هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان. من داخل سایت [NEW][ALL][PORT][4.0+] PS4 Remote Play for A… | Android Development and Hacking | XDA Forums رفتم و دیدم که آموزشی برای استفاده از ps4 remote play (نرم افزار نمایش صفحه ps4 روی گوشی های سونی) برای تمامی گوشی های اندرویدی مثل سامسونگ گذاشته بودند. اما، از طرفی من انگلیسیم خیلی تعریفی نداره و از طرف دیگه، انگار این روش به روت نیاز داره...
از دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟ مطمئنم این مسئله مورد نیاز خیلی از کاربران هست.
ممنون :">

دوستان سلام
من یه PS4 مدل CUH1100A-B02 سفید خریدم، ساخت چین (به سفارش ژاپن، ریجنشم 2)
پشت دستگاه ولتاژ ورودی دستگاه رو زده 100V، آیا لازمه مبدل ولتاژ تهیه کنم؟؟؟؟؟
چون یه مدلای دیگه از دستگاهو دیدم که پشتشون زده 240-110V، ومیدونم واسه اونا نیازی به مبدل نیست، لطفا راهنمایی کنید

سلام دوستان. من داخل سایت [NEW][ALL][PORT][4.0+] PS4 Remote Play for A… | Android Development and Hacking | XDA Forums رفتم و دیدم که آموزشی برای استفاده از ps4 remote play (نرم افزار نمایش صفحه ps4 روی گوشی های سونی) برای تمامی گوشی های اندرویدی مثل سامسونگ گذاشته بودند. اما، از طرفی من انگلیسیم خیلی تعریفی نداره و از طرف دیگه، انگار این روش به روت نیاز داره...
از دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟ مطمئنم این مسئله مورد نیاز خیلی از کاربران هست.
ممنون :">

برنامه ش رو تست کردم کار میکنه... فقط باید گوشیت روت باشه کار خاص دیگه ای نمیخواد بکنی.. نصب کن و استفاده کتن
دانلود

تشکر دوست عزیز
چطور باید این کاری که گفتید رو بکنم؟؟
دیتای بازی ها و سیو ها با این کار پاک نمیشند؟؟

چيزي پاك نميشه، بايد دستگاه رو به safe mode وقتي دستگاه رو خاموش كرديد دكمه ي روشن رو نگه داريد وقتي دومين صداي بيپ رو شنيدين دكمه رو ول كنيد صفحه ي سيف مود بالا مياد از همون جا هم rebuild database بزنيد

چيزي پاك نميشه، بايد دستگاه رو به safe mode وقتي دستگاه رو خاموش كرديد دكمه ي روشن رو نگه داريد وقتي دومين صداي بيپ رو شنيدين دكمه رو ول كنيد صفحه ي سيف مود بالا مياد از همون جا هم rebuild database بزنيد
با rebuilt data هم ظرفیت درست نشد!

عاقا این سوال مستقیم به پی اس 4 مربوط نمیشه ولی مربوط به بازی پی اس 4 ه!
میخواستم بدونم سایتی که واس فروشگاه های توپخونه باشه و بازی بفرسته میشناسین؟ معتبر لطفا!
یا کلا سایت بازیفروش که تهران بفرسته و صد درصد معتبر باشه

عاقا این سوال مستقیم به پی اس 4 مربوط نمیشه ولی مربوط به بازی پی اس 4 ه!
میخواستم بدونم سایتی که واس فروشگاه های توپخونه باشه و بازی بفرسته میشناسین؟ معتبر لطفا!
یا کلا سایت بازیفروش که تهران بفرسته و صد درصد معتبر باشه
پخ شد .

برنامه ش رو تست کردم کار میکنه... فقط باید گوشیت روت باشه کار خاص دیگه ای نمیخواد بکنی.. نصب کن و استفاده کتن
دانلود
ببخشید، ولی گوشی من روت نیست!
راهی نیست که بدون روت بیاد؟ آخه بعضی جا ها نوشته بدون روت، اما حیف که انگلیسی هستن....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or