هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من اگه dlc ها رو رو اکانت پرایمری دان کنم کافیه دیگه یا باید رو بقیه اکانتها هم جدا دوباره دان کنم؟؟

- - -ویرایش - - -

داداش اینا هم بازی اوریجینال میریزن حالا دیگه نمیدونم چه ظرفیتی

خودت هم میتونی اکانت دیجیتالی از سایتا بخری و بریزی بازی رو برا همین پول الکی بهشون نده
قیمت اکانت ها هم با توجه به ظرفیتی که میخری فرق داره از ۳۰ تومن تا ۷۰ یا ۱۰۰ تومن هست

فقط رو اکانتی که اکتیو هست دانلود کنید کافیه و نیازی به دانلود برای بقیه اکانت ها نیست.

سلام دوستان
من 4 تا اکانت ظرفیت 1 خریدم الان برای وارد کردن هرکدوم باید یدونه user جدید بسازم؟؟؟ ینی هر user فقط یدونه اکانت psn میگیره؟
-
الان روی کنسول 2 تا user دارم که یکیش ماله منه یکیش ماله داداشم... الان جفتمون میتونیم به بازی هایی که دیجیتالی میریزم دسترسی داشته باشیم؟ ( اکانت دیجیتالی ظرفیت 1 )
-
برای درایو کلابم ی اپدیت 10 گیگابایتی اومده و تا اپدیت نکنم نمیذاره برم تو بازی!!!! راهی نیست اپدیتو دور زد یا کاری کرد که اپدیت نشه؟! اخه چجوری 10 گیگ دانلود کنم با این نتم :|

دوستان جریان این اکانتا چیه که 6تا بازی جدید توشه قیمتشم 150 تا60 میدن
تضمینم میکنن که از کار نیفته
خیلی ادمو وسوسه میکنن لامصبا
کسی میدونه از کجا میارن این اکانتارو
الان اکانت میفروشن با پلاس یکساله و سه تا بازی 110

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

1. خیر پلاس share نمیشه.
2. محتویاته هر اکانت برای خودش هست ! هر اکانت پلاس بگیری میشه برای خودش . هیچ اضافه و کم و اینا نداریم
3. بله
4. بازیهایی که انلاینشون پلاس نیاز داره میشه زد . کلا primary که میشه اکانته پلاس دار اینطوری مابقی اکانتها فقط میتونن از دانلودهای این اکانت استفاده کنن و بدون نیاز به پلاس انلاین بازی کنن.

- - -ویرایش - - -

ارورش دقیقا به english چی بوده ؟
نصب بازی ممکنه طول بکشه و سریع نباشه .
cannot continue using application.the disc cannot be read.make sure that the disc is not damaged or dirty .close the application and remove disc

دوستان جریان این اکانتا چیه که 6تا بازی جدید توشه قیمتشم 150 تا60 میدن
تضمینم میکنن که از کار نیفته
خیلی ادمو وسوسه میکنن لامصبا
کسی میدونه از کجا میارن این اکانتارو
الان اکانت میفروشن با پلاس یکساله و سه تا بازی 110

Sent from my SM-T805 using Tapatalk
اینا هکی هستند یعنی یوز پس ی بدبختی رو بدست اوردن و از حالت اکتیو خارجش کردن میدن ب شما شما روی کنسولت اکتیو میکنی و میشه ظرفیت ۲ و روی اکانت خودت بازی میکنی
من یکی خریدم ۲ هفته پیش واسش مشکلی پیش نیامده پلاسشم خیلی حال میده
البته من نمیدونسم هکی هستند و دیگه نمیخرم
امکانش هست طرف شکایت کنه و کنسول و اکانت بن بشن

سلام دوستان.
من یه فلش سیلیکون پاور خریدم، اما به ps4ـم نخورد و کار نکرد.با همه ی فرمت ها هم امتحان کردم. بعدش با یه فلش دیگه امتحان کردم،ولی باز هم خییییلی کند و خراب کار میکرد! منم دیگه داشتم از خیرش میگذشتم که دوستم اومد خونمون و یه فلش سونی از اینا که عکسش اون پایینه داشت. بعد اونو زد به ps4 ... با یه سرعتی فایل می ریخت که نگو!
۱-دلیلش چیه؟ چون فلشه هم مارک خود کنسوله اینجوری شده؟ یا شانسی؟
۲-به نظرتون مدل شانزده گیگی همین فلش با usb3 و قیمت ۳۰/۰۰۰ تومن می ارزه که بخرم؟
ممنون دوستان.
Computer-USB-Flash-Memory-Sony-MicroVault-USM-U-16GB4d1ae5.jpg

دوستان من یه مشکلی دارم که واقعا رو مخه :| دو بار تو چند روز اخیر اتفاق افتاده که مجبور شدم هر دو بارشو کنسولو ریست کنم . من رفتم تو اینوایت های قدیمی ( مثلا مال شب قبل ) ولی وقتی میرم تو باز و ومیخوام مثلا به دوستم پیغام بدم وقتی PS button میزنم میره تو صفحه همون اینوایته :| و از اونجایی که جوین هم نمیش شد ( قدیمیه ) دیگه به هوم اسکرین دسترسی ندارم . چکار باید بکنم ؟ امروز یه مدل دیگش برام اتفاق افاد که یکی برام اینوایت فرستاد Ps button زدم یک راست اینوایت باز کرد و از اون به بعد باز همون اینوایت رو می اورد :|

خیلی ممنون که جواب میدین یه سوال دیگه هم داشتم
من میخوام expansion pass ویچر رو بخرم
حالا باید حتما با اون اکانت ظرفیت ۲ ای که خریدم بخرمش یا با اکانت خودمم میتونم بخرمش و استفاده کنم؟؟؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان.
من یه فلش سیلیکون پاور خریدم، اما به ps4ـم نخورد و کار نکرد.با همه ی فرمت ها هم امتحان کردم. بعدش با یه فلش دیگه امتحان کردم،ولی باز هم خییییلی کند و خراب کار میکرد! منم دیگه داشتم از خیرش میگذشتم که دوستم اومد خونمون و یه فلش سونی از اینا که عکسش اون پایینه داشت. بعد اونو زد به ps4 ... با یه سرعتی فایل می ریخت که نگو!
۱-دلیلش چیه؟ چون فلشه هم مارک خود کنسوله اینجوری شده؟ یا شانسی؟
۲-به نظرتون مدل شانزده گیگی همین فلش با usb3 و قیمت ۳۰/۰۰۰ تومن می ارزه که بخرم؟
ممنون دوستان.
Computer-USB-Flash-Memory-Sony-MicroVault-USM-U-16GB4d1ae5.jpg

اره داداش کلا به مارک و مدل فلش بستگی داره بعضی فلشا کلا کندند چه با PC چه با کنسول

ولی اگه فلش usb3 Sony 16 gig ۳۰ تومن پیدا کردی بخر خیلی فلش خوبیه ارزش داره

وقتی تنظیمات شبکه یا Setup internet coonection رو داخل PS4 انجام میدین ، به جای استفاده از تنظیمات Easy , گزینه ی Custom رو انتخاب کنید و بعد در قسمت Ip Address setting گزینه ی Manual رو انتخاب کنید و IP , DNS , .. رو خودتون به صورت دستی وارد کنید .

مشکل من با gta هست! با نت مخابرات وصل میشه قطع میشه با پتیاک اصلااا نمیره داخل آنلاین!!! من چه اعدادی بزنم این درست بشه؟

سلام
من یه یوزر دارم که پلاس روش فعاله
و یه اکانت دیگه دارم که پلاس نیست
ایا اکانت دومی رو نیتونم به وسیله اکانت اولی پلاس کنم و دیگه برای یوزر دوم پلاس نخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or