کردن؟ میشه چندتا بازی معرفی کنید که آنلاین بشه بازی کرد؟

اقایون یک سوال فنی؟من که اگه کابل hdmiبزنم به مانیتور پس صدا چی؟مانیتور من که بلندگو نداره!!!کمک کنید تو رو خدا.صدا از کجا بیارم؟پشت ps3که ورودی صدا نداره؟یدونه داره اون هم که اپتیک هستش به درد من نمیخوره!!!

اقایون یک سوال فنی؟من که اگه کابل hdmiبزنم به مانیتور پس صدا چی؟مانیتور من که بلندگو نداره!!!کمک کنید تو رو خدا.صدا از کجا بیارم؟پشت ps3که ورودی صدا نداره؟یدونه داره اون هم که اپتیک هستش به درد من نمیخوره!!!

پشت مانيتورت رو ببين ... يک سوراخی بايد باشه برای speaker !

پشت مانيتورت رو ببين ... يک سوراخی بايد باشه برای speaker !
اگرم نداشت میتونی از همون کابل av (فیش قرمز و سفید) برای صدا استفاده کنی!

ای بابا مانیتور من سامسونگ t1900هسستش و فقط ورودی dviوآنالوگ داره.فیش قرمز رو به کجا بزنم آخه؟واضح بگین توروخدا :(
همون فیش سه تایی!!! یکیش زرده مربوط به تصویر دوتایه دیگه قرمز و سفید مربوط به صدای چپ و راست هست !
شما فیش av رو به ps3 بزن بعدش از اون تا فیش برای صدا استفاده کن(اون دو تا رو میتونی بدی به دوتا باند) !
البته از تنظیمات ps3 هم باید از قسمت sound بذاری رو av!

چرا کسی متوجه حرفه من نمیشه؟؟؟؟ من ps3رو وصل کردم به مانیتور t1900سامسونگ .دیگه پشته کنسول چیزی نداره که بخوام فیش avبزنم .صدا ندارم مانیتورم هم ورودی صدا نداره.به نظرتون باید vga boxبگیرم؟که dviنزنم و انالوگ بزنم و صدا هم بزنم و از اونور بزنم به بلندگو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or