هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان عزیز من یه سوال دارم فکر میکنم که تکراری باشه اگه هست ببخشید

من وایرلس ریسیور دسته ایکس باکس هم دارم بازم نتونستم به ps3 وصلش کنم هیچ راهی نداره دسته ایکس باکس رو به این ps3 وصل کرد .
آیا دسته سیم دار رو میشه وصل کرد
آیا دسته بی سیم رو با اون سیم یو اس بی که برای او باطریهای قابل شارژ هست میشه وصل کرد .
ممنون از جوابتون .
نه دوست عزیز به هیچ طریقی نمیشه وصل کنید من خودم دسته سیم دار و وصل کردم نشناخت شما یک کاری میتونید بکنید برای این که با دسته xbox بازی کنید . ! دسته های Farasoo هست که طرح درسته های ایکس باکس هست هم wireles داره هم با سیم . ! من wireles وصل کردم فقط چند تا ار کلید هارو جا به جا شناخت که البته فکر کنم با سیم درست عمل کنه اما دسته هاش کاملا کپی از دسته های xbox هست .

ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی این تاپیک341 صفحه هست و من نمی تونستم همش رو بخونم....می شه بگید الان تو تهران قیمت ps3 40 gigچنده؟
و اینکه مثل اکس باکس کابل وصل شدن به مانیتور کامپیوتر داره؟

ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی این تاپیک341 صفحه هست و من نمی تونستم همش رو بخونم....می شه بگید الان تو تهران قیمت ps3 40 gigچنده؟
و اینکه مثل اکس باکس کابل وصل شدن به مانیتور کامپیوتر داره؟
الان 40 گیگ کم شده ولی طرفای 370 تا 390 ه . میتونی 40 تومان بزاری رو همین پول یه 80 گیگ بگیری .
به مانیتور هم وصل میشه با VGA BOX . :smile:

تو انجمن یک جایی درمورد نحوه اتصال به PSN توصت دایال آپ توضیح داده بود.
میشه آدرس صفحه آموزش اتصال بدید.
من خودم هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم.

تو انجمن یک جایی درمورد نحوه اتصال به PSN توصت دایال آپ توضیح داده بود.
میشه آدرس صفحه آموزش اتصال بدید.
من خودم هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم.
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=530675&postcount=3447
الان 40 گیگ کم شده ولی طرفای 370 تا 390 ه . میتونی 40 تومان بزاری رو همین پول یه 80 گیگ بگیری .
به مانیتور هم وصل میشه با VGA BOX . :smile:
370:eek: خدايي آرش؟بگو كجا آخه يه بنده خداي ميخواهد بخره ولي من از دوستم(فروشندست)پرسيدم گفت 390ـه!

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=530675&postcount=3447

370:eek: خدايي آرش؟بگو كجا آخه يه بنده خداي ميخواهد بخره ولي من از دوستم(فروشندست)پرسيدم گفت 390ـه!
میلاد الان تو توپخونه میدن این قیمت حالا شاید گرون شده ولی شاید J این قیمت باشه PAL هم که همون سمت 390 تا 400 ه . بره بگرده پیدا می کنه . :smile:
PS3 چه فرمت های تصویری رو ساپورت میکنه؟؟
بفرما دوست عزیز .
Memory Stick Video Format
- MPEG-4 SP (AAC LC)
- H.264/MPEG-4 AVC High Profile (AAC LC)
- MPEG-2 TS(H.264/MPEG-4 AVC, AAC LC)
MP4 file format
- H.264/MPEG-4 AVC High Profile (AAC LC)
MPEG-1 (MPEG Audio Layer 2)
MPEG-2 PS (MPEG2 Audio Layer 2, AAC LC, AC3(Dolby Digital), LPCM)
MPEG-2 TS(MPEG2 Audio Layer 2, AC3(Dolby Digital), AAC LC)
MPEG-2 TS(H.264/MPEG-4 AVC, AAC LC)
AVI
- Motion JPEG (Linear PCM)
- Motion JPEG (μ-Law)
AVCHD (.m2ts / .mts)
DivX
WMV
- VC-1(WMA Standard V2)

آخرین ویرایش:
ممنون.
فرمت هایی مثل RM و MKV رو چی؟ چیکار کنیم که پخش کنه؟
من یه فیلم دارم با رزولوشن 1080p ولی فرمتش MKV هست.
اگه نتونه بخونه دستگاه میشه کانورتش کرد به فرمتی که بخونه اونم با همون کیفیت؟؟

ممنون.
فرمت هایی مثل RM و MKV رو چی؟ چیکار کنیم که پخش کنه؟
من یه فیلم دارم با رزولوشن 1080p ولی فرمتش MKV هست.
اگه نتونه بخونه دستگاه میشه کانورتش کرد به فرمتی که بخونه اونم با همون کیفیت؟؟
خواهش میکنم قربان . :smile:
نه اگر MKV ساپورت میکرد که من به همه اینجا شیرینی میدادم . :دی
نه mkv ساپورت نمیکنه . شما میتونی با برنامه MKV2VOB فایلتو تبدیل کنی و روی PS3 ببینی اگر فایلت هم بالای 4 گیگ باشه به علت اینکه PS3 فقط هارد با فرمت FAT 32 شناسایی میکنه خیای اذیت میشی .
به نظر من بهتره فعلا MKV دیدن رو با PS3 بیخیال بشی من خیلی تو نخش بودم :دی خسته شدم رفتم یه WDTV HD خریدم . :smile:

آقا راستی فقط همین قدربگم
چند گرفتید این WDTV HD رو بعدشم هارد اکسترنال میخوا د یا با کول دیسک هم میشه؟
ممنون
این سوال جاش نیست دوست عزیز ولی جواب میدم .
WD HD رو من 150 گرفتم از پایتخت . همه چیز از هارد گرفته تا فلش هم بهش میخوره . :smile:

سلام.
دوستان من ميخواستم يه دسته ي دول شاك بگيرم ولي طرف گفت كه اصل و غير اصل داره.:confused:
قضيه اش چيه ؟!؟ :confused:
يكي رو ميداد 60 تومن يكي رو ميداد 80 .

(راستي من از شهرستانم.اگه ميشه يكي از اقايون پايتخت نشين بزرگي بكنه و ادرس چند تا مغازه ي بازي ps3 فروشي حوالي توپخونه (امام) بهم توي پيام خصوصي معرفي كنه.)
9كرتون هستم :biggrin1:

سلام.
دوستان من ميخواستم يه دسته ي دول شاك بگيرم ولي طرف گفت كه اصل و غير اصل داره.:confused:

(راستي من از شهرستانم.اگه ميشه يكي از اقايون پايتخت نشين بزرگي بكنه و ادرس چند تا مغازه ي بازي ps3 فروشي حوالي توپخونه (امام) بهم توي پيام خصوصي معرفي كنه.)

50 تا 55 هست اصلش... از روی جعبه معلومه که اصله... تو فروشگاه west همين بازارچه دارن ... خودم ازشون خريد کردم!

سلام.

من قيمت كردم 80 نشنيدم تا حالا!
كمتر از 60 تومن هم هست.:smile:

سلام به دوستان ببخشید شاید سوال من به اینجا ربط نداشته باشه ولی گفتم شاید بتونید کمکم کنید
ال سی دی خونه من یک پورت HDMI بیشتر نداره در صورتیکه من 3 تا دستگاه این خروجی دارم
آیا که تبدیلی ، چیزی نیست به بشه به ال سی دی وصلش کرد بعد سوئیچ کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or