AMIN-PASHA کاربر سایت پنج شنبه at 12:29 AM #42,586 نوشته شده توسط capitan milan: سلام دوستان یکی از دوستانم جدید ps4 خریده فکر کنم اسلیم این محفظه برای چیست؟ بیشتر... سلام و درود خوب هارد کنسول اونجاست، با اون نوار (روبان) سیاه هارد رو میکشیم بیرون Reactions: capitan milan
نوشته شده توسط capitan milan: سلام دوستان یکی از دوستانم جدید ps4 خریده فکر کنم اسلیم این محفظه برای چیست؟ بیشتر... سلام و درود خوب هارد کنسول اونجاست، با اون نوار (روبان) سیاه هارد رو میکشیم بیرون
Little John کاربر سایت پنج شنبه at 12:35 PM #42,587 موقع خرید دسته PS4 از کجا بفهمیم کدوم دسته اصل هست یا نه؟
x23are میروم تا این تاریکی را از دل بیرون کنم...... کاربر سایت جمعه at 5:20 AM #42,588 نوشته شده توسط Little John: موقع خرید دسته PS4 از کجا بفهمیم کدوم دسته اصل هست یا نه؟ بیشتر... یه سری ویژگی های ظاهری هست ک میشه فهمید ولی خب تو یه سری های کپی ها اونارو هم شبیه زدن. اکثر دسته های فیک وقتی روشنش کنید کمتر یا بیشتر از 30 تا چشمک میزنه چراغش. البته ظاهرا مدل فیک 30 چراغ هم موجود شده تو بازار. بهترین راه دیدن مدل برد دسته هست سعی کنید از جای معتبر بخرید. Reactions: Little John
نوشته شده توسط Little John: موقع خرید دسته PS4 از کجا بفهمیم کدوم دسته اصل هست یا نه؟ بیشتر... یه سری ویژگی های ظاهری هست ک میشه فهمید ولی خب تو یه سری های کپی ها اونارو هم شبیه زدن. اکثر دسته های فیک وقتی روشنش کنید کمتر یا بیشتر از 30 تا چشمک میزنه چراغش. البته ظاهرا مدل فیک 30 چراغ هم موجود شده تو بازار. بهترین راه دیدن مدل برد دسته هست سعی کنید از جای معتبر بخرید.