ALI_FURY
کاربر سایت
احتمالا سرویس میخواد. اگه دستگاه تا حالا باز نشده بهتره بهش دست نزنی تا راحت تر بفروشی(به عنوان پلمپ)کسی از عزیزان این مورد رو نمی دونست؟
احتمالا سرویس میخواد. اگه دستگاه تا حالا باز نشده بهتره بهش دست نزنی تا راحت تر بفروشی(به عنوان پلمپ)کسی از عزیزان این مورد رو نمی دونست؟
مال منم که فت یه همچین مشکلی دارهممنون. آره باز نشده. خب موقع فروش که بگم درایو کار نمی کنه مجبورا از قیمتش کم می شه دیگه. اون وقت چه قیمت باید فروخت یا هزینه ی سرویسش چقدره؟
یعنی بهتر نیست باز بشه و سرویس بشه تا اینکه همینجوری فروخته بشه؟

آقا دمت گرم بابت پاسخمال منم که فت یه همچین مشکلی داره
بنظرم خیلی ارزش نداره ببری تعمیر کنی چون اکثرا یا برای کپی خور میخوان یا دیگه روش اکانت میزنن از درایو کم استفاده میکنن دیگه نهایت یه قیمتی کم میکنن بستگی به طرفش داره
حالا یه چیز جالب بگم
من میومدم یه dvd فیلم میزاشتم توش تا این شروع میکرد به خوندن دیسک درش میووردم دیسک بازی رو میزاشتم اینطوری میخوندش
دقیقا مثل زمان ps1![]()
والا قیمت دستم نیست که بخوام راهنمایی کنمآقا دمت گرم بابت پاسخ
من می خواستم اینو (مدل پرو) با دو تا دسته و دو تا دیسک بازی ۱۴ بفروشم ولی تازه متوجه شدم اینطوریه. حالا مثلا ۱۲۵۰۰ بفروشم خوبه؟
من اومدم اینجا در مورد تعمیر دسته بپرسم که این پست شما رو دیدم. موفق به تعمیر دسته شدید؟توی تهران تعمیرکار مطمئن برای دسته کسی میشناسه ؟
سیم شارژ اگه اشتباه نکنم روی کنسوله و روی دسته داده نمی شه.دوستان داخل جعبه دستهی ps4 باید سیم usb برای شارژ موجود باشه؟
یدونه های کپی/ high copy خریدم که فقط دسته داخلش هست ولی توی کاغذی که همراهش هست عکس یک سیم هم هست.باید جدا خریده بشه؟
داداش من کنسول ps4 ندارمسیم شارژ اگه اشتباه نکنم روی کنسوله و روی دسته داده نمی شه.
سیم microusb می خواد. نه خیلی برند باشه و نه زیاد کیفیت پایین. برای شارژش هم طبق چیزی که تو نت دیدم گویا ۵ ولت ۱ آمپر اوکیه براش. (بازم خودت یه چک بکن)داداش من کنسول ps4 ندارم
یک دسته گرفتم که به گوشی وصل کنم برای بازی ابری و شبیه ساز ps1 و psp. تو جعبه فقط یک دسته و یک بروشور ساده بود.سیم اگه بخوام بخرم چه مدل و چه قیمتی هست؟
خمیر سیلیکونی که ضریب انتقال حرارت بالایی داشته باشه روش بسته ش مینویسه برند های mx4 و deep cool خوب هستند و البته گرونتر حواست باشه خمیر چینی ارزون قیمت نخری mx4 شاید هر جایی پیدا نکنی مغازه اینترنتی سفارش بدهدوستان من اگر بخوام واسه کنسول خمیر سیلیکون بگیرم چه مدلی رو باید تهیه کنم . چون که شنیدم حتما خمیر سیلیکون مخصوص به خودش رو باید استفاده کرد . ممنون اگر از دوستانی اطلاعی در این خوص دارند راهنمایی کنند .
دوستان من اگر بخوام واسه کنسول خمیر سیلیکون بگیرم چه مدلی رو باید تهیه کنم . چون که شنیدم حتما باید خمیر سیلیکون مخصوص به خودش رو باید استفاده کنم . ممنون اگر از دوستانی اطلاعی در این خوص دارند راهنمایی کنند .
آره داداش واسه همین اینجا سوال کردم چون که یکی از دوستام رفته بود خودش خمیر عوض کرده بود و فکر کنم از این ارزون ها استفاده کرده بود و میگفت که کنسول داغ میکرده بعد از استفاده از اون خمیر و بهش گفته بودن خمیر سلیکونی که واسه کنسول PS4 استفاده میشه فرق داره از نظر دمایی و من هم با توجه به تجربه ای که دوستم داشت خواستم اینجا مطمئن بشم . مرسی .خمیر سیلیکونی که ضریب انتقال حرارت بالایی داشته باشه روش بسته ش مینویسه برند های mx4 و deep cool خوب هستند و البته گرونتر حواست باشه خمیر چینی ارزون قیمت نخری mx4 شاید هر جایی پیدا نکنی مغازه اینترنتی سفارش بده