هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

موقع خرید دسته PS4 از کجا بفهمیم کدوم دسته اصل هست یا نه؟
یه سری ویژگی های ظاهری هست ک میشه فهمید ولی خب تو یه سری های کپی ها اونارو هم شبیه زدن.
اکثر دسته های فیک وقتی روشنش کنید کمتر یا بیشتر از 30 تا چشمک میزنه چراغش.
البته ظاهرا مدل فیک 30 چراغ هم موجود شده تو بازار.
بهترین راه دیدن مدل برد دسته هست

سعی کنید از جای معتبر بخرید.

درود
من یه مشکلی با بازی
plants vs zombies gw2
دارم
دیروز یه اکانت ظرفیت 2 گرفتم و بازی رو اجرا کردم دیدم که از مرحله اول نیومد و از وسطای بازی اومد
امروز یه اکانت ظرفیت 3 گرفتم دیدم بازم همونطوره و از وسطای بازی میاد و دقیقا همونجای قبلی اومد که با اون اکانت ظرفیت 2 واردش شدم(عکس زیر)
اصلا منوهای اول بازی نمایش داده نمیشه و مستقیم میره به این جایی که تو عکس هست
photo_2025-05-31_01-01-17.jpg
سیو بازی رو روی کنسول پاک کردم اما بازم تعییر نکرد
مشکل چیه؟

سلام به همگی دوستان
یه سوال
داخل ترب فروشگاه های متعددی هستن که PS4 اسلیم استوک 500 گیگ رو با قیمت 16 تومن میفروشن. نوشتن در حد و تمیز. البته لوازم نداره.
ارزش خرید داره؟

...............
مدل پرو 20 تومنه قیمتش
پرو ارزششو داره؟

سلام به همگی دوستان
یه سوال
داخل ترب فروشگاه های متعددی هستن که PS4 اسلیم استوک 500 گیگ رو با قیمت 16 تومن میفروشن. نوشتن در حد و تمیز. البته لوازم نداره.
ارزش خرید داره؟

...............
مدل پرو 20 تومنه قیمتش
پرو ارزششو داره؟
اگه تلویزیون 4k داری pro قطعا ارزش داره.

• Like
Reactions: RezaMahdavian
اگه تلویزیون 4k داری pro قطعا ارزش داره.
به کیفیت تصویر کاری ندارم. از نظر داغ شدن و صدای فن مدل پرو بهتره یا بدتره؟ منظورم اینه که موقع بازی های عادی نسبت به مدل فت و اسلیم بازی ها رو راحت تر و سبک تر و بی سروصدا تر اجرا میکنه؟

آخرین ویرایش:
به کیفیت تصویر کاری ندارم. از نظر داغ شدن و صدای فن مدل پرو بهتره یا بدتره؟ منظورم اینه که موقع بازی های عادی نسبت به مدل فت و اسلیم بازی ها رو راحت تر و سبک تر و بی سروصدا تر اجرا میکنه؟

صدای فن pro خیلی بالاست به نسبت عادی.

• Like
Reactions: RezaMahdavian
صدای فن pro خیلی بالاست به نسبت عادی.
پس هیچی. همون اسلیم بهتره.
من فکر میکردم پرو اونقدر پردازنده ش قویه که بازی ها رو خیلی راحت و سبک تر اجرا میکنه و الکی زور نمیزنه که بخواد داغ شه یا صدای فنش بالا باشه

• Like
Reactions: Love Console
سلام به همگی دوستان
یه PS4 Slim کپی خور 500 گیگ سفارش دادم و چند روز دیگه میرسه دستم. کپی خور با دیسک.
دیسک هم همراشه.
جهت محکم کاری یه دیسک دیگه هم سفارش دادم به مبلغ 110 هزار تومن که جدیدترین آپدیت کپی خور داخلشه. که اگه دیسک خراب شد داشته باشم.
آموزش های کپی خور رو دیدم و میدونم چطور فعال میشه. نصب بازی رو هم دیدم و کار خاصی نداره. خودم PS3 هم دارم و تا ته تهشو رفتم.
برنامه های تبدیل PS1 و PS2 رو هم گرفتم و بازی ها رو تبدیل کردم و منتظرم کنسول برسه دستم.
تا حالا PS4 نداشتم اما سریع با سرچ و یوتیوب و... شخمش میزنم. وقتی PS3 گرفته بودم در عرض یه هفته به پرواز درش آوردم و یه عالمه تاپیک آموزشی توی بازی سنتر واسش زدم که هیچ جا نیست.
فقط اینکه دوستان اگه نکته یا پیشنهادی برای کار با PS4 کپی خور دیسکی دارین ممنون میشم بهم بگین.
ایشالا PS4 رو هم به پرواز درمیارم و تاپیک های خوبی واسش میزنم.

کنسول PS4 Slim رسید دستم
یه SSD پونصد گیگ درست و حسابی و سرعت بالا گذاشتم روش. سرعت و عملکرد کنسول خیلی بالا رفته. لودینگ بازی ها. روشن شدن کنسول. یعنی SSD روی PS4 کولاک میکنه.
بازی ها و جدیدترین آپدیت هر بازی رو دانلود و نصب کردم.
به راحتی با ورژن جدید دیسک Bluray هک شد. ورژن کنسول 12.02
چند تا بازی PS1 هم تبدیل و نصب کردم. کیفیت و وضوح بازی ها خیلی بالاست. وقتی موقع بازی توی تنظیمات حالت گرافیک رو روی Modern بذارین کیفیت عالی میشه. منی که هم PS3 و هم PS2 دارم کیفیت تصویر PS1 روی PS4 خیلی بالاتره.
اما بازی ها از نظر سازگاری به پای PS3 نمیرسن. یه سری از بازی های PS1 نیاز به فایل کانفیگ دارن وگرنه مشکلات گرافیکی موقع بازی دیده میشه. اما کیفیت تصویر خیلی خیلی بالاست.
کنسول هم با اینکه استوک بود انصافاً تمیزه.

کنسول PS4 Slim رسید دستم
یه SSD پونصد گیگ درست و حسابی و سرعت بالا گذاشتم روش. سرعت و عملکرد کنسول خیلی بالا رفته. لودینگ بازی ها. روشن شدن کنسول. یعنی SSD روی PS4 کولاک میکنه.
بازی ها و جدیدترین آپدیت هر بازی رو دانلود و نصب کردم.
به راحتی با ورژن جدید دیسک Bluray هک شد. ورژن کنسول 12.02
چند تا بازی PS1 هم تبدیل و نصب کردم. کیفیت و وضوح بازی ها خیلی بالاست. وقتی موقع بازی توی تنظیمات حالت گرافیک رو روی Modern بذارین کیفیت عالی میشه. منی که هم PS3 و هم PS2 دارم کیفیت تصویر PS1 روی PS4 خیلی بالاتره.
اما بازی ها از نظر سازگاری به پای PS3 نمیرسن. یه سری از بازی های PS1 نیاز به فایل کانفیگ دارن وگرنه مشکلات گرافیکی موقع بازی دیده میشه. اما کیفیت تصویر خیلی خیلی بالاست.
کنسول هم با اینکه استوک بود انصافاً تمیزه.
داداش مبارکت باشه و حالشو ببری . منم مثل شما خیلی از بازی های PS2 رو روی کنسول نصب کردم و بازی میکنم و فعلا هم دارم DARK SOULS REMASTERED رو بازی میکنم . چندین مدل GOD OF WAR 1&2 رو نصب کردم و هر دو رو روی very hard تموم کردم انصافا GOD 1 آخرش سخت بود روی درجه سختی آخر . در ضمن اگر چیز جالبی در خصوص PS4جلبریک دیدی و یا به چشمت خورد خوشحال میشم با ما هم به اشتراک بزاری .
در ضمن از این تایپیک هم غافل نشو :

داداش مبارکت باشه و حالشو ببری . منم مثل شما خیلی از بازی های PS2 رو روی کنسول نصب کردم و بازی میکنم و فعلا هم دارم DARK SOULS REMASTERED رو بازی میکنم . چندین مدل GOD OF WAR 1&2 رو نصب کردم و هر دو رو روی very hard تموم کردم انصافا GOD 1 آخرش سخت بود روی درجه سختی آخر . در ضمن اگر چیز جالبی در خصوص PS4جلبریک دیدی و یا به چشمت خورد خوشحال میشم با ما هم به اشتراک بزاری .
در ضمن از این تایپیک هم غافل نشو :

سلام
قربانت
دستت درد نکنه داداش
ممنون بابت پیشنهاد تاپیک
حتما موردی باشه میگم :-c
فعلاً یه مشکلی با بازی Crash Team Racing پلی استیشن 1 دارم. هر جوری تبدیلش میکنم و هر جور کانفیگی میزنم بازی مشکلات گرافیکی زیادی داره. مثل نشون ندادن نوشته منوها. بازی بدون لگ اجرا میشه اما مشکلاتش خیلی افتضاحه. بقیه بازی های PS1 مثل فوتبال 99 و تیکن 3 و مدال و... مشکل ندارن و راحت و با بهترین کیفیت اجرا میشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or