هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای خرید یه بازی اصل راهی نیست که ارزون تر دربیاد ؟ یه بازی ۶۰ دلاری بخوای بگیری باید یه گیفت کارت ۶۰ دلاری بخری که من چک کردم دیدم درمیاد ۳ میلیون تومن!!! 😵‍ من ظرفیتی و هکی بازی میکنم ولی بعضی از بازی هارو آدم دوست داره اصل بخره . راهی نیست ؟

فلش خاصی باید باشه ؟ یا فرقی نداره ؟ منظورت از کلاود همون پلاسه ؟ که باید ماهانه یه پولی پرداخت کنی ؟
فرقی نمیکنه فلش یا هارد باشه میتونید بک اپ بگیرید
بله پلاس میشه باید رو اکانت خودتونم فعال باشه
برای خرید یه بازی اصل راهی نیست که ارزون تر دربیاد ؟ یه بازی ۶۰ دلاری بخوای بگیری باید یه گیفت کارت ۶۰ دلاری بخری که من چک کردم دیدم درمیاد ۳ میلیون تومن!!! 😵‍ من ظرفیتی و هکی بازی میکنم ولی بعضی از بازی هارو آدم دوست داره اصل بخره . راهی نیست ؟
ظرفیتی قانونی هست ظرفیت ۲ بخرید همیشه دارید بازیو

• Like
Reactions: gr.s
بله میشه کلا هر ریجنی که دیتا و کد متفاوت داشته باشه جداگانه نمایش داده میشه همزمان هم میشه داشتشون
یعنی اگه یه ریجن دیگه از یه بازی که قبلا کامل دانلود شده و رو ps4 هست رو بخوام وارد کنم باید دوباره حجم بازی رو دانلود کنم ؟ اینجوری حجم بازی دوبرابر میشه ؟ یا از همون یباری که دانلود شده استفده میکنن جفت ریجن ها

دوستان من میخوام با نت شبانه ایرانسل دانلود کنم مدام قطع میشه دانلود نمیکنه اگرم دانلود کنه زمانش زیاد میزنه کسی dns داره که جواب بده الکترو زدم نشد

• Like
Reactions: Sega_genesis
یعنی اگه یه ریجن دیگه از یه بازی که قبلا کامل دانلود شده و رو ps4 هست رو بخوام وارد کنم باید دوباره حجم بازی رو دانلود کنم ؟ اینجوری حجم بازی دوبرابر میشه ؟ یا از همون یباری که دانلود شده استفده میکنن جفت ریجن ها
ریجن و کد متفاوت باشه کلا بابد دوباره دانلود بشه بصورت دوتا ایکون مجزا با سیو و فایل مجزا نمایش داده میشه و کلا بصورت دوتا بازی مجزا شناخته میشن

دوستان من میخوام با نت شبانه ایرانسل دانلود کنم مدام قطع میشه دانلود نمیکنه اگرم دانلود کنه زمانش زیاد میزنه کسی dns داره که جواب بده الکترو زدم نشد
با سیستم دانلود کنید منتقل کنید خیلی بهتره
خود کنسول هر چند ثانیه/دقیقه لینک عوض میکنه که باعث میشه از دامین سونی به یه دامین دیگه که برا دیتا هاشون هست ریدایرکت کنه وقتی تعداد دفعات کانکت شدن به سرور سونی زیاد بشه (دامینش یادم نیست چیبود ولی با ساب دامبن ic شروع میشد) این دامین از چند سال پیش که سرورارو فیلتر کرده بودن رو همراه اول باز نشده و کلا براب دانلود مشکل ایجاد میکنه با پی سی تک پارت تک پارت دانلود بشه ریدایرکت نمیشه روش میشه راحت دانلود کرد حالا رو ایرانسل هم نمیدونم اون دامین فیلتره یا نه ولی رو همراه اول که مشکل قطعی متعدد موقع دانلود از کنسول از همین مورد بود

• Like
دوستان اسلیم نو تهران گیر میاد؟
یکی هم میگفت اینایی که شیراز هست میان تر و تمیز میکنن بجای نو میفروشن
دست دوم بخوام برای کسی بخرم از کجا بفهم تعمیری نیست؟

• Like
دوستان اسلیم نو تهران گیر میاد؟
یکی هم میگفت اینایی که شیراز هست میان تر و تمیز میکنن بجای نو میفروشن
دست دوم بخوام برای کسی بخرم از کجا بفهم تعمیری نیست؟
بعیده نو گیر بیاد
اگه میخوای ببینی تعمیریه یا نه ببین برچسب پلمب کنده شده یا نه. پیچ ها رو هم نگاه کن ببین جای پیج گوشتی روشون هست یا نه

همون اصل گرفتم
فقط شارژر نداره یعنی سیم شارژ
هر چی بهش بزنم اوکیه؟
موقعی که کنسول داشتم که با همون سیم usb 2 گوشی شارژ میکردم
قبلا هم چند بار دسته کارکرده گرفتم سیم شارژ ندادن نمیدونم عرفه یا نه به هر حال...

• Like
دسته های DS4 فیک همه شون motion دارن یا بعضیاشون؟ مارک خاصی میشناسید بگید فقط motion ش اوکی باشه
من کلی دسته ps4 خریدم و همه از دم فیک! اورجینال هم دو تا خریدم بازم خراب شدن.
تا اخرش یدوته nacon revolution pro 3 خریدم و خیال راحت چند ساله دارم باهاش بازی میکنم و عین روز اولش کار میده.
بنظرم دیگه خرید دسته ps4 با این قیمت ها اشتباهه.

برای وصل کردن ds4 به کامپیوتر هر دانگل بلوتوثی بگیرم جوابه برای کامپیوتر؟
بعد از طریق وصل کردن با usb نمیتونم فعلا بشناسونمش و تستش کنم یکم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or