آپدیت 2.52 اومده... چه تغییراتی کرده؟
تو تاپیک مربوطه کسی پاسخگو نیست داداشاز تاپیکه مربوطه پیگیری کنی فک کنم بهتره . در ضمن خودتم به واسطه PSX میتونی لینکش رو بگیری
.
ارمان جان @Triangels دوباره امروز این طوری شد بعد نصب درایور کلاب بعد 4 ساعت دانلود...یعنی درست وقتی دانلود تموم شد خاموش شدامروز داشتم یه بازی رو دانلود میکردم گذاشتم رو رست مود ....وقتی بعد یه ساعت اومدم روشنش کردم این ارور رو داد که کنسول به طور ناگهانی خاموش شد ، پریز رو کشیدی این حرفا....بعد ری استارت شد
البته دانلود کاملا شده بود
می خوام بدونم مشکلی پیش اومده؟؟؟؟ مگه تو حالت رست مود برا خودش خاموش میشه اونم به این حالت!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنیم
ممنون که سریع جواب میدی
اگر وسط آپدیت شدن کنسول خاموش بشه(برق بره) چه مشکلی به وجود میاد ؟ اصلا مشکلش جدی هست یا میشه درستش کرد؟
من یه اکانت دیجیتالی خریدم ظرفیت ۲ طرف بهم گفت بزن بعد de active کن خبر بده
این قضیه deactive چیه دوستان ؟؟
ناشر اولیش ea هست و ناشر دومی همونطور که تو اسم بازی هست 2k ناشرشه ...با تشکر از دوستان
ظاهرا برای کنسول آپدیت جدید اومده درسته؟
چون کنسول من پیغام آپدیت 2.55 داده و حجمش هم 250 مگ هست
و اما سوال دیگه در مورد بازی بسکتبال
در استور امریکا دو نسخه بازی برای بسکتبال دیده میشه
NBA Live 2015
NBA 2K 2015
ظاهرا هر دو نسخه هم جدا هستند و قسمت جدایی دارند
امکانش هست بگید کدوم نسخه کیفیت بهتری داره و اینکه ایا نسخه اولی که جلوش لایو نوشته همیشه باید انلاین باشیم برای بازی؟
با تشکر مجدد از دوستان
مرسی از پاسخت دوست عزیزناشر اولیش ea هست و ناشر دومی همونطور که تو اسم بازی هست 2k ناشرشه ...
اون اسن live هم ربطی به آنلاین بودن و این بحثا نداره ..
از لحاظ کیفیت هم من شنیدم NBA 2K 2015 بهتره
حالا خودتونم یه تحقیقی بکنید بد نیست
استوره کجا ؟ امریکا ؟تو تاپیک مربوطه کسی پاسخگو نیست داداش
بعدشم من لینک صفحشو میخوام نه لینک دانلودشو.ممنون
پشته جعبه یه شماره هست تو یه مربع کوچیک که ریجن رو زدهسلام دوستان.
آقایون، از کجا بفهمم کنسول من ریجن چنده؟ (یه جا نوشته بود باید کنسول رو ریستارت کنید، اما من نمیخوام ریستارت کنم چون بازیهام میپرن)
ممنون میشم جواب بدید![]()