هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

کمک

سلام به دوستان ببخشید شاید سوال من به اینجا ربط نداشته باشه ولی گفتم شاید بتونید کمکم کنید
ال سی دی خونه من یک پورت HDMI بیشتر نداره در صورتیکه من 3 تا دستگاه این خروجی دارم
آیا که تبدیلی ، چیزی نیست به بشه به ال سی دی وصلش کرد بعد سوئیچ کرد ؟

کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره به من کمک کنه ؟

خوب نادرسته :دی مگه میشه هیچ برنامه ای نداشته باشه .
Uncharted و Resistance های بعدی قطعا معرفی میشن به احتمال خیلی زیاد LBP و شاید حتی Killzone 3 :دی .
فکر کنم الان خیلی خیلی زوده واسه اون موقع فکر کردن . تو سال مالی امسال که فعلا کلی بازی هست خالا بزار اینا رو بازی کنیم :دی .
پارسال این موقع بازیای امسال همگی تایید شده بودن.همینش برام خیلی عجیبه که سونی هنوز چیزی معرفی نکرده.
اگرم بخواد هی ورژن بعدی بده بیرون که دیگه تو این نسل خیلی طرفدار نداره.دیگه اکثرا تغییرات کوچیک رو با dlc میدن بیرون.:biggrin1:
کلا این دیر آماده شدن بازیای شاخ سونی تو این نسل خیلی عقبش انداخت.مثکه فعلا باید به بازیای فوق العاده امسال بسازیم تا بعد.:biggrin1:

سلام من از اینا دارم
Sony_Playstation_3_Bluetooth_headset.jpg

ولی وقتی روشنش میکنم ps3 نمیشناستش..........چیکار کنم

سلام من از اینا دارم
Sony_Playstation_3_Bluetooth_headset.jpg

ولی وقتی روشنش میکنم ps3 نمیشناستش..........چیکار کنم
والا من خودم همینو دارم . شما روشنش کن برو Settings بعد هم Accessories بعد هم Search Device کن . اینو باید راحت بشناسه چون مال منو خیلی راحت شناخت .
اگر نشد با USB وصل کن به خود Headset نه پایش بعد دوباره Search کن .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من یک دستگاه ۴۰ گیگ ۲۰۰۹ خریدم
آیا میشه بازیهای اورجینال ps2 مثل god of war ها رو روش اجرا کرد .
اگه آره از کجا میتونم اورجینال این بازیها رو گیر بیارم .\
!!!!!!!!!!!!!!!!! فروشنده گفت این سری جدید ۴۰ گیگ روش ۲ تا لنز داره یکی برای خوندن بازیها یکی دیگه برای پخش فیلم . حقیقت داره !!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
اگه آره از کجا میتونم اورجینال این بازیها رو گیر بیارم .

نه .... مدل های قديمی فقط ميتونستن اجرا کنن !!! 40 گيگ ها و 80 های جديد نميتونن !!!

سلام دوستان
اگه آره از کجا میتونم اورجینال این بازیها رو گیر بیارم .\
!!!!!!!!!!!!!!!!! فروشنده گفت این سری جدید ۴۰ گیگ روش ۲ تا لنز داره یکی برای خوندن بازیها یکی دیگه برای پخش فیلم . حقیقت داره !!!!!!!!!!!!!!!
در تاييد حرف تورج خان.
اونا Emulator PS2 داشتند.كه سر كاهش هزينه سوني برداشت اونا رو.
2تا لنز؟!احتمالا نگفته 2 تا دسته!آخه 2 تا لنز براي چي!مگه ميشه!فروشنده احتمالا خيلي شنگول تشريف داشته...:biggrin1:

ممنون دوستان
پس این قضیه که تو قسمت بازی نوشته CREAT PS2 MEMORY قضیش چیه ( نمیدونم درست نوشتم خلاصه همین معنی رو داره )
در رابطه با لنز هم خودم فهیمدم که فروشنده دارهخ شعر میگه ولی باز خواستم مطمعن شم .
آیا این 40 جدید از CPU 65 نانومتری ( بازم نمیدونم درست نوشتم ) استفاده شده ؟ اگه بله که مبارکه ... چه فرقی با قبلیا داره ...

ممنون دوستان
پس این قضیه که تو قسمت بازی نوشته CREAT PS2 MEMORY قضیش چیه ( نمیدونم درست نوشتم خلاصه همین معنی رو داره )
در رابطه با لنز هم خودم فهیمدم که فروشنده دارهخ شعر میگه ولی باز خواستم مطمعن شم .
آیا این 40 جدید از CPU 65 نانومتری ( بازم نمیدونم درست نوشتم ) استفاده شده ؟ اگه بله که مبارکه ... چه فرقی با قبلیا داره ...
بله جديدا 65nm هستند.خب از اسشمون معلومه از 90nm كوچيكتر كم مصرف تر هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or