نهسلام
من یه یوزر دارم که پلاس روش فعاله
و یه اکانت دیگه دارم که پلاس نیست
ایا اکانت دومی رو نیتونم به وسیله اکانت اولی پلاس کنم و دیگه برای یوزر دوم پلاس نخرم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نهسلام
ایا اکانت دومی رو نیتونم به وسیله اکانت اولی پلاس کنم و دیگه برای یوزر دوم پلاس نخرم
خب چکاریه؟!من ک دارم میخرم یهویی ی 1ترا بخرم دیگه نرم ps4 500gb رو دست کاری کنم!
1. مشکله خاصی نداره .سلام
3 تا سوال
1- بهتره قبل از خاموش کردن دستگاه بازی رو در بیاریم یا اشکالی نداره که توش بمونه؟
2- اگه دستگاه رو عمودی بذاریم اشکالی نداره؟ (از پایه هم استفاده میکنم)
3- مشکل NAT-Type ما رو هم کسی نتونست حل کنه؟ یعنی باید قید آنلاین - Party - Chat رو بزنیم؟
ببخشید اگه سؤالها آماتور - مسخره و یا تکراری هستند.
مرسی
این باگ از قدیم بودهدوستان من یه مشکلی دارم که واقعا رو مخهدو بار تو چند روز اخیر اتفاق افتاده که مجبور شدم هر دو بارشو کنسولو ریست کنم . من رفتم تو اینوایت های قدیمی ( مثلا مال شب قبل ) ولی وقتی میرم تو باز و ومیخوام مثلا به دوستم پیغام بدم وقتی PS button میزنم میره تو صفحه همون اینوایته
و از اونجایی که جوین هم نمیش شد ( قدیمیه ) دیگه به هوم اسکرین دسترسی ندارم . چکار باید بکنم ؟ امروز یه مدل دیگش برام اتفاق افاد که یکی برام اینوایت فرستاد Ps button زدم یک راست اینوایت باز کرد و از اون به بعد باز همون اینوایت رو می اورد
![]()
مغمولا جدا هست .تروفی های بازی های مشترک روی Ps4 و Ps3 یکی هست؟؟
ممکنه مشکل از دیسک باشه درسته . اگر بازی نصب ادامه نمیده یا این ارور میده احتمال هست دیسک خراب باشه ( احتمال )cannot continue using application.the disc cannot be read.make sure that the disc is not damaged or dirty .close the application and remove disc
بستگی به ناشر داره. مثلا batman به صورت تکی هم قاب فلزیش هستبازیهایی که قاب فلزی دارن به همراه پک کامل عرضه میشن (دفترچه، مجسمه و ---) یا بصورت تکی هم موجوده؟
یک سرویس هست که بازیا رو از روی سروره سونی به دستگاه شما stream میکنهدوستان يه توضيح كامل از ps now ميدين؟
ممنون
تضمینی نیست ولی میتونه تاثیر داشته باشهارمان جان
مشکل اینه وقتی که اکانت امریکا رو وارد میکنم بدون مشکل متصل میشه ولی وقتی اکانت ژاپن رو میزنم رو پلیز ویت میمونه و اصلا جلو نمیره
ضمن اینکه از داخل کامپیوتر میتونم وارد اکانت ژاپن بشم ولی از داخل کنسول جلو نمیره
ضمن اینکه خود کنسول هم گزینه ایجاد اکانت داره که وقتی روی اون میزنم باز هم جلو نمیره و روی پلیز ویت میمونه
از زمانیکه بازی درایو کلاب برای پلاس رایگان شد وضعیت استورها کلا بهم ریخت
هم سرعت دانلود روی کنسول پایین اومده و واقعا افتضاح شده در حالیکه قبلا دانلود روی کنسول حالت طبیعی داشت
حتی اینم بگم که اکانت هنگ کنگ هم متصل میشه
کلا با این روند فکر نکنم امیدی به اکانت ژاپن باشه
در ضمن امکانش هست بگید با عوض کردن DNS ممکنه مشکل برطرف بشه؟
فکر نمیکنمسلام برنامه remote play براى ايفون هست������
سلام
سایت های مختلفی هستند که هم دیتا و هم لایسنس رو میفروشنددوستان بازی دیجیتالی چجوری میتونم گیر بیارم ؟
باید حتما دانلود کنم ؟ آخه با این وضع نت نمیشه حتی یه موزیک دانلو کرد
بعد این اکانت های بازی که میخرن بازم باید دانلود کنن ؟
معرفی شده D:دوستان بازي رايگان پلاس اين ماه كي معرفي ميشه؟
Ps now بدرد ايران ميخوره؟
میتونید هارد ببرید دیتای بازی رو بریزید روش بعد خودتون به کنسولتون منتقلش کنید.یکی اینو جواب بده خوهشا![]()
بله هر بازی رو هر ریجنی بدون محدودیت اجرا میشه ........سلام
اگه کنسولمون ریجن ۲ باشه ولی یه بازی ریجن ۳ بگیریم بدون اشکال اجرا میشه و میشه انلاین بازی کرد؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام