هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان چندتا سوال
1.کنسول ریجن 3 با 1 و 2 ه فرقی داره؟
2.اگه من پلاس دوستم رو با اکانت خودم شیر کنم اونوقت میتونیم هردومون همزان آنلاین بشیم و بازی کنیم؟
ریجن ها باهم هیچ تفاوتی نداره فقط در ریجن 3 جای دکمه X با O متفاوت هست . در مورد خرید از Store و PSN هم شما اکانتت را هر جا بزاری با Currency همان کشور می توانی خرید بکنی و هیچ ارتباطی با ریجن دستگاه نداره.
درمورد سوال دوم
PlayStation®Plus benefits available to other non-subscribing users on your Primary PS4™:
- Online multiplayer (subject to any parental control settings on sub accounts)
- Play downloaded games purchased with PlayStation®Plus discount
- Play downloaded IGC games
PlayStation®Plus benefits not available to other users on your Primary PS4™:
- Purchasing PlayStation®Plus discounted products from PlayStation Store
- Online game save storage
- Auto patch download
- PlayStation®Plus exclusive early access to game trials

ریجن ها باهم هیچ تفاوتی نداره فقط در ریجن 3 جای دکمه X با O متفاوت هست . در مورد خرید از Store و PSN هم شما اکانتت را هر جا بزاری با Currency همان کشور می توانی خرید بکنی و هیچ ارتباطی با ریجن دستگاه نداره.
درمورد سوال دوم
PlayStation®Plus benefits available to other non-subscribing users on your Primary PS4™:
- Online multiplayer (subject to any parental control settings on sub accounts)
- Play downloaded games purchased with PlayStation®Plus discount
- Play downloaded IGC games
PlayStation®Plus benefits not available to other users on your Primary PS4™:
- Purchasing PlayStation®Plus discounted products from PlayStation Store
- Online game save storage
- Auto patch download
- PlayStation®Plus exclusive early access to game trials

ینی اگه اینکارو بکنم بازی های انلاینم سیو نمیشن؟
اگه میشه یکی از دوستان توجیح کنه ما رو
راستی در ریجن 3 جای این دو دکمه X و O رو نمیشه درست کرد؟

سلام دوستان چندتا سوال
2.اگه من پلاس دوستم رو با اکانت خودم شیر کنم اونوقت میتونیم هردومون همزان آنلاین بشیم و بازی کنیم؟
همه کار میشه کرد با شر کردن اکانت
از بازی کردن بازی های خریداری شده تا بازی کردن با پلاس
دقت کنید که باید با روش ظرفت ۲ این شرینگ انجام بشه و از یک اکانت هم زمان برای انلاین شدن استفاده نکنید

همه کار میشه کرد با شر کردن اکانت
از بازی کردن بازی های خریداری شده تا بازی کردن با پلاس
دقت کنید که باید با روش ظرفت ۲ این شرینگ انجام بشه و از یک اکانت هم زمان برای انلاین شدن استفاده نکنید
ینی من با اکانت خودم آنلاین شم اونم با اکانت خودش؟
راستی در کنسول ریجن 3 جای این دو دکمه X و O رو نمیشه درست کرد؟

بله
اکانتی که روش پلاس هست رو توی یکی از کنسول ها پرایمری کنید و اون شخصی که اکانت روی کنسولش پرایمری هست با اکانت خودش بازی کنی شخص دوم با اکانتی که روش پلاس هست

سلام دوستان چندتا سوال

در مورده عوض کردن جایه x-o میشه ولی توی بازی برعکس میشه دوباره اونطوری که بچه ها گفتن. برای همین توصیه نمیشه عوض کردنشون.

راستی در کنسول ریجن 3 جای این دو دکمه X و O رو نمیشه درست کرد؟

داداش جای دکمه ها فرق نداره کاراییشون تو منو فرق داره که اونم چیزی نیست زود عادت میکنی من خودم هم بعد یه روز عادت کردم

میشه کاراییشون درست کرد تو منو ولی بعد تو بازی بهم میریزه

سلام triangels عزیز. من خواستم اینارو براتون پ.خ کنم، اما نتونستم...چون هی میرفت داخل صندوق دریافتی! ممنونت میشم اگه همینج به سوالام ا جواب بدی.همسایه ما، ششصد دلار(شش تا صد دلاری) گیف کارت از تایلند خریده و باهاشون با کنسول خودش بازی خریده. الان من میخوام بازیهاش رو داخل کنسول و اکانت خودم بیارم و بدون پرداخت پول دانلود کنم.
۱-اینجوری، پلاسش هم به من میرسه؟ یا فقط بازی هاش؟
۲-این کار غیر قانونی هست؟ یعنی خطر بن شدن داره؟
۳-آیا با انجام این کار، هردومون میتونیم که یه موقع آفلاین بازی کنیم، و یه موقع دیگه مولتی پلیر (به صورت هم زمان با هم)
۴-میشه وقتی بازی هاشو گرفتم، اونا رو وارد اکانت خودم کنم و اون هم داخل اکانت خودش که با اکانت من فرق داره بازی کنه؟
۵-آیا محدودیتی برای ما با این روش پیش خواهد اومد؟ برای کدوممون؟
۶-میشه روش اشتراک بازی هارو بهم توضیح بدهید؟(الان کنسول هردومون جلومه.بگید که چیکار کنیم)
ببخشید که این همه زیاد شد... خودمم خجالت میکشم به خدا
ولی لطفا جواب بدین، تازه کاریم ما یهو میزنیم کنسولارو میترکونیم بد بخت میشیم :">
ممنون

سلام نیاز فوری به راهنمایی دارم،PS4 من ریجن 2 اروپا است و بازی مورتال کمبات من هم ریجن 2 اروپا است و اکانت PSN من هم برای کشور انگلیس درست شده، حالا میخواهم کاراکترهای بازی مورتال کمبات را خریداری کنم که قاعدتا باید به پوند پرداخت کنم و از انجایی که PSN CARD به پوند کمتر دیدم و گرونترهم واسم میشه،خواستم یه اکانت امریکا درست کنم تا به دلار خریداری کنم،حالا میخواستم بدونم از اونجایی که دستگاه و مخصوصا بازی ریجن 2 است با اکانت امریکا واسه خرید کاراکترهای مورتال کمبات و کلا در آینده با بازی های ریجن 2 در PSN به مشکلی بر میخورم یا نه؟لطفا توضیح کامل بدهید و به، بله یا خیر بسنده نکنید. با سپاس

اگر بخوام کنسولو آپدیت کنم باید همه ی آپدیت هاشو بگیرم ؟ مثلا اگه 10 تا داده همه ی 10تارو باید بگیرم یا فقط آخریو بگیرم حله؟
آپدیت روز اول چند مگه کسی یادش هست ؟

سلام triangels عزیز. من خواستم اینارو براتون پ.خ کنم، اما نتونستم...چون هی میرفت داخل صندوق دریافتی! ممنونت میشم اگه همینج به سوالام ا جواب بدی.همسایه ما، ششصد دلار(شش تا صد دلاری) گیف کارت از تایلند خریده و باهاشون با کنسول خودش بازی خریده. الان من میخوام بازیهاش رو داخل کنسول و اکانت خودم بیارم و بدون پرداخت پول دانلود کنم.
۱-اینجوری، پلاسش هم به من میرسه؟ یا فقط بازی هاش؟
۲-این کار غیر قانونی هست؟ یعنی خطر بن شدن داره؟
۳-آیا با انجام این کار، هردومون میتونیم که یه موقع آفلاین بازی کنیم، و یه موقع دیگه مولتی پلیر (به صورت هم زمان با هم)
۴-میشه وقتی بازی هاشو گرفتم، اونا رو وارد اکانت خودم کنم و اون هم داخل اکانت خودش که با اکانت من فرق داره بازی کنه؟
۵-آیا محدودیتی برای ما با این روش پیش خواهد اومد؟ برای کدوممون؟
۶-میشه روش اشتراک بازی هارو بهم توضیح بدهید؟(الان کنسول هردومون جلومه.بگید که چیکار کنیم)
ببخشید که این همه زیاد شد... خودمم خجالت میکشم به خدا
ولی لطفا جواب بدین، تازه کاریم ما یهو میزنیم کنسولارو میترکونیم بد بخت میشیم :">
ممنون
باید اکانتش رو بگیری - هم رمز هم username که وارد کنی . در صورتی که ایشون Primary کرده باشن اکانتشون رو شما فقط میتونی تو همین اکانت از امکانات استفاده کنی + اینکه باید انلاین باشی برای license check مگرنه بازیا قفل میشن
1. وقتی تو اکانتش استفاده میکنی هم به پلاس هم به بازیا دسترسی داری . در صورتی که شما این اکانت رو primary کنی محتویات برای مابقی اکانتها هم در دسترس هست و مابقی اکانتها نیازی به خرید پلاس برای انلاین بازی کردن ندارن
2. خیر . هر اکانت میتونه روی دو دستگاه ماکسیمم فعال بشه
3. خیر . کسی که اکانتش primary نیست باید انلاین باشه چون license check انجام میگیره تو هر 30 دقیقه فک کنم .
4.همونطوری که گفتم اگر ایشون اکانتش primary باشه روی کنسولش شما فقط از توی همین اکانت میتونی استفاده کنی . کلا هیچ بازی قابلیت transferبین اکانت نداره . حتی اگرم شما primary کنی تا زمانی که این اکانت primary هست اجازه دسترسی به امکاناتش رو مابقی اکانتهایه رو کنسول داده میشه
5. همونطوری که گفتم نفری که primary نیست هم باید تو همین اکانت استفاده کنه از همه چیز هم باید انلاین باشه
6. هیچی اکانتش رو وارد میکنی و همین !

سلام
چرا کنسول اپدیت نمیشه
اپدیت رو میتونی جدا دانلود کنی و با فلش بریزی. به تاپیکش سر بزن

دوستان این عینک مورفیوس بالاخره کی عرضه میشه؟؟!
هنوز تاریخ دقیقی نداره

داداش بی زحمت لینک درایور کلاب پلاس رو که برای پلاس رایگانه رو میدی؟دمت گرم
از تاپیکه مربوطه پیگیری کنی فک کنم بهتره . در ضمن خودتم به واسطه PSX میتونی لینکش رو بگیری

سلام نیاز فوری به راهنمایی دارم،PS4 من ریجن 2 اروپا است و بازی مورتال کمبات من هم ریجن 2 اروپا است و اکانت PSN من هم برای کشور انگلیس درست شده، حالا میخواهم کاراکترهای بازی مورتال کمبات را خریداری کنم که قاعدتا باید به پوند پرداخت کنم و از انجایی که PSN CARD به پوند کمتر دیدم و گرونترهم واسم میشه،خواستم یه اکانت امریکا درست کنم تا به دلار خریداری کنم،حالا میخواستم بدونم از اونجایی که دستگاه و مخصوصا بازی ریجن 2 است با اکانت امریکا واسه خرید کاراکترهای مورتال کمبات و کلا در آینده با بازی های ریجن 2 در PSN به مشکلی بر میخورم یا نه؟لطفا توضیح کامل بدهید و به، بله یا خیر بسنده نکنید. با سپاس
وقتی بازی MK شما ریجن 2 هست باید dlc ها رو هم از ریجن 2 بخری
برای نصب dlc باید ریجن بازیه شما با اکانت یکی باشه
ریجن دستگاه هیچ اهمیتی نداره

اگر بخوام کنسولو آپدیت کنم باید همه ی آپدیت هاشو بگیرم ؟ مثلا اگه 10 تا داده همه ی 10تارو باید بگیرم یا فقط آخریو بگیرم حله؟
آپدیت روز اول چند مگه کسی یادش هست ؟
خیر . همون اخری کافی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or