Jason_PS4
کاربر سایت
روی یه کارت آبی رنگ سه تیکه، توی تیکه اول یه کد 1 ماهه music unlimited هست ، بخش دوم یه کد 10 دلاری استور ، روی بخش سوم فقط یه تبلیغ plus هستش.این دقیقاً کجای جعبه اس؟!
روی یه کارت آبی رنگ سه تیکه، توی تیکه اول یه کد 1 ماهه music unlimited هست ، بخش دوم یه کد 10 دلاری استور ، روی بخش سوم فقط یه تبلیغ plus هستش.این دقیقاً کجای جعبه اس؟!
اول با ps4 کد وارد کن بعد از baylife اینا استفاده کن download کنی .
بعد تو کنسول دیگه میشه آفلاین بازیش کرد یا اینکه فقط آنلاین اونم فقط با همون اکانتی که بازی باهاش خرداری شده؟ که اگه اینطور باشه که خیلی بی معنی انگار این رو برای افرادی که یه کنسول اضافه تو جای دیگه ای دارن گذاشتن که بتونن بازی خرداری شده شون رو روی انم هم اجرا کنن!اگر اکانتی که باهاش خریدی primary باشه محتواش رو با دیگر اکانتهای روی دستگاه به اشتراک میزاره .
همچنین باید اکانت رو روی دستگاه دیگه وارد کرد تا بشه از محتویتاش روی کنسول دیگه استفاده کرد ( منتها روی همون اکانت نه اکانتهای دیگه )
شما منبعي داريد براي اين حرفتون ؟!؟!؟!؟![]()
تا جايي كه من و خيلي از دوستان اطلاع داريم هر اكانت روي دوتا كنسول بيشتر فعال نميشه ! كه اكانت اول به صورت PRIMARY فعال ميشه و ميتونيد روي همه اكانت هاي روي اون دستگاه ، بازي ها و محتواهاي ديگه اكانت PRIMARY رو بازي كنيد
و دومين باري كه بخوايد يه اكانت رو روي يه دستگاه ديگه سوار كنيد فقط ميتونيد به صورت هميشه انلاين از اون اكانت روي اون دستگاه استفاده كنيد
يعني بايد هميشه با اون اكانت روي اون دستگاه انلاين باشيد و بازي كنيد ولي در حالت PRIMARY ميتونيد افلاين هم بازي كنيد
تنها چیزی که مطمئن نیستم نیاز به اتصال آنلاین روی کنسول ثانویست، تا جایی که من خوندم میتونین تا یک هفته آفلاین باشین و بعد ازتون میخواد که آنلاین شین تا چک کنه جای دیگهای این اکانت Sign-in نشده باشه.You can use up to two systems concurrently: the system activated as your "primary" PS4 system, and one other system.
مشکلی نداره . کنسول هم resume داره . هروقت قطع بشه یه retry میزنی و دوباره شروع به دانلودش میکنه.اگه بخوام با کنسول دان کنم قابلیت ریزوم داره و اینکه اگه تکه مثلا طی یک هفته تو آخر شبا دان کنم مشکلی برا دیتاش اجاد نمیشه؟
اون baylife که فرمودید چی بود چون من می خوام اگه بشه ترجیحا با PC دان کنم بعد بریزم رو کنسول آموزشی براش تو سایت براش سراغ ندارید.
بعد تو کنسول دیگه میشه آفلاین بازیش کرد یا اینکه فقط آنلاین اونم فقط با همون اکانتی که بازی باهاش خرداری شده؟ که اگه اینطور باشه که خیلی بی معنی انگار این رو برای افرادی که یه کنسول اضافه تو جای دیگه ای دارن گذاشتن که بتونن بازی خرداری شده شون رو روی انم هم اجرا کنن!
- - -ویرایش - - -
دوستان کسی PS4 باندل نخریده که توش کد دانلود اینترنتی بوده باشه یساد بگه برا دانلود باز باید چه کرد؟ البته من هنوز نگرفتم می خوام ببینم باتوجه به حجمبازی و دنگ فنگ دانلود ارزش خرید داره باندل یا نه؟
دسته شما درد نکنهاقا فارسی حرف بزنید
آقا کسی نبود یه راهنمایی بکنه ؟
پینگ باید زیر 200-300 باشه . سرعت دانلود و اپلود هم خوب باشه . REQUEST TIMED OUT هم نداشته باشی . NAT TYPE هم روی 1 یا 2 باشه .دوستان برای بازی آنلاین lAST OF US باید حداکثر PING چقدر باشد؟ آموزشی برای کسی که می خواهد برای اولین بار از PSN استفاده کند وجود دارد.
اقا من میتونم با اکانت اصلیم که پلاس روش primary شده از store بازی های plus رو دان کنم
آقا کسی نبود یه راهنمایی بکنه ؟
حداقل یا حداکثر کنسول چقدر میتونه توی حالت استند بای باشه کنسول خراب نشه
هیچ محدودیتی نداره و کنسول چیزیش نمیشه ولی بهتره فقط موقع دانلود بزاریحداقل یا حداکثر کنسول چقدر میتونه توی حالت استند بای باشه کنسول خراب نشه
این درسته ((آیا اگر اکانتم ریجن دو باشه و بازیم ریجن یک میتونم با اکانتم به صورت مولتی پلیر بازی کنم؟ یا مانند DLC ها باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه ؟
این درسته ((آیا اگر اکانتم ریجن دو باشه و بازیم ریجن یک میتونم با اکانتم به صورت مولتی پلیر بازی کنم؟ یا مانند DLC ها باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه ؟
بله شما میتونین به راحتی به انجام مولتی پلیر بپردازین مشکلی وجود نداره .
انجام بازی آنلاین هیچ گونه ربطی به ریجن اکانت یا ریجن دیسک نداره .)) تو لینک که فرستادید گفتتش.
![]()
من الان تایم اوت دارم? این به درد باز آنلاین TLOU می خوره؟
من غرب تهرانم و از پارس آنلاین سرویس می گیرم شما چی پیشنهاد می کنی بگیرم جاش؟
راستی مصرف حجم برای یک ساعت بازی TLOU چند مگ میشه؟
محدودیتی ذکر نشده اما خب بهتره وقتی از کنسول برای یه مدت طولانی استفاده نمیکنی خاموشش کنی . مثلا شبا