GameMasterr
کاربر سایت
اگه هم ميخواي ورژن دستگاه رو ببيني برو به اين مسير:
settings>system setting>system information
اين فرمور دستگاهست كه هر چي بروز بهتر تازه اگه بروز نباشه نميتوني ان بشي و بازي كني
ببین شما اگه بخواهی بری بازی کنی آنلاین یه پیام میده میگه (اگه ورژن جدید بیاد) شما میخواهی این ورژن رو دان کنی؟شما هم برای اینکه بتونی آنلاین بازی کنی باید آخرین ورژن رو داشته باشی!ببخشين متوجه نشدم .يكم واضح تر توضيح بدين:blushing:در ضمن يه اشتباه كردم ورژن دستگاه من 2.42 هست :biggrin1:
تو در کل با این کیفیت مشکل داری تو Xbox هم به مشکل برخوردی نمی دونم مشکلت چیه؟ خودت به تنظیمات ور میری؟ چیکارشون داری خوب بزار رو Auto:biggrin1:این تنظیمات مربوط به Display چجوری باشه که من بالاترین کیفیت رو داشته باشم ؟! :biggrin1:
قبلا من LBP بازی میکردم اون توپا که جمع میکنه اونا قرمز بود الان آبی شده ! کسی میدونه مشکل چی است ؟! :biggrin1:
تو در کل با این کیفیت مشکل داری تو Xbox هم به مشکل برخوردی نمی دونم مشکلت چیه؟ خودت به تنظیمات ور میری؟ چیکارشون داری خوب بزار رو Auto:biggrin1:
چی شده نوید من خوب متوجه نشدم؟؟!نه اونجا خوب است ! اینجارو همه رو استانداردن ولی یوهو LBP رنگ عوض کرد !
تو همه جا باید پستای منو نقل قول کنی ؟! :biggrin1:
چی شده نوید من خوب متوجه نشدم؟؟!
برهان در جریان هست!:biggrin1:
اون اصلا به تنظیمات کاری نداره!
اون توپ ها به رنگی در میاند که وقتی مربع رو میزنی صفحه اون رنگیه!
خودت تو قسمتی که طراحی میکنی کاراکتر رو آخرش یکجا هست که چند تا رنگه اون رو به هر رنگی تغییر بدی اون رنگی میشه توپ ها
آره دیگه شده از زیر سنگ هم جواب جور کنم باید نقل قول کنم:biggrin1: چه سوتی دادی تو این دفعه تازه داری میشی مثل من:biggrin1:نه اونجا خوب است ! اینجارو همه رو استانداردن ولی یوهو LBP رنگ عوض کرد !
تو همه جا باید پستای منو نقل قول کنی ؟! :biggrin1:
من پارازیت میندازم:biggrin1: بی ادب زبونت رو گاز بگیر. در ضمن خودت هم اعتراف کردی که گیج و این حرف ها:biggrin1:نه بابا برهان پارازیت میندازه
میگن طرف گیج منگول میزنه همینه ها :biggrin1:
1080 باشه دیگه!نه بابا برهان پارازیت میندازه ! اون سوال دومم رو که جوابشو گرفتم ! ولی میخوام بدونم تو تنظیمات Display همون قسمت HDMI باید تنظیمانم چجوری باشه که بالاترین کیفیت تصویر رو داشته باشم ؟!
تو هر چی بگی این باز سوال می پرسه و حرف خودش رو میزنه:biggrin1: میلاد تاپیم رو منحرف نکن:biggrin1:1080 باشه دیگه!
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:آخرین ویرایش به وسیله BoRiX_HiDeN؛ امروز در 03:05 PM دلیل: پاسوخ گویی به یک منگول