هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اگر تی وی 4k نداری و بخوای کم هزینه کنی اسلیمم کارت راه میندازه
هرچند pro تو تلویزیون فول اچ دی هم تو ی سری بازیا میتونی باهاش فریم بالاتر بگیری مثلا گاد او وار 60 فریم بزنی.

اگر بخوای بیشتر هزینه کنی و صبرت زیاده یه پلی 5 ورژن پایین بگیر بزار تا هکش بیاد. فعلا تا ورژن 4.50 هک شده و فقط بازیا پلی 4 رو میتونه اجرا کنه اما ب نرور زمان قابلیت اجرا بازیا 5 هم مباد توش. و به مرور زمان احتمال زیاد عین پلی 4 هک ورژن بالاترم بیاد. خوبیش اینه هم 4 رو داری هم 5. منتها تومخی صبر کنی ز غوره حلوا سازی رو داره.

متوجه نشدم از اینکه قراره بیارن. اگر ازون ور داری میاری، یه راهی پیدا کن ورژنشو بفهمی چون بیاری و ورژنش بالاتر 9 باشه فایده ای نداره.

اها این نکته رو هم یادم رفت راجع به سری اس بگم اگر ssd یک درصد خراب بشه کلا کنسول قابل تعمیر نیست و فقط خود کمپانی قابلیت زنده کردنش رو داره. چون یه پارتیشن خاصی توش داره ک موقع بالا اومدن باید بررسی بشه و اطلاعات حیاتی ظاهرن توش هست.

البته نرم افزار هست ک ssd رو در اورد و بشه ازش بکاپ گرفت یعنی بعد هر اپدیت اینجور ک خوندم ازش بکاپ بگیری میشه بعدا یه ssd دیگه بندازی روش. اما خب کنسول باید باز بشه برای اینکار.

سری ساختشم همون 72 پرو یا اسلیم 22 بگیر. اونو پشت کنسول رو لیبلش زده.

قیمتاغیر کپی فکر کنم 2 3 تومن کمتره. تو دیوار ی چرخی بزنی یکم قیمتا دستت میاد من دقیق قیمت ندارم
الان سونی 5 ورزن 4.5 هک شده ولی فقط بازیای پلی 4 رو اجرا میکنه ؟ 100 درصده ! کسی تو ایران اجراش کرده ؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
الان سونی 5 ورزن 4.5 هک شده ولی فقط بازیای پلی 4 رو اجرا میکنه ؟ 100 درصده ! کسی تو ایران اجراش کرده ؟
بله. البته چون اولشه ناپایداره و خاموشی هم میگن زیاد داره. اره اجرا کردن تو ایرانم تو تلگرام دیدم یکی دو تا گروه

من دنبال بازی ها انحصاری اینا نیستم
دنبال پلتفرمر ، مولتی ، فان و .... ام بیشتر
اونا اصلا فریم مهم نیست 😁

مورد خوبی اشاره کردی
فقط خیلی قیمت پلی ۵ زیاده

اصلا ریپک هستن انگار ، جعبه و .... متفاوته
پس هیچی از کنسول مشخص نیست

چه بد چقدر دردسر داره xss
اگر هزینه اولیه برات مهمه سری اس اما متعاقبا هزینه ریختن بازی هم خواهی داشت
اگر فان اولویته و هزینه کمتر مطرحه 4

• Like
Reactions: Sega_genesis
دوستان یه سوال داشتم در مورد PS4 بود ولی چون اینجا پربازدیده اینجا میپرسم
میخوام برای یکی از فامیلا ps4 دست دوم بخرم که هکی باشه وقفل نباشه (نمیدونم اصطلاحشو درست گفتم)
این قفل نبودنش رو از کجا میشه تشخیص داد؟ راهی هست که بشه تشخیص داد خود دستگاهم باز و تعمیر نشده؟

سلام
ببخشید دوستان وقتی دستگاه به نسخه بالاتر آپگرید میشه، چجوریه که با ریست فکتوری دیگه نمیشه نسخه پایین تره فریمور رو نصب کرد؟؟؟؟؟؟
:-??:-??:-??
کلا هیچ دیوایسی بعد از اپگرید با ریست فکتوری فریمورش برنمیگرده به نسخه قبل.

• Like
Reactions: mahdarshab
سلام
ببخشید دوستان وقتی دستگاه به نسخه بالاتر آپگرید میشه، چجوریه که با ریست فکتوری دیگه نمیشه نسخه پایین تره فریمور رو نصب کرد؟؟؟؟؟؟
:-??:-??:-??
سلام و درود
برا اینکه یکی از دلایل ابدیت اینه : با ابدیت مشکلات امنیتی و حفره های امنیتی رو درست میکنن برای جلوگیری از هک کنسول، و به همین خاطر نمیزارن که باز بشه برگردوند به نسخه های قبلی،
کلا همه ی دیوایس ها اینطوریه، نه فقط کنسول بازی

• Like
Reactions: mahdarshab
دوستان چجوری میتونم از سیو بازیها بکاپ بگیرم رو فلش usb بدون اینکهکنسول رو وصل کنم به نت و کامپیوتر
با ps4hen میشه اینکارو کردش؟
رو ps4 میشه، باید بری تو تنظیمات و بعد بخش سیو بازی ها، اونجا میتونی سیو ها رو انتخاب و کپی کنی تو ‌‌usb

• Like
Reactions: mehrdadb3
سلام دوباره،
من هارد یک ps4 رو درآوردم و فرمت کردم و پارتیشنش هم پاک کردم، الان نمیتونم دوباره فریمور رو نصب کنم! میگه آپدیت قابل استفاده نیست!
میشه بگید باید فرمت هارد چی باشه? ntfs or fat or exfat ? یا نوع جدول آدرس دهی ؟ mbr or gpt ? یا چندتا درایو باشه؟ یا پرایمری یا لاجیک و ...
اگر جایی توضیح دادید لطفا ارجاع بدید.
~X(~X(~X(

دوستان یه سوال داشتم در مورد PS4 بود ولی چون اینجا پربازدیده اینجا میپرسم
میخوام برای یکی از فامیلا ps4 دست دوم بخرم که هکی باشه وقفل نباشه (نمیدونم اصطلاحشو درست گفتم)
این قفل نبودنش رو از کجا میشه تشخیص داد؟ راهی هست که بشه تشخیص داد خود دستگاهم باز و تعمیر نشده؟
کنسول رو کلا واسه خرید باید انلاین کنی تا مطمئن بشی بن نشده باشه صرف کپی خور بودن اطمینان نکن الان دیه با پلاس تا یه سال کلی بازی خفن میتونی انلاین و افلاین بازی کنی و نیازی به کپی خور کردن و دردسرهای خاموشی و هربار مرورگر و بالا اوردن نداری تازه انلاین هم میتونی بازی کنی

کنسول رو کلا واسه خرید باید انلاین کنی تا مطمئن بشی بن نشده باشه صرف کپی خور بودن اطمینان نکن الان دیه با پلاس تا یه سال کلی بازی خفن میتونی انلاین و افلاین بازی کنی و نیازی به کپی خور کردن و دردسرهای خاموشی و هربار مرورگر و بالا اوردن نداری تازه انلاین هم میتونی بازی کنی
والا واسه خودم نمیخوام. واسه یکی از فامیلاس که فقط میخواد هکی باشه. کلا اهل انلاین نیس
افلاین هم 90 درصد فوتباله، ده درصد بقیه بازی ها
برای همین باید هکی بگیرم ولی از طرفی باید مطمئن بشم بن نیست تا موقع فروش به مشکل برنخورم

سلام
دوستان ببخشید قبلا سایتی معرفی شده بود که نشون میداد مثلا آپدیت های فلان بازی چه ورژنی از فریمور کنسول رو لازم داره یا مثلا فلان شماره از آپدیت بازی فریمور 6.72 کنسول رو لازم داره و میشد که دانلود کرد . ممنون میشم از دوستان اگر معرفی کنند .

سلام
دوستان ببخشید قبلا سایتی معرفی شده بود که نشون میداد مثلا آپدیت های فلان بازی چه ورژنی از فریمور کنسول رو لازم داره یا مثلا فلان شماره از آپدیت بازی فریمور 6.72 کنسول رو لازم داره و میشد که دانلود کرد . ممنون میشم از دوستان اگر معرفی کنند .
درود
این سایت بود؟
ORBISPatches.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or