هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

الان قیمت ps4 آک واقعی چنده ؟
براش کپی خور نرم افزاری اومده ؟

بین ps4 و xbox ss کدوم بهتره و ارزش خرید داره ؟
Ps4 بکوارد ps3 و ps2 و ps1 داره ؟ میشه همین بازی کرد ؟
والا این قیمتا ک من دیدم اگر واقعا اک باشه اسلیم فقط هست اونم 17ذاینا قیمت خورده که قابل کپی خورم نیستند. احتمال زیاد فریمورشون بالای ورژن 9 باشه. اینو حالا باز دقیق نمیدونم.

اگر دستگاه ورژن فریمورش زیر 9 باشه بله کپی خور نرم افزاری براش اومده اما نه مثل پلی3 و 360 و دستگاه های قدیم ک هکش دائمی باشه روشن کنی و استفاده کنی. هر بار ک دستگاه رونش بشه باید یه کار کوچیک دز حد باز کزدن یه صفحه مرورگر انجام داد باهاش در حد 30 ثانیه نهایت زمان ببره. یه فلش باید وصل بشه بهش یا از ماژول مخصوصش استفاده بشه که پروسه اش اتومات انجام بشه.

اگر از لحاظ عملکرد و قدرت بخوای ss بهتر از ps4 pro هست و ظاهرا بازیاشم بدی برات بریزن بین 300 تا 500 برای هارد 500 گیگ میگیرن. حالا از بچه ها سری اس دار بپرسی، دقیق تر میگن من طبق شنیده ها میگم. ولی خب کپی خور نیست و هر بار باید دستگاه رو بدی بیرون عین ps4 های اکانتی بازی بزنن براش.

Ps4 هم میتونه بازیا پلی 1 و 2 رو اجرا کنه. برا کپی خورا ابزاریم اومد میشه ایزو بازیارو تبدیل کرد برای اجرا رو دستگاه.

اما کلا ps3 قابل اجرا نیست و نخواهد بود چه رو 4 و چه رو 5 اونم بخاطر اون سخت افزار خاصش. یه سرویس ارائه داد که رو کنسولا اورجینال با اتصال به اینترنت میشه عنوان های 3 رو اجرا کرد ک ب صورت استریم هست یعنی رو سرور اجرا میشه و شما فقط تصاویر رو میگیری و پردازش رو دستگاه شما نیست. ک با نت داغون ایران بیخیالش بشیم بهتره

من دوستم دستگاهش کپی خور هست موقعی که دستگاه اورجینال بودهه مدیا پلیر رو دستگاه رو حذف کرد الان میخواد با مدیاپلیر دستکاه فیلم و موریک گوش کنه و ببینه دوستان چطور باید مدیاپلیر رو‌نصب کنه لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروری

من دوستم دستگاهش کپی خور هست موقعی که دستگاه اورجینال بودهه مدیا پلیر رو دستگاه رو حذف کرد الان میخواد با مدیاپلیر دستکاه فیلم و موریک گوش کنه و ببینه دوستان چطور باید مدیاپلیر رو‌نصب کنه لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروری
مدیا پلیر رو میتونید از اینجا دانلود و نصب کنید

1fichier.com: Cloud Storage

Pplay رو دانلود و نصب کنه
اگر فونت نرم افزارم با یه فونت فارسی جایگزین کنه میتونه زیرنویس فارسی هم استفاده کنه با فیلماش

• Like
Reactions: KingFisher
برای خرید یه بازی اصل راهی نیست که ارزون تر دربیاد ؟ یه بازی ۶۰ دلاری بخوای بگیری باید یه گیفت کارت ۶۰ دلاری بخری که من چک کردم دیدم درمیاد ۳ میلیون تومن!!! 😵‍ من ظرفیتی و هکی بازی میکنم ولی بعضی از بازی هارو آدم دوست داره اصل بخره . راهی نیست ؟
اکانت ریجن ترکیه درست کن دوست عزیز

برای خرید یه بازی اصل راهی نیست که ارزون تر دربیاد ؟ یه بازی ۶۰ دلاری بخوای بگیری باید یه گیفت کارت ۶۰ دلاری بخری که من چک کردم دیدم درمیاد ۳ میلیون تومن!!! ‍ من ظرفیتی و هکی بازی میکنم ولی بعضی از بازی هارو آدم دوست داره اصل بخره . راهی نیست ؟

خرید در تخفیفات بهترین گزینه‌ست

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

• Like
Reactions: Sega_genesis
درود
من خودم خیلی وقت هست پلی ۴ ندارم، یکی از دوستان از من پرسید که دیسک کال آو ونگارد و کولد وار گرفته اما موقع دانلود پک های بازی بهش ارور میده که در دسترس شما نیست، میخواستم بپرسم قندشکن میخواد یا دی ان اس یا کلا نمیشه، ایراد از کجاست، سپاس.

آخرین ویرایش:
  • Like
درود
من خودم خیلی وقت هست پلی ۴ ندارم، یکی از دوستان از من پرسید که دیسک کال آو ونگارد و کواد وار گرفته اما موقع دانلود پک های بازی بهش ارور میده که در دسترس شما نیست، میخواستم بپرسم قندشکن میخواد یا دی ان اس یا کلا نمیشه، ایراد از کجاست، سپاس.
من سر مدرن این مشکل داشتم یادم اکانتم امریکا بود دیسک ریجن ۲ بود نمیشد اکانت برای اروپا ساختم حل شد 🤔😐

سلام
دوستان چند تا دیسک ps4 از قدیم واسم مونده
همه هم در حد آک و با تمامی متعلقاتشون
میخواستم ببینم قیمت حدودیشون برای فروش چنده؟!

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

1_call of duty wwii
2_pro soccer 2017
3_titanfall 2
4_god of war 2018
5_kill zone shadow fall
6_metal gear solid phantom pain
7_red dead 2
8_battelfied v
9_pro soccer 2018
10_w2k 2018
11_Gta v
12_horizon zero dawn
13_witcher 3
14_assassins the ezio collection
15_call of duty infiniti warfare
16_mortal combat xl
17_ufc 3
18_dishonord 2
19_crash nsane trilogy
20_god of war remaster
21_assasinns creed origind delux edition
22_far cry 5 delux edition

• Like
درود به همگی
بنده کنسولم جیلبریک ورژن ۹ هستش و از گولدهاست ۲.۲.۲ استفاده میکنم و خداروشکر راضیم
کنسول رو قبل‌تر واسه جیلبریک کردن و نصب بازی به بیرون سپردم، الان بنا بدلایلی تصمیم دارم خودم بازی های جدید رو کنسول بریزم، قبل از این چندباری تم رو کنسول ریخته بودم و با فرآیند نصب برنامه رو کنسول آشنام ولی الان که میخوام برم فایل نصبی بازی هارو از سایت معروف دانلود کنم چند مدل آی‌دی و ورژن مختلف (بجر ورژن نرم افزاری خود کنسول) نوشته که حقیقتا گیج شدم و انگار نوع هاستی که استفاده میکنم هم رو بازی های جدیدتر جوابگو نیست که در اون رابطه هیچی بلد نیستم :/
اگر که دوستی در این رابطه اطلاعات کافی داره ممنون میشم راهنماییم کنه
با تشکر از عوامل سایت

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or