xx_360x
کاربر سایت
سلام
از دیروز نمیتونم با همراه اول بازیهارو دانلود و آپدیت کنم
دی ان اس اینا باید بزنم یا چیگار کنم؟
از دیروز نمیتونم با همراه اول بازیهارو دانلود و آپدیت کنم
دی ان اس اینا باید بزنم یا چیگار کنم؟
دوست عزیز الان اکثر بازی ها رو به صورت جیلبریک میتونی بازی کنی . ولی در هر صورت اگر هم دوست داشتی و نخواستی پاکشون کنی از سلف هاست استفاده کن و از هاست های آنلاین استفاده نکن چون باعث قفل شدن بازی های اکانتی موجود روی کنسولت خواهد شد . ( توصیه من این که کلا پاک کنی و بری تو کار جیلبریک چون مزایایی رو در اختیارت میزاره که راحت میشی از جمله نصب و پاک کردن بازی ها هر زمان که دوست داشتید و زیرنویس فارسی و چیت و رایگان بودن بازی های جیلبریک شده و غیره ... )سلام من می خوام کنسولمو جیلبریک کنم.
الان یه سری بازی ظرفیت 1 دارم روش. لازمه پاکشون کنم ؟
ارزونترین مدلی که تو بازاره.سلام
دوستان به صرفه ترین هارد یک ترایی که برای PS4 میشه خرید چیه?
ممنون
سلامسلام
من هارد اکسترنالی که بازی های ps5 روش آرشیو بود رو به کامپیوتر وصل کردم و فقط تو کامپیوتر زدم GPT باشه و دیدم وقتی میگه باید فرمت بشه بی خیال شدم.
بعد زدم به کنسول و دیدم ps5 هم دیگه هارد رو نمیشناسه و میگه باید فرمت بشه
راهی هست بازی های رو هارد رو بشه نجات داد؟
تو فروم ps5 هم پرسیدم ولی کسی اطلاعی نداشت
ما یوزر و پسورد یه بازی ظرفیت 2 رو گرفتیم از این سایت ولی کد وریفای اشتباههبا سلام
ببخشید جای مناسب تر از اینجا پیدا نکردم
سایت Sheydegame مطمئن هست برای خرید اکانت؟!
بله میشه کلا هر ریجنی که دیتا و کد متفاوت داشته باشه جداگانه نمایش داده میشه همزمان هم میشه داشتشونسلام.
میشه از یه بازی دو تا ریجن هم زمان رو کنسول داشت؟
مثلا CUSA00900 و CUSA00207 همزمان رو کنسول داشته باشی؟
سیو باید از طریف فلش یا کلاود منتقل بشه رو فایو بعد کار میکنهاگه یا بازی رو تو ps4 انجام بدی ، همون بازی رو تو ps5 نصب کنی ، سیو های اون بازی رو ps5 کار میکنه ؟ یا همه چیز از اول میشه دوباره ؟