هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان

من يبار حدود ٢ ساعت بود كه داشتم farcry 4 بازي ميكردم كه يهو يه چيزي نوشت و از بازي خارج شد و الان دوباره امروز داشتم tlou بازي مكردم بازم همين مشكل پيش اومد. الان مشكل از كجاست؟؟

سلام دوستان

من يبار حدود ٢ ساعت بود كه داشتم farcry 4 بازي ميكردم كه يهو يه چيزي نوشت و از بازي خارج شد و الان دوباره امروز داشتم tlou بازي مكردم بازم همين مشكل پيش اومد. الان مشكل از كجاست؟؟
سلام.
اگه منظورت صفحه ابی هست که یه ارور هم داخلش نوشته باید بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید و جدیدترین اپدیت رو بریزید.
در اکصر موارد مشکل حل میشه.
اعصاب خودم هم با این ارور خیلی خورد میشه.
انشالله درست شه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

نیازی نیست اکانت امریکا رو دی اکتیو کنید.
از صحبت من اشتباه برداشت کردید.من گفتم که یه اکانت روی دوتا کنسول همزمان اکتیو نمیشه ولی روی یک کنسول هر تعداد اکانت اکتیو میشه.
بله درسته.
بله میتونید پاک کنید و دوباره یوزر جدید بسازید.
والا هر کاری میکنم با یوزر جدید هم وارد اکانت ژاپنی که ساختم نمیشه
کلا استور بقیه دوستان هم اینطور بد باز میشه؟
الان نیم ساعت هست که حتی وارد استور ژاپن هم نمیشه و هیچ اروری هم نمیده ولی برای استور های دیگه مشکلی نیست
واقعا دیگه از اکانت جدید نا امید شدم

دیگه نمیدونم چکار کنم
وقتی میخوام تو کنسول با یه یوزر جدید ایدی اکانت ژاپنی رو که تو کامپیوتر ساختم بدم روی گزینه پلیز ویت میمونه و جلو نمیره
حتی وقتی میخوام تو کنسول مستقیم برم تو گزینه ساخت اکانت پلی استیشن نتوورک باز هم جلو نمیره
ولی وقتی اکانت امریکا رو وارد میکنم لاگین میشه و مشکلی ندارم
حتی با اکانت هنگ کنگم مشکلی ندارم و اونم وصل میشه ولی روی این اکانت ژاپن قفل میشه

هیچ اروری هم نمیده و همینطوری قفل میشه

دوستان لطف میکنن یه راهنمایی کنن مشکل از کجاست
احتمال داره سرور ژاپن کلا مشکل داشته باشه تو این چند روز؟

دیگه نمیدونم چکار کنم
وقتی میخوام تو کنسول با یه یوزر جدید ایدی اکانت ژاپنی رو که تو کامپیوتر ساختم بدم روی گزینه پلیز ویت میمونه و جلو نمیره
حتی وقتی میخوام تو کنسول مستقیم برم تو گزینه ساخت اکانت پلی استیشن نتوورک باز هم جلو نمیره
ولی وقتی اکانت امریکا رو وارد میکنم لاگین میشه و مشکلی ندارم
حتی با اکانت هنگ کنگم مشکلی ندارم و اونم وصل میشه ولی روی این اکانت ژاپن قفل میشه

هیچ اروری هم نمیده و همینطوری قفل میشه

دوستان لطف میکنن یه راهنمایی کنن مشکل از کجاست
احتمال داره سرور ژاپن کلا مشکل داشته باشه تو این چند روز؟
PSN مشکلی نداره در حال حاضر
مشکله Please Wait خیلی وقت هست که وجود داره
باید ساعات خلوت امتحان کنی . احتمالا بره . بزار بمونه
dns ها هم میتونی تغییر بدی

دوستان باندلی چیزی واسه مدل 1TB معرفی نشده؟
فعلا که نه.

دوستان اگه مقدور هست بهترین DNS موجود در جهان رو محبت کنین :دی
همچین چیزی نداریم ×_× بایستی به نسبته نته خودت بسنجی

دلام...

من دیشب اطراف ساعت 11 اینا بود کنسول رو روشن کردم و گذاشتم دیگه ادامه اون آپ مورتال بره تا 5 صبح! بعد ساعت گذاشتم 5 پاشم بنا به دلایلی یا زنگ نخورده یا من بیدار نشدم الان ساعت 9 هست و رفتم خاموشش کردم مشکلی ک پیش نمیاد انشالله ؟ :دی

دلام...

من دیشب اطراف ساعت 11 اینا بود کنسول رو روشن کردم و گذاشتم دیگه ادامه اون آپ مورتال بره تا 5 صبح! بعد ساعت گذاشتم 5 پاشم بنا به دلایلی یا زنگ نخورده یا من بیدار نشدم الان ساعت 9 هست و رفتم خاموشش کردم مشکلی ک پیش نمیاد انشالله ؟ :دی
لازم نیست کنسول روشن باشه
رو حالت standby وقتی تیکه enable internet connection رو بزنی به دانلود ادامه میده

دلام...

نه. :d تو یوتیوب طرف PS4 رو 10 روز باز گذاشته بود و دستگاه چیزیش نشده بود.

1-دوستان یه اکانت ژاپن ساختم.نمیشه پلاس 14 روزه این اکانتو داخل اکانت خودم داشته باشم؟چیکار باید بکنم؟
2-اگه 2 تا دیگه اکات ژاپن بسازم این 28 روز پلاس به اکانت اصلی اضافه میشه یا فقط 14 روز باید مصرف بشه بعد 14 روز دیگه؟
3-زمان شروع پلاس اکانت ژاپن از زمان فعال کردن پلاس هست.درسته؟
4-با این پلاس میشه فیفا15 آنلاین زد؟

1-دوستان یه اکانت ژاپن ساختم.نمیشه پلاس 14 روزه این اکانتو داخل اکانت خودم داشته باشم؟چیکار باید بکنم؟
2-اگه 2 تا دیگه اکات ژاپن بسازم این 28 روز پلاس به اکانت اصلی اضافه میشه یا فقط 14 روز باید مصرف بشه بعد 14 روز دیگه؟
3-زمان شروع پلاس اکانت ژاپن از زمان فعال کردن پلاس هست.درسته؟
4-با این پلاس میشه فیفا15 آنلاین زد؟
1. خیر پلاس share نمیشه.
2. محتویاته هر اکانت برای خودش هست ! هر اکانت پلاس بگیری میشه برای خودش . هیچ اضافه و کم و اینا نداریم
3. بله
4. بازیهایی که انلاینشون پلاس نیاز داره میشه زد . کلا primary که میشه اکانته پلاس دار اینطوری مابقی اکانتها فقط میتونن از دانلودهای این اکانت استفاده کنن و بدون نیاز به پلاس انلاین بازی کنن.

- - -ویرایش - - -

جواب سوال ما رو کسى ميدونه؟
ارورش دقیقا به english چی بوده ؟
نصب بازی ممکنه طول بکشه و سریع نباشه .

دوستان اينكه بعضي ها ميگن فلان بازي روش نصبه يعني چي ؟ مثل ps3 ? هزينه نصب هر بازي چه قدره ؟ و اينكه خريد بازي ارجينال چه مزيتي داره ؟ فقط واسه انلاين ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or