بله میشه . کافی آپدیت بازی به صورت جداگانه دامپ شده باشه و واسه دانلود قرار گرفته باشه .برای نسخه هکی ps4 میشه اپدیت بازی ها رو جدا ریخت ؟؟
بازی های gow 4 و 5 الان هست 4 ng+ نداره 5 هم dlc والهالا رو الان چطور می تونم اپدیتشون رو نصب کنم ؟؟؟؟ ممنون بابت پاسخبله میشه . کافی آپدیت بازی به صورت جداگانه دامپ شده باشه و واسه دانلود قرار گرفته باشه .
اگه تلویزیون 4k داری pro قطعا ارزش داره.سلام به همگی دوستان
یه سوال
داخل ترب فروشگاه های متعددی هستن که PS4 اسلیم استوک 500 گیگ رو با قیمت 16 تومن میفروشن. نوشتن در حد و تمیز. البته لوازم نداره.
ارزش خرید داره؟
...............
مدل پرو 20 تومنه قیمتش
پرو ارزششو داره؟
به کیفیت تصویر کاری ندارم. از نظر داغ شدن و صدای فن مدل پرو بهتره یا بدتره؟ منظورم اینه که موقع بازی های عادی نسبت به مدل فت و اسلیم بازی ها رو راحت تر و سبک تر و بی سروصدا تر اجرا میکنه؟اگه تلویزیون 4k داری pro قطعا ارزش داره.
به کیفیت تصویر کاری ندارم. از نظر داغ شدن و صدای فن مدل پرو بهتره یا بدتره؟ منظورم اینه که موقع بازی های عادی نسبت به مدل فت و اسلیم بازی ها رو راحت تر و سبک تر و بی سروصدا تر اجرا میکنه؟
پس هیچی. همون اسلیم بهتره.صدای فن pro خیلی بالاست به نسبت عادی.
داداش مبارکت باشه و حالشو ببری . منم مثل شما خیلی از بازی های PS2 رو روی کنسول نصب کردم و بازی میکنم و فعلا هم دارم DARK SOULS REMASTERED رو بازی میکنم . چندین مدل GOD OF WAR 1&2 رو نصب کردم و هر دو رو روی very hard تموم کردم انصافا GOD 1 آخرش سخت بود روی درجه سختی آخر . در ضمن اگر چیز جالبی در خصوص PS4جلبریک دیدی و یا به چشمت خورد خوشحال میشم با ما هم به اشتراک بزاری .کنسول PS4 Slim رسید دستم
یه SSD پونصد گیگ درست و حسابی و سرعت بالا گذاشتم روش. سرعت و عملکرد کنسول خیلی بالا رفته. لودینگ بازی ها. روشن شدن کنسول. یعنی SSD روی PS4 کولاک میکنه.
بازی ها و جدیدترین آپدیت هر بازی رو دانلود و نصب کردم.
به راحتی با ورژن جدید دیسک Bluray هک شد. ورژن کنسول 12.02
چند تا بازی PS1 هم تبدیل و نصب کردم. کیفیت و وضوح بازی ها خیلی بالاست. وقتی موقع بازی توی تنظیمات حالت گرافیک رو روی Modern بذارین کیفیت عالی میشه. منی که هم PS3 و هم PS2 دارم کیفیت تصویر PS1 روی PS4 خیلی بالاتره.
اما بازی ها از نظر سازگاری به پای PS3 نمیرسن. یه سری از بازی های PS1 نیاز به فایل کانفیگ دارن وگرنه مشکلات گرافیکی موقع بازی دیده میشه. اما کیفیت تصویر خیلی خیلی بالاست.
کنسول هم با اینکه استوک بود انصافاً تمیزه.
داداش مبارکت باشه و حالشو ببری . منم مثل شما خیلی از بازی های PS2 رو روی کنسول نصب کردم و بازی میکنم و فعلا هم دارم DARK SOULS REMASTERED رو بازی میکنم . چندین مدل GOD OF WAR 1&2 رو نصب کردم و هر دو رو روی very hard تموم کردم انصافا GOD 1 آخرش سخت بود روی درجه سختی آخر . در ضمن اگر چیز جالبی در خصوص PS4جلبریک دیدی و یا به چشمت خورد خوشحال میشم با ما هم به اشتراک بزاری .
در ضمن از این تایپیک هم غافل نشو :
سلام و درود به دوستان
همونطور که اطلاع دارید کنسول PS4 تا فریمور 12.52 هک شده,با گذشت زمان و تجربه از اولین انتشار هک برای ps4 تا به
حال,متاسفانه کاربران دچار مشکلاتی از قبیل هنگ,خاموشی(کرنل پنیک) و...هستن,در این تاپیک شاهد پیشنهاد تست انواع هاست معتبر,ازمون و خطاها,اخبار جدید اپدیت به همراه راهکارهای مناسب برای اجرای هر چه بهتر هستیم و امیدوارم دوستان همکاری داشته باشن تا این تاپیک بتونه مشکلات رو در حد بالایی رفع کنه....
- rezagoli
- انجمن: PlayStation 4