هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اقا من تا حالا با ps4 فیل ندیدم یه دی وی دی کپی گذاشتم پیغام داد باید انلاین شی و ـ ـ ـ ـ
حالا سوالم اینه میشه فیلمای کپی رو دید یا باید حتما بلو ری اورجینال باشه
اگه کپی بزارم بن میشم؟؟
میشه راهنمایی کنین

سایت های مختلفی هستند که هم دیتا و هم لایسنس رو میفروشند
لایسنس که ب نوعی همون یوز پس هست و لازمه برای بازی
دیتا هم میتونید دانلود کنید یا هارد ببرید فروشنده بریزه یا روی دیویدی بخرید

ممنون بابت پاسخ
ببخشید دوست عزیز اگه هارد ببرم چجوری میتونم به ps4 انتقال بدم ?

با سلام به دوستان
امروز بالاخره تونستم از کنسول اکانت ژاپن بسازم و 14 روز پلاسش رو فعال کردم و اینکه کنسول رو پرایمری کردم و الان روی اکانت آمریکا میتونم آنلاین بازی کنم
ظاهرا مشکل استور ها هم بهتر شده و خود سایتش نوشته مشکلی ندارن
فقط چیزی که هست اینه که جلوی اکانت امریکای من علامت پلاس نیست ولی میتونم انلاین جی تی ای بازی کنم

اما سوال من اینه که
اگر با اکانت امریکام بازی های پلاسی که رایگان هستند رو دانلود کنم مثل درایو کلاب و متال گیر
بعدش میتونم از همون پلاس ژاپن برای انلاین بازی کردن و دانلود اونها هم استفاده کنم ؟
یا اینکه حتما باید از استور ژاپن دانلود و نصب بشن؟
با تشکر

با سلام به دوستان
امروز بالاخره تونستم از کنسول اکانت ژاپن بسازم و 14 روز پلاسش رو فعال کردم و اینکه کنسول رو پرایمری کردم و الان روی اکانت آمریکا میتونم آنلاین بازی کنم
ظاهرا مشکل استور ها هم بهتر شده و خود سایتش نوشته مشکلی ندارن
فقط چیزی که هست اینه که جلوی اکانت امریکای من علامت پلاس نیست ولی میتونم انلاین جی تی ای بازی کنم

اما سوال من اینه که
اگر با اکانت امریکام بازی های پلاسی که رایگان هستند رو دانلود کنم مثل درایو کلاب و متال گیر
بعدش میتونم از همون پلاس ژاپن برای انلاین بازی کردن و دانلود اونها هم استفاده کنم ؟
یا اینکه حتما باید از استور ژاپن دانلود و نصب بشن؟
با تشکر
سلام حتما باید از همون ژاپن بگیرید.

سلام هر چی می زنم کنسولم اپدیت بشه این ارور رو میده
در واقع کنسولم 2.51 است

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

آپدیت جدید رو از سایت دانلود کن و با فلش انتقال بده به کنسول...اینجوری مطمئن تر هست...چون با این اوضاع اینترنت ممکنه ناقص دانلود بشه یا برق بره اینجور چیزا...

System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

سلام دوستان من اهل آنلاین بازی کردن نیستم یا حداقل تا 1 سال احتمالا این کار و نکنم !! حالا میخواستم از این بازی های آفلاین که تو بعضی سایت ها ارائه میشه تحت عنوان ظرفیت 1 استفاده کنم اگه ممکنه بگید تهران کجا میتونم برم لطفا برام پخ کنید

دوستان من يه اكانت پرايمري كردم تو كنسول ميخواستم بدونم الان اگه از اين اكانت هاي شيرينگ بگيرم تروفي هاي بازي ها براي اكانت خودم ثبت ميشه يا نه؟

دوستان من يه اكانت پرايمري كردم تو كنسول ميخواستم بدونم الان اگه از اين اكانت هاي شيرينگ بگيرم تروفي هاي بازي ها براي اكانت خودم ثبت ميشه يا نه؟
اگر پرایمری کنی میشه ظرفیت ۲ یا ۱ که در هر دو کاپ برای خودت ثبت میشه
البته ریستوری لایسنس هم لازمه

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من اهل آنلاین بازی کردن نیستم یا حداقل تا 1 سال احتمالا این کار و نکنم !! حالا میخواستم از این بازی های آفلاین که تو بعضی سایت ها ارائه میشه تحت عنوان ظرفیت 1 استفاده کنم اگه ممکنه بگید تهران کجا میتونم برم لطفا برام پخ کنید
منم انلاین بازی نمیکنم ولی ظرفیت ۱ نمیگریم ب چند دلیل
۱.نمیتونی کنسول رو اپدیت کنی و بنابراین بازی های که بعد از اخرین اپدیت میان رو نمیتوی بازی کنی
۲.قیمتش زیاد فرقی با خرید ظرفت ۲ و فروشش نمیکنه حتی بیشتر هم هست
در هر حال انتخاب با شماست
کلمه شرینگ پلی استیشن ۴ زو سرچ کنید اکثر مغازه ها سایت دارن

سلام

من اگر با اکانتی که پلاس دارم بازی مجانی بگیرم بعد از اینکه پلاس تموم بشه این بازی از لیست دانلود های اکانت حذف میشه یا نه میمونه ولی قابل استفاده نیست ؟

سلام
دوستان من بازی call of duty :advance warfare گرفتم ولی روی جلد بازی همه چی عربی نوشته شده
روی جلدش زده region 3 ولی کنسول من region 1 میباشد.
هنوز پلمپ بازی رو باز نکردم چون نسبت با پک بازی شک دارم و میترسم روی کنسول من که region 1 میباشد اجرا نشه.
به نظر شما شک الکی دارم یا شکم درسته و برم بازی عوض کنم؟

به نظرتون ps 4 بخرم یا موبایل؟:d

- - -ویرایش - - -

سلام
دوستان من بازی call of duty :advance warfare گرفتم ولی روی جلد بازی همه چی عربی نوشته شده
روی جلدش زده region 3 ولی کنسول من region 1 میباشد.
هنوز پلمپ بازی رو باز نکردم چون نسبت با پک بازی شک دارم و میترسم روی کنسول من که region 1 میباشد اجرا نشه.
به نظر شما شک الکی دارم یا شکم درسته و برم بازی عوض کنم؟
درود

بازی رو میتونید روی کنسولتون اجرا کنید.

آپدیت جدید رو از سایت دانلود کن و با فلش انتقال بده به کنسول...اینجوری مطمئن تر هست...چون با این اوضاع اینترنت ممکنه ناقص دانلود بشه یا برق بره اینجور چیزا...

System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات
خب با فلش اپدیت کردم حل شد ولی اون مشکل که اپدیت رو نمیاورد واسه دانلود این بود که دفعه قبلی با کنسول ناقص دانلود شده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or