هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
پیشنهادتون کدوم ریجن دستگاه هستش ؟
ایا واقعا تو انلاین بازی کردن فرق میکنن ریجن ها ؟
یعنی مثلا ممکنه با ریجن 1 بتونی راحت تر آنلاین بازی کنی و ریجن 2 اذیت شی ؟

بنظرت اصلا نیازی به اون 500 گیگ اضافه هست واقعا؟
همین که روشه Available چقدر میده؟
408 در دسترس هست
1 ترا احتمالا 900 تا در دسترس باشه دقیقا نمیدونم
اره چراکه نه
همین الان خودم کم میارم ×_× مثلا یه batman یه TEW با GTA شدن 160-170 گیگ ×_×

قسمت people you may know برای اضافه کردن فرند کجاست؟
تو friend list بالا اضافه میشه

سلام
پیشنهادتون کدوم ریجن دستگاه هستش ؟
ایا واقعا تو انلاین بازی کردن فرق میکنن ریجن ها ؟
یعنی مثلا ممکنه با ریجن 1 بتونی راحت تر آنلاین بازی کنی و ریجن 2 اذیت شی ؟
سلام
ریجنها فرقی ندارن باهم عزیز
فقط یادت باشه 3 و japan فقط داخله منو دکمه تایید دایره هست
ریجن دستگاه هیچ گونه ارتباطی با انلاین نداره . انلاین و کیفیتش به کیفیت نته خودت بسنگی داره

408 در دسترس هست
1 ترا احتمالا 900 تا در دسترس باشه دقیقا نمیدونم
اره چراکه نه
همین الان خودم کم میارم ×_× مثلا یه batman یه TEW با GTA شدن 160-170 گیگ ×_×

تو friend list بالا اضافه میشه

سلام
ریجنها فرقی ندارن باهم عزیز
فقط یادت باشه 3 و japan فقط داخله منو دکمه تایید دایره هست
ریجن دستگاه هیچ گونه ارتباطی با انلاین نداره . انلاین و کیفیتش به کیفیت نته خودت بسنگی داره
دقیقا باید کجا برم چون پیداش نکردم

سلام
میخوام یکی از اکانت هام رو که ساختم از us به uk تبدیل کنم میشه؟
اگه میشه راهنمایی
اگه نمیشه یه سایت برای ساخت ادرس مجازی برای ساخت اکانت معرفی کنین

یه سوال در مورد آپدیت بازیهای رایگان داشتم
یه سری از بازیهای رایگان و دمو رو که دانلود میکنیم بعد دانلود پیغام میاد که یه آپدیت هم براش هست و معمولا هم حجمش مساوی همون حجم اصلی دمو هست
مثلا بازی Trial Fusion
که حجم دموش 7 گیگ بود اگر اشتباه نکنم و معادل همین هم حجم آپدیتش هست
حالا سوال اینه که اگر دمو رو آپدیت کنیم چیزی به بازی اضافه میشه یا نه؟
این مورد برای بازیهای دیگه هم هست مثل Warframe یا Warthunder یا فوتبال و چند بازی دموی دیگه
با تشکر

دقیقا باید کجا برم چون پیداش نکردم
همون friends که لیستش باز میشه بالاش خودش اتو میاری

سلام
میخوام یکی از اکانت هام رو که ساختم از us به uk تبدیل کنم میشه؟
اگه میشه راهنمایی
اگه نمیشه یه سایت برای ساخت ادرس مجازی برای ساخت اکانت معرفی کنین
نمیشه .
سایته خاصی نمیخواد - ادرس و کد رو خیلی راحت از google map میشه در اورد

سلام دوستان / خسته نباشید / یک سوال داشتم / من این Add on های بازی هارو که بازی میکنم مثل اضافی کردن مدل مو به ویتچر یا اسکین های بتمن! free هستن! از استور هم دانلود میکنم.اما وقتی دانلودش تموم میشه تو نوتیفی مینوسه : wating to install ... ولی اتفاقی نمیوفته! میخواستم ببینم کاره خواستی باید انجام بدم آیا ؟ یا خودش اینستال میشه ؟

سلام دوستان / خسته نباشید / یک سوال داشتم / من این Add on های بازی هارو که بازی میکنم مثل اضافی کردن مدل مو به ویتچر یا اسکین های بتمن! free هستن! از استور هم دانلود میکنم.اما وقتی دانلودش تموم میشه تو نوتیفی مینوسه : wating to install ... ولی اتفاقی نمیوفته! میخواستم ببینم کاره خواستی باید انجام بدم آیا ؟ یا خودش اینستال میشه ؟
برای نصبه DLC ریجن بازی باید با ریجنه اکانتت یکی باشه

سلام دوستان، یه سوال داشتم، مثلاً من اکانتم ریجن 2 هست بعد بازیم ریجن 1 ، اونوقت من باید برم یه اکانت ریجن 1 بسازم بعداً بزنم رو کنسول ؟ بعد چجوری اکانت ریجن 1 رو بیارم رو کنسول ؟

دوستان یه سوال فنی
من فیفا15 رو ظرفیت 3 دارم.اگه درایور کلابو ظرفیت 1 بخرم(چون آنلاین نمیخوام بازی کنم اصلا) بعد داخل اکانت فیفا15 آنلاین بشم(بخاطر خاصیت ظرفیت3) اکانت درایور کلاب من بن میشه؟
کسی اطلاع دقیقی داره؟

سلام دوستان، یه سوال داشتم، مثلاً من اکانتم ریجن 2 هست بعد بازیم ریجن 1 ، اونوقت من باید برم یه اکانت ریجن 1 بسازم بعداً بزنم رو کنسول ؟ بعد چجوری اکانت ریجن 1 رو بیارم رو کنسول ؟
اگر کدی / dlc نمیخوای استفاده کنی مهم نیست. بازی از نظره فیزیکی region lock برای اجرا نداره . تنها مورد این هست که هنگامه نصب dlc باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه
دستت رو روی دکمه ps دسته نگه داری یه گزینه Log out میاد. بعدش میتونی New user رو بزنی که یه User جدید بزنی یا اطلاعاته یه یوزر جدید رو بدی.

اگر کدی / dlc نمیخوای استفاده کنی مهم نیست. بازی از نظره فیزیکی region lock برای اجرا نداره . تنها مورد این هست که هنگامه نصب dlc باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه
دستت رو روی دکمه ps دسته نگه داری یه گزینه Log out میاد. بعدش میتونی New user رو بزنی که یه User جدید بزنی یا اطلاعاته یه یوزر جدید رو بدی.

بعد این DLC ها چیجوری هستن؟ یعنی از کجا و چگونه می شه مال یه بازی رو دان کرد و ریخت توش ؟

ضمناً واسه خرید یه اشتراک که بتونم پک های پولی بازیارو بخرم ... این رو چیکار کنم؟ لدفاً مرحله به مرحله بگید فقط.

بعد این DLC ها چیجوری هستن؟ یعنی از کجا و چگونه می شه مال یه بازی رو دان کرد و ریخت توش ؟

ضمناً واسه خرید یه اشتراک که بتونم پک های پولی بازیارو بخرم ... این رو چیکار کنم؟ لدفاً مرحله به مرحله بگید فقط.
DLC ها رو بعضی موقه ها تو خوده بازی ممکنه کدی باشه که میری توی store و گزینه Redeem رو میزنی
در غیر این صورت dlc مورده نظر باید از خوده استور بخری. یه psn کارت میخری مثلا 50 دلاری و کدش رو که وارد کنی ( از همون روشه خطه اول) همون لجظه پول به حسابت واریز میشه و میتونی خرید کنی. توجه داشته باش که هیچ گونه قابلیت ترنسفر پول و بازی بین از اکانتی به اکانته دیگه وجود نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or