هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بازی هایی که واسه پلاس دار ها فری میشه رو اگر دانلود کنم و پلاسم تموم بشه نمیشه بازیش کرد ؟ مثلا درایو کلاب رو دانلود کنم و بعدش پلاسم تموم شه دیگه نمیتونم بازی کنم و باید باز پلاس بگیرم ؟

بازی هایی که واسه پلاس دار ها فری میشه رو اگر دانلود کنم و پلاسم تموم بشه نمیشه بازیش کرد ؟ مثلا درایو کلاب رو دانلود کنم و بعدش پلاسم تموم شه دیگه نمیتونم بازی کنم و باید باز پلاس بگیرم ؟
بازیهای free زیر شاخه پلاس تا زمانی در دسترس هست که پلاس داری. اگر تموم بشه قفل میشن تا دوباره پلاست رو تمدید کنی .

آره امید جان اگه باز پلاس بگیری بازم میتونی بازی کنی

امروز داشتم یه بازی رو دانلود میکردم گذاشتم رو رست مود ....وقتی بعد یه ساعت اومدم روشنش کردم این ارور رو داد که کنسول به طور ناگهانی خاموش شد ، پریز رو کشیدی این حرفا....بعد ری استارت شد
البته دانلود کاملا شده بود
می خوام بدونم مشکلی پیش اومده؟؟؟؟ مگه تو حالت رست مود برا خودش خاموش میشه اونم به این حالت!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنیم

آخرین ویرایش:
چند سوال از کنسول
1.کنسول سونی تا چه ظرفیت هاردی رو ساپورت میکنه؟
از هارد 2 ترا بایت هم ساپورت میکنه؟

2.اگر امکانش هست طریق کپی عکسها از کنسول به فلش رو بگید

3.در مورد دوربین کنسول مختصر توضیحی میدید که چه بازیهای ممتازی براش اومده
اگر امکانش هست چند بازی که نیاز به دوربین داشته باشن و جالب هم باشن معرفی کنید

با تشکر

دوستان و اساتید عزیز یک سوال که احتمالا بارها جواب داده شده ولی من گشتم پیدا نکردم
من اگر یک بازی دیجیتال بخوام بخرم ، می تونیم با دوستم دو نفری همزمان آنلاین بازی کنیم ؟ مثلا فیفا ؟
اونوقت برای بازی کردن هر دو باید با یک اکانت در PSN لاگین کنیم ؟ با یک اکانت در Origin باید لاگین کنیم ؟
چون اگر اینطوری باشه که عملا خرید یک بازی دیجیتال برای استفاده ی دو نفر کاربرد نداره چون دو نفر همزمان نمی تونن آنلاین بازی کنند .
ممنون می شم دوستان گل راهنمایی کنند .

دوستان و اساتید عزیز یک سوال که احتمالا بارها جواب داده شده ولی من گشتم پیدا نکردم
من اگر یک بازی دیجیتال بخوام بخرم ، می تونیم با دوستم دو نفری همزمان آنلاین بازی کنیم ؟ مثلا فیفا ؟
اونوقت برای بازی کردن هر دو باید با یک اکانت در PSN لاگین کنیم ؟ با یک اکانت در Origin باید لاگین کنیم ؟
چون اگر اینطوری باشه که عملا خرید یک بازی دیجیتال برای استفاده ی دو نفر کاربرد نداره چون دو نفر همزمان نمی تونن آنلاین بازی کنند .
ممنون می شم دوستان گل راهنمایی کنند .
رضا جان بازی رو از استور هم بخری با اینکه میشه آنلاین زد و دو نفری آنلاین باشید ولی سونی موافق این کار نیست و بفهمه دو ماه کنسول رو بن میکنه من خودم این کار رو کردم اکانت اصلی که بازی رو میخری باید دی اکتیو و همیشه آنلاین باشه دومی با اکانت خودش و اکانت اصلی رو دستگاه اون اکتیو باشه

چند سوال از کنسول
1.کنسول سونی تا چه ظرفیت هاردی رو ساپورت میکنه؟
از هارد 2 ترا بایت هم ساپورت میکنه؟

2.اگر امکانش هست طریق کپی عکسها از کنسول به فلش رو بگید

3.در مورد دوربین کنسول مختصر توضیحی میدید که چه بازیهای ممتازی براش اومده
اگر امکانش هست چند بازی که نیاز به دوربین داشته باشن و جالب هم باشن معرفی کنید

با تشکر
1. فعلا تا 2 مشکلی نداره. بیشتر از این ( مثلا 3ترا ) هاردها دیگه 2.5 اینچ نیستن. البته یه سری شرکتها مثل توشیبا announce کردن که به زودی 3 ترا های 2.5 اینچی رو به مرحله تولید میرسونن اما هنوز چیزی تو بازار نیومده

2. وصل میکنی و وارد records میشی . option > Copy To USB

3. هیچی اصلا ارزش خرید نداره

امروز داشتم یه بازی رو دانلود میکردم گذاشتم رو رست مود ....وقتی بعد یه ساعت اومدم روشنش کردم این ارور رو داد که کنسول به طور ناگهانی خاموش شد ، پریز رو کشیدی این حرفا....بعد ری استارت شد
البته دانلود کاملا شده بود
می خوام بدونم مشکلی پیش اومده؟؟؟؟ مگه تو حالت رست مود برا خودش خاموش میشه اونم به این حالت!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنیم
اصولا نباید اینطوری بشه .
اگر دوباره پیش اومد چک کن پریز برق اینا هیچ مشکلی نداشته باشه .
احتمالش هست دستگاه crash کرده باشه یا مشکلی براش پیش اومده باشه ( از نظره نرم افزاری ) که اگر این مورد باشه جایه نگرانی نیست اگر فقط همین 1 بار پیش اومد و دیگه ندیدی .

سلام
دوستان کسی میتونه سایتی معرفی کنه که داستان کامل بازی ها رو قرار بده ( همراه با جزییات و به ترتیب پیشروی مراحل )
سایت فارسی باشه بهتره ولی از اونجا که سایت های فارسی طبیعتا به روز نیستند ؛ همون انگلیسی باشه ! چون دنبال داستان Batman Arkham Knight هستم .

ممنون

سلام دوستان بنده ميخوام به قول خودمون يك دسته بخرم ولي مدل و قيمت ها متفاوت هستن يك مدل هاي هستن كه رنگ بندي سفيد، كاموفلاژ، آبي هستن كه ٢٥٠ تا ٢٨٠ يك مدل هايي هم هستن مشكي ١٨٠ هستن!
كدام مدل ها اصل هستن؟ كدام بهتره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان بنده ميخوام به قول خودمون يك دسته بخرم ولي مدل و قيمت ها متفاوت هستن يك مدل هاي هستن كه رنگ بندي سفيد، كاموفلاژ، آبي هستن كه ٢٥٠ تا ٢٨٠ يك مدل هايي هم هستن مشكي ١٨٠ هستن!
كدام مدل ها اصل هستن؟ كدام بهتره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
همشون اصلا کیفیت یکی هست فقط رنگشون تفاوت داره

سلام
دوستان کسی میتونه سایتی معرفی کنه که داستان کامل بازی ها رو قرار بده ( همراه با جزییات و به ترتیب پیشروی مراحل )
سایت فارسی باشه بهتره ولی از اونجا که سایت های فارسی طبیعتا به روز نیستند ؛ همون انگلیسی باشه ! چون دنبال داستان Batman Arkham Knight هستم .

ممنون
ٌWikipedia!

سلام دوستان چندتا سوال
1.کنسول ریجن 3 با 1 و 2 ه فرقی داره؟
2.اگه من پلاس دوستم رو با اکانت خودم شیر کنم اونوقت میتونیم هردومون همزان آنلاین بشیم و بازی کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or