هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به همه.بازى بتلفيلد4 رو قسمت داستانيشو تا يه جايى که رفتم از اون مرحله به بعد ارور داد که نميتونه ديسکو بخونه ديسکو چک کردم تميز بود بعد بخش آنلاين هم بعد از اين که آپدينو نصب کردم دو قسمت اومد يکى بخش سينگل بازى که جلوش زده بود صد درصد و پايىنش فول گيمو زده بود 57 درصد که عددش تغير نميکرد.چيکار کنم؟ببرم بازى رو پس بدم يا راهى هست؟ممنون ميشم راهنمايى کنيد دوستان.

ببخشید، ولی گوشی من روت نیست!
راهی نیست که بدون روت بیاد؟ آخه بعضی جا ها نوشته بدون روت، اما حیف که انگلیسی هستن....

بدون روت اطلاعی ندارم بشه یا نه... با این حال نصب کن امتحان کن شاید بشه. برنامه ش اصلا کاربردی نیست لگ داره..

با سلام دوستان ... من امروز یه بازی درایو کلاب خریدم الان موقعی میخوام برم رو بازی یه اپدیت 10 گیگی میاره . . چطوریه حتما باید اپدیتش کنم اجباریه یا نه چون تو بازی نمیذاره برم چکارش کنم

با سلام دوستان ... من امروز یه بازی درایو کلاب خریدم الان موقعی میخوام برم رو بازی یه اپدیت 10 گیگی میاره . . چطوریه حتما باید اپدیتش کنم اجباریه یا نه چون تو بازی نمیذاره برم چکارش کنم
دیتای بازی رو پاک کن بعد نت رو قطع کن بزار دوباره نصب بشه بعد میتونی بری داخل بازی بدون اپدیت

با سلام
دوستان در مورد چند اکانتی در کنسول یه توضیحی میدن
اکانت اصلی من آمریکا هست و با یوزری که تو کنسول ساختم ابتدا وارد یوزر میشم و بعد تو اون یوزر تو قسمت پلاس اکانت امریکام رو میزنم و توی اونجا پرایمری اکتیو کردم

ولی مشکل من اینه که وقتی لاگ اوت میزنم و میخوام ایدی یه اکانت دیگه مثل ژاپن یا اروپا رو بزنم پیغام ارور user ID میده که قبلا استفاده شده
حتی کنسول رو هم از پرایمری در میارم بازم نمیتونم با یه ایدی دیگه لاگین بشم

پس این دوستانی که میگن ما در کنسول چند اکانت استفاده میکنیم چطور از اکانتشون استفاده میکنن؟

یعنی برای هر اکانتی که میخوان وارد بشن باید از خود کنسول هم یه یوزر جدید بسازن؟
اگر اینطور باشه پس اون قضیه اکانت ژاپن که دوستان میساختن و باهاش 14 روز پلاس رایگان رو روی اکانت اصلیشون فعال میکردن جریانش چطوریه؟

ممنون میشم در این مورد دوستان راهنمایی کنن
با تشکر

با سلام
دوستان در مورد چند اکانتی در کنسول یه توضیحی میدن
اکانت اصلی من آمریکا هست و با یوزری که تو کنسول ساختم ابتدا وارد یوزر میشم و بعد تو اون یوزر تو قسمت پلاس اکانت امریکام رو میزنم و توی اونجا پرایمری اکتیو کردم

ولی مشکل من اینه که وقتی لاگ اوت میزنم و میخوام ایدی یه اکانت دیگه مثل ژاپن یا اروپا رو بزنم پیغام ارور user ID میده که قبلا استفاده شده
حتی کنسول رو هم از پرایمری در میارم بازم نمیتونم با یه ایدی دیگه لاگین بشم

پس این دوستانی که میگن ما در کنسول چند اکانت استفاده میکنیم چطور از اکانتشون استفاده میکنن؟

یعنی برای هر اکانتی که میخوان وارد بشن باید از خود کنسول هم یه یوزر جدید بسازن؟
اگر اینطور باشه پس اون قضیه اکانت ژاپن که دوستان میساختن و باهاش 14 روز پلاس رایگان رو روی اکانت اصلیشون فعال میکردن جریانش چطوریه؟

ممنون میشم در این مورد دوستان راهنمایی کنن
با تشکر

سلام.
برای ساختن اکانت جدید باید حتما یوزر جدید درست کنید که فک کنم تا چهارده یوزر بشه ساخت.
شما میتونید همه ی این چهارده تا یوزر رو اکتیو کنید و از محتویات هرکدوم روی اکانت های دیگتون استفاده کنید البته در صورتی که کسی اکتیو نکرده باشه چون فقط یک کنسول میتونه اکتیو کنه.
پلاس ژاپن هم به همین صورت که شما با یه یوزر جدید وارد میشید و اکانت ژاپن میسازید و بعد از اون اکتیو میکنید و میتونید روی اکانت های دیگه بازی کنید.

دوستان یه سوال

من کنسول رو در حالت Rest Mode گذاشتم تا یه آپدیت دان کنه بعد بابام ندید چراغ کنسول رو شب هم بود رفت 4 راهه رو خاموش کرد کنسولم خاموش شد ... مشکلی پیش نمیاد انشالله؟ :|

دوستان یه سوال

من کنسول رو در حالت Rest Mode گذاشتم تا یه آپدیت دان کنه بعد بابام ندید چراغ کنسول رو شب هم بود رفت 4 راهه رو خاموش کرد کنسولم خاموش شد ... مشکلی پیش نمیاد انشالله؟ :|
ساخت کنسول به شکلی هست که مشکلی پیش نیاد البته اگه در حین اپدیت بوده باشه ممکنه مشکلی پیش بیاد.
انشالله که مشکلی نیست.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

ساخت کنسول به شکلی هست که مشکلی پیش نیاد البته اگه در حین اپدیت بوده باشه ممکنه مشکلی پیش بیاد.
انشالله که مشکلی نیست.

آپدیت مورتال بود 6 گیگ ... الانم هنوز از همونجا که خاموش شد داره ادامه می ده ... حله یعنی؟

آپدیت مورتال بود 6 گیگ ... الانم هنوز از همونجا که خاموش شد داره ادامه می ده ... حله یعنی؟
اپدیت بازی مشکلی نیست.من فکر کردم شما اپدیت کنسول رو عرض میکنید.
نه مشکلی نیست خیالتون راحت.
برای خود من هم این اتفاقات افتاده.

شما میتونید همه ی این چهارده تا یوزر رو اکتیو کنید و از محتویات هرکدوم روی اکانت های دیگتون استفاده کنید البته در صورتی که کسی اکتیو نکرده باشه چون فقط یک کنسول میتونه اکتیو کنه.
پلاس ژاپن هم به همین صورت که شما با یه یوزر جدید وارد میشید و اکانت ژاپن میسازید و بعد از اون اکتیو میکنید و میتونید روی اکانت های دیگه بازی کنید.
پس ابتدا اکانت امریکام رو دی اکتیو کنم
بعدش یه یوزر جدید بسازم و داخل اون اکانت ژاپن رو وارد کنم و بعدش اون اکانت رو پرایمری کنم
و در نهایت با اینکار میتونم از اطاعات اکانت ژاپنم و اون 14 روز پلاس رایگانش بر روی اکانت امریکام استفاده کنم
درست گفتم مراحل رو؟

و اینکه اگر 14 یوزر ساخته شد با پاک کردن اونها میتونیم مجدد 14 یوزر دیگه وارد کنیم یا کلا 14 یوزر محدودیت داره؟
با تشکر

پس ابتدا اکانت امریکام رو دی اکتیو کنم
بعدش یه یوزر جدید بسازم و داخل اون اکانت ژاپن رو وارد کنم و بعدش اون اکانت رو پرایمری کنم
و در نهایت با اینکار میتونم از اطاعات اکانت ژاپنم و اون 14 روز پلاس رایگانش بر روی اکانت امریکام استفاده کنم
درست گفتم مراحل رو؟

و اینکه اگر 14 یوزر ساخته شد با پاک کردن اونها میتونیم مجدد 14 یوزر دیگه وارد کنیم یا کلا 14 یوزر محدودیت داره؟
با تشکر

نیازی نیست اکانت امریکا رو دی اکتیو کنید.
از صحبت من اشتباه برداشت کردید.من گفتم که یه اکانت روی دوتا کنسول همزمان اکتیو نمیشه ولی روی یک کنسول هر تعداد اکانت اکتیو میشه.
بله درسته.
بله میتونید پاک کنید و دوباره یوزر جدید بسازید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or