هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مثلا همین GTA که اپدیتش 6 گیگه.
من از قبل 4 گیگش رو داشتم و وقتی بخوام از اینترنت دانلود کنم از 4 گیگ شروع به دانلود میکنه.
حالا راهی هست که من اون 2 گیگ آخر رو از طریق پارت اخر به وسیله ی PSX انتقال بدم؟
یا باید از طریق اینترنت و بدون psx اون دو گیگ رو دانلود کنم؟
اگر اپدیت قبلی رو داشته باشم میتونم با عوض کردن نام اپدیت قدیمی اون رو به اپدیت جدید تبدیل کنم؟
خب فرض میکنیم شما یک پارت چهار گیگی اول بازی رو روی هارد داربد خیلی راحت ۲ گیگ باقی مانده رو هم دانلود میکنید
پارت های بازی و اپدیت ها و کلا همه چی این کنسول پارت های ۴ گیگ هستند
یعنی یک اپدیت ۶ گیگ یک پارت ۴ گیگی با یک گارت ۳ گیگی هست
حالا اگه شما ۴ گیگ اولش رو دارید ۲گیگ باقی ماندش رو دانلود کنید
برای اینکه بدونید چطوری میشه ۲ گیگ باقیش رو دانلود کنید ب تاپیک psx ی سری بزنید

- - -ویرایش - - -

درود دوستان
رفته بودم بازی بگیرم رفتم تو یه مغازه یارو گفت دستگاتو بیار واست بازی بریزم دونه ای 30 تومن !!! این چیه قضیش ؟؟ کلاه برداریه ؟؟ اصلا این کار شدنی هستش اگه کلا انلاین نشیم؟؟
در ضمن اینو رو هم بگم که کنسول رو تازه خریدم و یه بار هم انلاین نشدم هنوز ../
ظرفیت ۱ هست انلاین بشی بن میشی باگ سونی هست ممکنه هر لحظه اپدیت بده کلا منتفیش کنه

دوستان کمک
الان کنسولو روشن کردم دیدم تو منو لگ میزنه بعد رفتم تو قسمت استوریج دیدم هارد داره خود به خود پر میشه....چیکارش کنم؟ :(
کنسول رو ببرید safe mode و rebuild database کنید . مشکل حل میشه.

در کل باگ خیلی مضخرفی هست واسه خودمم ۲ بار تو هفته های اخیر پیش اومده و معلوم نیست اصلا واسه چی هست.

چند دسته همزمان میتونه به دستگاه متصل باشه ؟! اکس باکس وان 8تا هم ساپورت میکنه ! شنیدم پلی استیشن 4 فقط تا چهار نفر ! درسته ؟
بله ... حالا سما کدوم بازیرو میخوای 8نفره بازی کنی ؟:d
اصلا بازیش به کنار ... فقط یک میلیون و ششصد هزار تومن خرج دسته هاش میشه b-)

- - -ویرایش - - -

دوستان با این نرم افزار media player زیر نویس هم میشه اجرا کرد؟؟
بله ...
http://forum.bazicenter.com/thread96900/

سلام دوستان
با توجه به این که میگن اکانت پلاس وابسته به اکانتی هست که در ps4 ساختیم(از نظر region)
برای کسایی که ps4 دارن میخواستم بدونم کدوم پلاس مجموعا از نظر امکانات بهتره؟ (میگن که پلاس اروپا بازی رایگان و ... بیشتر و بهتر میذاره تا پلاس آمریکا) یا اصلا فرقی نداره؟
و اگه اکانت اروپا بسازم تو ps4 اونوقت چیزایی مثل blood effect و بعضی صحنه ها در بازی ها حذف میشه؟ (میگن خشونت دار باشه حذف میشه تو اروپا) و نمیشه این مشکلو حل کرد؟
در کل پیشنهاد خودتون چیه؟(چه پلاسی چه ریجن اکانتی؟)
با تشکر فراوان و این که حوصله کردید مطلبو بخونید.

سلام دوستان
با توجه به این که میگن اکانت پلاس وابسته به اکانتی هست که در ps4 ساختیم(از نظر region)
برای کسایی که ps4 دارن میخواستم بدونم کدوم پلاس مجموعا از نظر امکانات بهتره؟ (میگن که پلاس اروپا بازی رایگان و ... بیشتر و بهتر میذاره تا پلاس آمریکا) یا اصلا فرقی نداره؟
و اگه اکانت اروپا بسازم تو ps4 اونوقت چیزایی مثل blood effect و بعضی صحنه ها در بازی ها حذف میشه؟ (میگن خشونت دار باشه حذف میشه تو اروپا) و نمیشه این مشکلو حل کرد؟
در کل پیشنهاد خودتون چیه؟(چه پلاسی چه ریجن اکانتی؟)
با تشکر فراوان و این که حوصله کردید مطلبو بخونید.
اکانت وابسته به کنسول نیست. ریجن کنسول هیچ اهمیتی نداره
پلاس بازیهای مجانیش خوبه. در ضمن برای کسایی که میخوان online بزنن خب اجباریه. online storage خیلی خوبه. من با بازیاش مشکلی ندارم D: خوبه . پلاس تا امروز حدودا یکی بوده و زیاد فرقی نداشته
خیر . هیچ سانسوری روی کنسول شما "نصب" نمیشه چون اکانت اورپا دارید
تنها سانسوری که تا امروز داشتیم قسمت انلاین TLOU بوده تو Region 2 و همچنین se xu al content هایه Witcher 3 برای نسخه های خاورمیانه سانسور شده
همین !
موفق باشید.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or