هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

1.
4. بازیهایی که انلاینشون پلاس نیاز داره میشه زد . کلا primary که میشه اکانته پلاس دار اینطوری مابقی اکانتها فقط میتونن از دانلودهای این اکانت استفاده کنن و بدون نیاز به پلاس انلاین بازی کنن.

قسمت آخرشو متوجه نشدم.ینی اکانت ژاپن رو پرامیری میکنیم بعد با اکانت خودمون میتونیم آنلاین بازی کنیم؟

دوستان دکمه های R2 و L2 دسته ام صدا می ده و جیر جیر می کنه ، راهی برای رفع مشکلش هست ؟ کسی تا به حال به این مشکل برخورده ؟
ممنون از راهنمایی

سلام. چطود میشه داخل ps4 تغییر ip داد؟ اینهمه پلاس خریدیم و بازی اصلا وصل نمیشه!

وقتی تنظیمات شبکه یا Setup internet coonection رو داخل PS4 انجام میدین ، به جای استفاده از تنظیمات Easy , گزینه ی Custom رو انتخاب کنید و بعد در قسمت Ip Address setting گزینه ی Manual رو انتخاب کنید و IP , DNS , .. رو خودتون به صورت دستی وارد کنید .

آقا با یکی آنلاین بازی کردم
بعد یادم رفت اددش کنم
الان اسمشو دقیق یادم نیست
راهی نیست ببینیم با کیا این چند وقته بازی کردیم
سلام تو قسمت game session << friend list نیشان میده فکر کنم با کیا بازی کردین

- - -ویرایش - - -

قسمت آخرشو متوجه نشدم.ینی اکانت ژاپن رو پرامیری میکنیم بعد با اکانت خودمون میتونیم آنلاین بازی کنیم؟
سلام بله میتونید.........

PSN مشکلی نداره در حال حاضر
مشکله Please Wait خیلی وقت هست که وجود داره
باید ساعات خلوت امتحان کنی . احتمالا بره . بزار بمونه
dns ها هم میتونی تغییر بدی
ارمان جان
مشکل اینه وقتی که اکانت امریکا رو وارد میکنم بدون مشکل متصل میشه ولی وقتی اکانت ژاپن رو میزنم رو پلیز ویت میمونه و اصلا جلو نمیره
ضمن اینکه از داخل کامپیوتر میتونم وارد اکانت ژاپن بشم ولی از داخل کنسول جلو نمیره
ضمن اینکه خود کنسول هم گزینه ایجاد اکانت داره که وقتی روی اون میزنم باز هم جلو نمیره و روی پلیز ویت میمونه
از زمانیکه بازی درایو کلاب برای پلاس رایگان شد وضعیت استورها کلا بهم ریخت
هم سرعت دانلود روی کنسول پایین اومده و واقعا افتضاح شده در حالیکه قبلا دانلود روی کنسول حالت طبیعی داشت
حتی اینم بگم که اکانت هنگ کنگ هم متصل میشه
کلا با این روند فکر نکنم امیدی به اکانت ژاپن باشه

در ضمن امکانش هست بگید با عوض کردن DNS ممکنه مشکل برطرف بشه؟

دوستان من اگه dlc ها رو رو اکانت پرایمری دان کنم کافیه دیگه یا باید رو بقیه اکانتها هم جدا دوباره دان کنم؟؟

- - -ویرایش - - -

؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

داداش اینا هم بازی اوریجینال میریزن حالا دیگه نمیدونم چه ظرفیتی

خودت هم میتونی اکانت دیجیتالی از سایتا بخری و بریزی بازی رو برا همین پول الکی بهشون نده
قیمت اکانت ها هم با توجه به ظرفیتی که میخری فرق داره از ۳۰ تومن تا ۷۰ یا ۱۰۰ تومن هست

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or