بازیت رو بن میکنه کاری ب اکانت نداری
ساده بگم پولت میپره
بازیهای free زیر شاخه پلاس تا زمانی در دسترس هست که پلاس داری. اگر تموم بشه قفل میشن تا دوباره پلاست رو تمدید کنی .بازی هایی که واسه پلاس دار ها فری میشه رو اگر دانلود کنم و پلاسم تموم بشه نمیشه بازیش کرد ؟ مثلا درایو کلاب رو دانلود کنم و بعدش پلاسم تموم شه دیگه نمیتونم بازی کنم و باید باز پلاس بگیرم ؟
بازی هایی که واسه پلاس دار ها فری میشه رو اگر دانلود کنم و پلاسم تموم بشه نمیشه بازیش کرد ؟ مثلا درایو کلاب رو دانلود کنم و بعدش پلاسم تموم شه دیگه نمیتونم بازی کنم و باید باز پلاس بگیرم ؟
ظاهرا که نه مشکلی نیستحالا برای اجرای این بازیا بصورت آفلاین مشکلی پیش نمیاد یعنی تا وقتیکه آفلاین باشم میتونم بازی کنم؟؟
رضا جان بازی رو از استور هم بخری با اینکه میشه آنلاین زد و دو نفری آنلاین باشید ولی سونی موافق این کار نیست و بفهمه دو ماه کنسول رو بن میکنه من خودم این کار رو کردم اکانت اصلی که بازی رو میخری باید دی اکتیو و همیشه آنلاین باشه دومی با اکانت خودش و اکانت اصلی رو دستگاه اون اکتیو باشهدوستان و اساتید عزیز یک سوال که احتمالا بارها جواب داده شده ولی من گشتم پیدا نکردم
من اگر یک بازی دیجیتال بخوام بخرم ، می تونیم با دوستم دو نفری همزمان آنلاین بازی کنیم ؟ مثلا فیفا ؟
اونوقت برای بازی کردن هر دو باید با یک اکانت در PSN لاگین کنیم ؟ با یک اکانت در Origin باید لاگین کنیم ؟
چون اگر اینطوری باشه که عملا خرید یک بازی دیجیتال برای استفاده ی دو نفر کاربرد نداره چون دو نفر همزمان نمی تونن آنلاین بازی کنند .
ممنون می شم دوستان گل راهنمایی کنند .
1. فعلا تا 2 مشکلی نداره. بیشتر از این ( مثلا 3ترا ) هاردها دیگه 2.5 اینچ نیستن. البته یه سری شرکتها مثل توشیبا announce کردن که به زودی 3 ترا های 2.5 اینچی رو به مرحله تولید میرسونن اما هنوز چیزی تو بازار نیومدهچند سوال از کنسول
1.کنسول سونی تا چه ظرفیت هاردی رو ساپورت میکنه؟
از هارد 2 ترا بایت هم ساپورت میکنه؟
2.اگر امکانش هست طریق کپی عکسها از کنسول به فلش رو بگید
3.در مورد دوربین کنسول مختصر توضیحی میدید که چه بازیهای ممتازی براش اومده
اگر امکانش هست چند بازی که نیاز به دوربین داشته باشن و جالب هم باشن معرفی کنید
با تشکر
اصولا نباید اینطوری بشه .امروز داشتم یه بازی رو دانلود میکردم گذاشتم رو رست مود ....وقتی بعد یه ساعت اومدم روشنش کردم این ارور رو داد که کنسول به طور ناگهانی خاموش شد ، پریز رو کشیدی این حرفا....بعد ری استارت شد
البته دانلود کاملا شده بود
می خوام بدونم مشکلی پیش اومده؟؟؟؟ مگه تو حالت رست مود برا خودش خاموش میشه اونم به این حالت!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنیم
همشون اصلا کیفیت یکی هست فقط رنگشون تفاوت دارهسلام دوستان بنده ميخوام به قول خودمون يك دسته بخرم ولي مدل و قيمت ها متفاوت هستن يك مدل هاي هستن كه رنگ بندي سفيد، كاموفلاژ، آبي هستن كه ٢٥٠ تا ٢٨٠ يك مدل هايي هم هستن مشكي ١٨٠ هستن!
كدام مدل ها اصل هستن؟ كدام بهتره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ٌWikipedia!سلام
دوستان کسی میتونه سایتی معرفی کنه که داستان کامل بازی ها رو قرار بده ( همراه با جزییات و به ترتیب پیشروی مراحل )
سایت فارسی باشه بهتره ولی از اونجا که سایت های فارسی طبیعتا به روز نیستند ؛ همون انگلیسی باشه ! چون دنبال داستان Batman Arkham Knight هستم .
ممنون