هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خیلی ممنون.
راستی، من گوشیم سامسونگه و میخوام از نرم افزار ps4 remote play استفاده کنم، اما اون فقط مال گوشیای سونیه. رفتم داخل http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/ps4-remote-play-android-thread-t3068225 و دیدم یه سری چیزها در این باره نوشته، اما نیاز به روت دارن. کسی میتونه به بنده کمک کنه؟ البته اگه اشکالی نداره (و باز هم معذرت خواهی به خاطر سوالاتم)

چرا رو دیسک آرکام درجه سنی ریجن دو زده 18+ ولی ریجن یک زده 17+ M ؟؟!!
t8l0_ps4.jpg

سلام . اگر از سیف مود بالا اومده و این ارور رو داده یعنی اینکه کنسول ناگهانی خاموش شده . منظور از ناگهانی هم یعنی پریز برق کشیده شده باشه یا برق رفته باشه یا نوسان برق صورت گرفته باشه . اتصالات رو چک کن . کابل های کنسول + محافظ برق . احتمالا نوسان برق یا برق رفتگی بوده .
اگر میدونی که هیچ مشکل نوسان برق یا ... نداری میتونی اخرین اپدیت کنسول رو از سیف مود مثل روش همیشگی دوباره نصب کنی و REBUILD DATABASE بزنی که احتمال میدم مشکل از همون نوسان و برق رفتگی باشه ![/QUOTE]
خیلی جالبه اخه درست وقتی دانلود تموم میشه خاموش میشه....قبل تکمیل دانلود تو سیف مود هست......روشن که میشه ری استارت میشه
از محافظ هم دارم استفاده می کنم....امکان داره از سیم برق خود دستگاه باشه....؟؟؟؟ ایا میشه کابل برق ps3 رو به جاش وصل کرد؟؟؟؟
امروز دستگاه رو به 2.55 اپ کردم ایا نیازی هست که دوباره از سیف مود نصب کنم؟؟؟ راستی این rebuild data base دقیقا چه کاری میکنه؟؟؟؟ چیزی که پاک نمیشه

سلام دوستان
دوستان با توجه به اینکه بازی های فیزیکی گرون هستند میخوام بازی دیجیتالی روی ps4 بریزم ...
اول اینکه این ظرفیت هایی که میگن چه معنی میده ??1,2,3,?
و اینکه چه فرقی دارن و حدود قيمتشون چنده ?
و احتمال آنلاین شدنم کنه ولی خدا رو چه دیدی شاید آنلاین همه شدم پس کدوم ظرفیت رو بگیرم ???
و آخر موقع خرید باید کنسول رو ببرم یا هارد ببرم ? ?? و چه نکاتی رو موقع خرید بازی دیجیتالی باید بدونم????

درود
آقا تو ps4 میشه یک هارد اکسترنال وصل کرد و دیتا یک بازی رو کپی کرد تا تو یک دستگاه دیگه بریزیمش؟
خیر دیتا فقط باید با psx انقال داده بشه
در حقیقت باید دانلود بشه ولی ما با psx پلی استیشن رو گول میزنیم و سرور مجازی درست میکنم و ....

ببخشید دوستان من می خوام یه بازی دیجیتال بخرم و دیتاهای بازی رو هم روی دیسک موجود دارم . می خواستم بدونم برای نصب دیتاها چیکار باید بکنم . لطفا راهنمایی کنید منو .

من witcher رو که خواستم دان کنم تو استور نوشته بود حدودا ۴۰ گیگ ولی تو لیست دانلودم میشه تقریبا ۱۰ گیگ اینو چی کار کنم؟؟
فکر نمیکنم اصلا 40 گیگ باشه بازیش !
به هر حال بازیهایی که حجمشون بالاست مثلا پارته اولشون دانلود میشه بعد بقیهش رو ادامه میده

ببخشید دوستان من می خوام یه بازی دیجیتال بخرم و دیتاهای بازی رو هم روی دیسک موجود دارم . می خواستم بدونم برای نصب دیتاها چیکار باید بکنم . لطفا راهنمایی کنید منو .
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or