بشرطی که اکانت دوستت توی کنسول خودش پرایمری نباشه و شما توی کنسول خودت پرایمریش کنیسلام
یکی از دوستام پلاس 1 ساله گرفته... الان من اکانت دوستمو وارد کنسولم کنم میتونم با اکانت اصلیم از پلاس اون استفاده کنم؟
اگه علامت ب علاوه اومد کنار اکانت یعنی پلاس روش فعالعیکی هم جواب منو بد خب![]()
ممنون.چطوری فیفا رو آنلاین بازی کنم تو اون یکی اکانتم؟اکانت ژاپنو که پلاس داره پرامیری کردماگه علامت ب علاوه اومد کنار اکانت یعنی پلاس روش فعالع
سلام دوستان.
ببخشید، من اگه سیو دیتای بازی های ps4 همسایم رو بریزم رو فلش، میتونم اونارو روی ps4 خودم بیارم؟ یا مثلا از شما بگیرم، و بریزم رو فلش که داخل ps4 خودم از ادامه بیاد؟(چجوری وار کنسول خودم کنم؟)
درضمن، میشه یه سایت معرفی کنید که از اون save game دانلود کرد و روی ps4 ریخت؟
ممنون
باید میزاشتی خودش Recovery کنه. گاها ممکنه recovery طول بکشه . اگر درست نشده لزوما نمیشه گفت کنسول اسیب دیده اما میشه گفت هارد خراب شده data اش که نمیتونه بالا بیاره OS رو . اگر هیچ کدوم از گزینه ها کمک نمیکنه مجبوری کنسول رو فرمت کنی از نو بیاد ببینی درست میشه یا نه. اگر نشد ممکنه هارد کلا مورد پیدا کرده باشهدوستان من دیشب کنسولم رو از برق کشیدم ولی حواسم نبود که روشنه.الان که وصلش کردم اون ظرفیت اولی که هر بار یهو برق قطع بشه میاد رو همون %0 مونده
تخلیه برق رو هم انجام دادم.از دیشب تا حالا هم کنسولم رو از برق کشیده بودم ولی هنوز درست نشده.از طریق Safe Mode هم Rebuild Database رو که میزنم ارور میده و میزنه Turn off PS4
راه حلش چیه سخت افزار کنسولم آسیب دیده ؟؟؟
اگر ایشون اکانتشون رو primary کرده باشن خیر. شما فقط میتونی داخله همین اکانت از پلاس و امکانانتش استفاده کنی ضمن اینکه باید برایه license check انلاین باشیسلام
یکی از دوستام پلاس 1 ساله گرفته... الان من اکانت دوستمو وارد کنسولم کنم میتونم با اکانت اصلیم از پلاس اون استفاده کنم؟
خیر . Save هر اکانتی ماله خودش هستسلام دوستان.
ببخشید، من اگه سیو دیتای بازی های ps4 همسایم رو بریزم رو فلش، میتونم اونارو روی ps4 خودم بیارم؟ یا مثلا از شما بگیرم، و بریزم رو فلش که داخل ps4 خودم از ادامه بیاد؟(چجوری وار کنسول خودم کنم؟)
درضمن، میشه یه سایت معرفی کنید که از اون save game دانلود کرد و روی ps4 ریخت؟
ممنون
آرمان جان از همون اول هم حدود 2 دقیقه گذاشتم ولی هیچ اتفاقی نیفتادباید میزاشتی خودش Recovery کنه. گاها ممکنه recovery طول بکشه . اگر درست نشده لزوما نمیشه گفت کنسول اسیب دیده اما میشه گفت هارد خراب شده data اش که نمیتونه بالا بیاره OS رو . اگر هیچ کدوم از گزینه ها کمک نمیکنه مجبوری کنسول رو فرمت کنی از نو بیاد ببینی درست میشه یا نه. اگر نشد ممکنه هارد کلا مورد پیدا کرده باشه
چند وقت پیشا خونه یکی از دوستام این مشکل مشابه پیش اومد ( فیوز پرید ×_× ) حدوده 15-20 مین طول کشید تا recovery کنه. عمومه موقه ها سریع انجام میده ولی فک کنم شرایطی باشه که طول بکشه recovery کنه.آرمان جان از همون اول هم حدود 2 دقیقه گذاشتم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
خب چطور هارد رو فرمت کنم وقتی اصلا نمیره تو منوی منوی کنسول
من فیفا ندارم ولی وقتی پلاس داشته باشی دیگه کاری نداره خیلی راحت وصل میشهممنون.چطوری فیفا رو آنلاین بازی کنم تو اون یکی اکانتم؟اکانت ژاپنو که پلاس داره پرامیری کردم
اکانت اوریجین میخواد.رو pc بازی میکردم داشتم اما اینجا ارور میده.بازیم ظرفیت 3 هست.از لحاظ ظرفیت که مشکلی نداره؟من فیفا ندارم ولی وقتی پلاس داشته باشی دیگه کاری نداره خیلی راحت وصل میشه