هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یک عدد ps4 pro هست که این مدت زیادی از درایوش استفاده نشده و الان دیسک بازی رو تشخیص نمی ده و از هر ۱۰-۲۰ امتحان یک دفعه شاید بشناسه. سه تا دیسک مختلف امتحان کردم بازم همینجوری بود و اینکه دیسک ها رو تمیز می کنم و یا آخرین آپدیت از طریق safe mode و rebuild database و اینارو همرو زدم درست نشد.
در معرض خاک هم بوده. مشکل از درایوه؟ اگه آره راحل حل چیه؟ آیا می شه خودم اوکیش کنم؟
و بی زحمت اگر می دونید بگید اگه همینجوری بخوام بفروشمش چقدر بنظرتون از روش میفته؟ چون دستگاه همه چیش اوکی هست فقط همین مورد رو داره. پیشاپیش ممنون

دوستان یک عدد ps4 pro هست که این مدت زیادی از درایوش استفاده نشده و الان دیسک بازی رو تشخیص نمی ده و از هر ۱۰-۲۰ امتحان یک دفعه شاید بشناسه. سه تا دیسک مختلف امتحان کردم بازم همینجوری بود و اینکه دیسک ها رو تمیز می کنم و یا آخرین آپدیت از طریق safe mode و rebuild database و اینارو همرو زدم درست نشد.
در معرض خاک هم بوده. مشکل از درایوه؟ اگه آره راحل حل چیه؟ آیا می شه خودم اوکیش کنم؟
و بی زحمت اگر می دونید بگید اگه همینجوری بخوام بفروشمش چقدر بنظرتون از روش میفته؟ چون دستگاه همه چیش اوکی هست فقط همین مورد رو داره. پیشاپیش ممنون
کسی از عزیزان این مورد رو نمی دونست؟

ممنون. آره باز نشده. خب موقع فروش که بگم درایو کار نمی کنه مجبورا از قیمتش کم می شه دیگه. اون وقت چه قیمت باید فروخت یا هزینه ی سرویسش چقدره؟
یعنی بهتر نیست باز بشه و سرویس بشه تا اینکه همینجوری فروخته بشه؟
مال منم که فت یه همچین مشکلی داره
بنظرم خیلی ارزش نداره ببری تعمیر کنی چون اکثرا یا برای کپی خور میخوان یا دیگه روش اکانت میزنن از درایو کم استفاده میکنن دیگه نهایت یه قیمتی کم میکنن بستگی به طرفش داره
حالا یه چیز جالب بگم
من میومدم یه dvd فیلم میزاشتم توش تا این شروع میکرد به خوندن دیسک درش میووردم دیسک بازی رو میزاشتم اینطوری میخوندش :D
دقیقا مثل زمان ps1 :))

• Smile
Reactions: jdepp
مال منم که فت یه همچین مشکلی داره
بنظرم خیلی ارزش نداره ببری تعمیر کنی چون اکثرا یا برای کپی خور میخوان یا دیگه روش اکانت میزنن از درایو کم استفاده میکنن دیگه نهایت یه قیمتی کم میکنن بستگی به طرفش داره
حالا یه چیز جالب بگم
من میومدم یه dvd فیلم میزاشتم توش تا این شروع میکرد به خوندن دیسک درش میووردم دیسک بازی رو میزاشتم اینطوری میخوندش :D
دقیقا مثل زمان ps1 :))
آقا دمت گرم بابت پاسخ

من می خواستم اینو (مدل پرو) با دو تا دسته و دو تا دیسک بازی ۱۴ بفروشم ولی تازه متوجه شدم اینطوریه. حالا مثلا ۱۲۵۰۰ بفروشم خوبه؟

آقا دمت گرم بابت پاسخ

من می خواستم اینو (مدل پرو) با دو تا دسته و دو تا دیسک بازی ۱۴ بفروشم ولی تازه متوجه شدم اینطوریه. حالا مثلا ۱۲۵۰۰ بفروشم خوبه؟
والا قیمت دستم نیست که بخوام راهنمایی کنم
خودت با توجه به شرایط و قیمت جاهای دیگه یه قیمتی بزار ببین چی میشه
اینم بگم تا ورژن 9 کپی خور شده
البته جدیدا تا ورژن 11 هم کپی خور شده ولی هنوز دنگ و فنگ داره
برای اکانت هکی و ظرفیتی هم ورژن مهم نیست

• Like
Reactions: jdepp
دوستان داخل جعبه دسته‌ی ps4 باید سیم usb برای شارژ موجود باشه؟
یدونه های کپی/ high copy خریدم که فقط دسته داخلش هست ولی توی کاغذی که همراهش هست عکس یک سیم هم هست.باید جدا خریده بشه؟

توی تهران تعمیرکار مطمئن برای دسته کسی میشناسه ؟
من اومدم اینجا در مورد تعمیر دسته بپرسم که این پست شما رو دیدم. موفق به تعمیر دسته شدید؟

اما سوالم: دوستان من میخوام کنسولم رو بفروشم، چندتا از دکمه‌های دسته یا کلا خرابن یا همیشه کار نمیکنن، باید برای قیمت‌گذاری کنسول رو بدون دسته در نظر بگیرم یا امکان تعمیر وجود داره؟

دوستان داخل جعبه دسته‌ی ps4 باید سیم usb برای شارژ موجود باشه؟
یدونه های کپی/ high copy خریدم که فقط دسته داخلش هست ولی توی کاغذی که همراهش هست عکس یک سیم هم هست.باید جدا خریده بشه؟
سیم شارژ اگه اشتباه نکنم روی کنسوله و روی دسته داده نمی شه.

• Like
Reactions: pouria.sh
سیم شارژ اگه اشتباه نکنم روی کنسوله و روی دسته داده نمی شه.
داداش من کنسول ps4 ندارم
یک دسته گرفتم که به گوشی وصل کنم برای بازی ابری و شبیه ساز ps1 و psp. تو جعبه فقط یک دسته و یک بروشور ساده بود.سیم اگه بخوام بخرم چه مدل و چه قیمتی هست؟

داداش من کنسول ps4 ندارم
یک دسته گرفتم که به گوشی وصل کنم برای بازی ابری و شبیه ساز ps1 و psp. تو جعبه فقط یک دسته و یک بروشور ساده بود.سیم اگه بخوام بخرم چه مدل و چه قیمتی هست؟
سیم microusb می خواد. نه خیلی برند باشه و نه زیاد کیفیت پایین. برای شارژش هم طبق چیزی که تو نت دیدم گویا ۵ ولت ۱ آمپر اوکیه براش. (بازم خودت یه چک بکن)
استند شارژ هم هست که می تونی بخری و مستقیم دسته رو بذاری روش شارژ کنه بجای سیم و شارژر.

• Like
Reactions: pouria.sh
سلام
دوستان یک هارد لب تاپ 1ترا داشتم که بلا استفاده افتاد یکجا حالا می خواستم یک باکس هرد بخرم وان وصل کنم بهps4 ایا این مدل خوب است؟ فقط توقسمت برای ps5 ایا روی ps4 هم کار میدهد

Attachments

• Opera Snapshot_2024-08-05_092040_fafait.net.png
    Opera Snapshot_2024-08-05_092040_fafait.net.png
    96.2 KB · مشاهده: 4
  • Opera Snapshot_2024-08-05_092006_fafait.net.png
    Opera Snapshot_2024-08-05_092006_fafait.net.png
    56.7 KB · مشاهده: 4
دوستان من اگر بخوام واسه کنسول خمیر سیلیکون بگیرم چه مدلی رو باید تهیه کنم . چون که شنیدم حتما خمیر سیلیکون مخصوص به خودش رو باید استفاده کرد . ممنون اگر از دوستانی اطلاعی در این خوص دارند راهنمایی کنند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or