gr.s
کاربر سایت
فلش خاصی باید باشه ؟ یا فرقی نداره ؟ منظورت از کلاود همون پلاسه ؟ که باید ماهانه یه پولی پرداخت کنی ؟سیو باید از طریف فلش یا کلاود منتقل بشه رو فایو بعد کار میکنه
فلش خاصی باید باشه ؟ یا فرقی نداره ؟ منظورت از کلاود همون پلاسه ؟ که باید ماهانه یه پولی پرداخت کنی ؟سیو باید از طریف فلش یا کلاود منتقل بشه رو فایو بعد کار میکنه
فرقی نمیکنه فلش یا هارد باشه میتونید بک اپ بگیریدفلش خاصی باید باشه ؟ یا فرقی نداره ؟ منظورت از کلاود همون پلاسه ؟ که باید ماهانه یه پولی پرداخت کنی ؟
ظرفیتی قانونی هست ظرفیت ۲ بخرید همیشه دارید بازیوبرای خرید یه بازی اصل راهی نیست که ارزون تر دربیاد ؟ یه بازی ۶۰ دلاری بخوای بگیری باید یه گیفت کارت ۶۰ دلاری بخری که من چک کردم دیدم درمیاد ۳ میلیون تومن!!! من ظرفیتی و هکی بازی میکنم ولی بعضی از بازی هارو آدم دوست داره اصل بخره . راهی نیست ؟
یعنی اگه یه ریجن دیگه از یه بازی که قبلا کامل دانلود شده و رو ps4 هست رو بخوام وارد کنم باید دوباره حجم بازی رو دانلود کنم ؟ اینجوری حجم بازی دوبرابر میشه ؟ یا از همون یباری که دانلود شده استفده میکنن جفت ریجن هابله میشه کلا هر ریجنی که دیتا و کد متفاوت داشته باشه جداگانه نمایش داده میشه همزمان هم میشه داشتشون
ریجن و کد متفاوت باشه کلا بابد دوباره دانلود بشه بصورت دوتا ایکون مجزا با سیو و فایل مجزا نمایش داده میشه و کلا بصورت دوتا بازی مجزا شناخته میشنیعنی اگه یه ریجن دیگه از یه بازی که قبلا کامل دانلود شده و رو ps4 هست رو بخوام وارد کنم باید دوباره حجم بازی رو دانلود کنم ؟ اینجوری حجم بازی دوبرابر میشه ؟ یا از همون یباری که دانلود شده استفده میکنن جفت ریجن ها
با سیستم دانلود کنید منتقل کنید خیلی بهترهدوستان من میخوام با نت شبانه ایرانسل دانلود کنم مدام قطع میشه دانلود نمیکنه اگرم دانلود کنه زمانش زیاد میزنه کسی dns داره که جواب بده الکترو زدم نشد
بعیده نو گیر بیاددوستان اسلیم نو تهران گیر میاد؟
یکی هم میگفت اینایی که شیراز هست میان تر و تمیز میکنن بجای نو میفروشن
دست دوم بخوام برای کسی بخرم از کجا بفهم تعمیری نیست؟
من کلی دسته ps4 خریدم و همه از دم فیک! اورجینال هم دو تا خریدم بازم خراب شدن.دسته های DS4 فیک همه شون motion دارن یا بعضیاشون؟ مارک خاصی میشناسید بگید فقط motion ش اوکی باشه
سلام و درودبا درود
دوستان دسته PS4 هم مثل دسته PS5 آپدیت فریمور داره یا خیر ؟