بازیا فقط قفل میشن تا زمانی که دوباره تمدید کنی پلاس رو . پاک یا حذف نمیشنسلام
من اگر با اکانتی که پلاس دارم بازی مجانی بگیرم بعد از اینکه پلاس تموم بشه این بازی از لیست دانلود های اکانت حذف میشه یا نه میمونه ولی قابل استفاده نیست ؟
پلاس جلویه اکانتت قرار نیست . primary کردن فقط اجازه میده مابقی اکانتها بدون نیاز به پلاس انلاین بازی کننبا سلام به دوستان
امروز بالاخره تونستم از کنسول اکانت ژاپن بسازم و 14 روز پلاسش رو فعال کردم و اینکه کنسول رو پرایمری کردم و الان روی اکانت آمریکا میتونم آنلاین بازی کنم
ظاهرا مشکل استور ها هم بهتر شده و خود سایتش نوشته مشکلی ندارن
فقط چیزی که هست اینه که جلوی اکانت امریکای من علامت پلاس نیست ولی میتونم انلاین جی تی ای بازی کنم
اما سوال من اینه که
اگر با اکانت امریکام بازی های پلاسی که رایگان هستند رو دانلود کنم مثل درایو کلاب و متال گیر
بعدش میتونم از همون پلاس ژاپن برای انلاین بازی کردن و دانلود اونها هم استفاده کنم ؟
یا اینکه حتما باید از استور ژاپن دانلود و نصب بشن؟
با تشکر
باید پلاس داشته باشی از امریکا تا بتونی بازیهایه پلاسش رو دانلود کنی . وقتی هم پلاس داری دیگه نیازی به Japan نداری . میتونی راحت بازی کنی .
باز تاکید میکنم که هر اکانتی پلاسش برای خودش هست و بس
System version تو Setting میشه دید. اگرم باگ باشه بهترین راه ممکنه اینکه دانلود کنی با فلش بریزی.سلام هر چی می زنم کنسولم اپدیت بشه این ارور رو میده http://upir.ir/khordad94/guest/tmpPhoto.jpg
در واقع کنسولم 2.51 است
Sent from my SM-N910C using Tapatalk