هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اول با ps4 کد وارد کن بعد از baylife اینا استفاده کن download کنی .

اگه بخوام با کنسول دان کنم قابلیت ریزوم داره و اینکه اگه تکه مثلا طی یک هفته تو آخر شبا دان کنم مشکلی برا دیتاش اجاد نمیشه؟
اون baylife که فرمودید چی بود چون من می خوام اگه بشه ترجیحا با PC دان کنم بعد بریزم رو کنسول آموزشی براش تو سایت براش سراغ ندارید.
اگر اکانتی که باهاش خریدی primary باشه محتواش رو با دیگر اکانتهای روی دستگاه به اشتراک میزاره .
همچنین باید اکانت رو روی دستگاه دیگه وارد کرد تا بشه از محتویتاش روی کنسول دیگه استفاده کرد ( منتها روی همون اکانت نه اکانتهای دیگه )
بعد تو کنسول دیگه میشه آفلاین بازیش کرد یا اینکه فقط آنلاین اونم فقط با همون اکانتی که بازی باهاش خرداری شده؟ که اگه اینطور باشه که خیلی بی معنی انگار این رو برای افرادی که یه کنسول اضافه تو جای دیگه ای دارن گذاشتن که بتونن بازی خرداری شده شون رو روی انم هم اجرا کنن!

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی PS4 باندل نخریده که توش کد دانلود اینترنتی بوده باشه یساد بگه برا دانلود باز باید چه کرد؟ البته من هنوز نگرفتم می خوام ببینم باتوجه به حجمبازی و دنگ فنگ دانلود ارزش خرید داره باندل یا نه؟

شما منبعي داريد براي اين حرفتون ؟!؟!؟!؟:|

تا جايي كه من و خيلي از دوستان اطلاع داريم هر اكانت روي دوتا كنسول بيشتر فعال نميشه ! كه اكانت اول به صورت PRIMARY فعال ميشه و ميتونيد روي همه اكانت هاي روي اون دستگاه ، بازي ها و محتواهاي ديگه اكانت PRIMARY رو بازي كنيد
و دومين باري كه بخوايد يه اكانت رو روي يه دستگاه ديگه سوار كنيد فقط ميتونيد به صورت هميشه انلاين از اون اكانت روي اون دستگاه استفاده كنيد
يعني بايد هميشه با اون اكانت روي اون دستگاه انلاين باشيد و بازي كنيد ولي در حالت PRIMARY ميتونيد افلاين هم بازي كنيد

شما هم که [تقریبا] همون حرف منو می‌زنین!
شما یه اکانت دارین، روی اون اکانت یک دستگاه PS4 به عنوان دستگاه PS4 اصلی (پرایمری) انتخاب شده. دو تا دستگاه دیگه هم دارین. خریداتون روی دستگاه پرایمری همیشه برای همه دردسترسه، ولی رو دوتا دستگاه دیگه مادامی قابل استفادست که اکانت شما Sign-in باشه، که فقط می‌تونین در آن واحد علاوه بر دستگاه پرایمریتون، روی یک دستگاه غیر پرایمری Sign-in باشین.
ولی اینکه 3 تا یا بیشتر کنسول داشته باشن (اگه نخوان از 3تاش همزمان استفاده کنن) مساله‌ای نیست.
Accessing PlayStation®Plus benefits from other user accounts and PlayStation systems | Official PlayStation website: Help & Support
PS4 Support
You can use up to two systems concurrently: the system activated as your "primary" PS4 system, and one other system.
تنها چیزی که مطمئن نیستم نیاز به اتصال آنلاین روی کنسول ثانویست، تا جایی که من خوندم می‌تونین تا یک هفته آفلاین باشین و بعد ازتون می‌خواد که آنلاین شین تا چک کنه جای دیگه‌ای این اکانت Sign-in نشده باشه.

اگه بخوام با کنسول دان کنم قابلیت ریزوم داره و اینکه اگه تکه مثلا طی یک هفته تو آخر شبا دان کنم مشکلی برا دیتاش اجاد نمیشه؟
اون baylife که فرمودید چی بود چون من می خوام اگه بشه ترجیحا با PC دان کنم بعد بریزم رو کنسول آموزشی براش تو سایت براش سراغ ندارید.

بعد تو کنسول دیگه میشه آفلاین بازیش کرد یا اینکه فقط آنلاین اونم فقط با همون اکانتی که بازی باهاش خرداری شده؟ که اگه اینطور باشه که خیلی بی معنی انگار این رو برای افرادی که یه کنسول اضافه تو جای دیگه ای دارن گذاشتن که بتونن بازی خرداری شده شون رو روی انم هم اجرا کنن!

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی PS4 باندل نخریده که توش کد دانلود اینترنتی بوده باشه یساد بگه برا دانلود باز باید چه کرد؟ البته من هنوز نگرفتم می خوام ببینم باتوجه به حجمبازی و دنگ فنگ دانلود ارزش خرید داره باندل یا نه؟
مشکلی نداره . کنسول هم resume داره . هروقت قطع بشه یه retry میزنی و دوباره شروع به دانلودش میکنه.
از اینجا پیگیر باشین عزیز :
http://forum.bazicenter.com/thread89356/
یا
http://forum.bazicenter.com/thread88093/

ببین انلاین شما ps plus رو داشته باشی حله . فقط اینکه چون اکانت یک بار primary میشه یعنی اینکه روی دستگاهی که primary شده باشه طرف میتونه روی همه اکانتهاش انلاین بزنه چون Primary وقتی plus باشه قابلیت انلاین رو با اکانتهای دیگه به اشتراک میزاره اما روی کنسول بعدی که نمیشه این اکانت رو Primary کرد شما بایستی توی همین اکانت بازی انلاین رو بازی کنید.
خب اره . برای همین بیشتر توصیه میشه که plus رو خودتون جدا بگیری یا از همین روش استفاده کنید :
http://forum.bazicenter.com/thread89077/

اقا فارسی حرف بزنید
دسته شما درد نکنه
یه مقدار سطح دانش و اطلاعات رو بالا ببرید بعد این رو بگید

الان میخوای من کلمه Moderate و strict و upnp رو فارسی بزنم که مثلا چی بشه ؟ یعنی توی بازی call of duty میزنه "internet connection : moderate " و تنظمیاته مودم هم همه به زبان english هست. برای این english میگم که وقتی میرن دنبالش که مشکلشون رو حل کن متوجه باشن در مورده کدوم مورد توضیح دادم .

اگر روزی اینا فارسی شدن چشم .

دوستان برای بازی آنلاین lAST OF US باید حداکثر PING چقدر باشد؟ آموزشی برای کسی که می خواهد برای اولین بار از PSN استفاده کند وجود دارد.

آقا کسی نبود یه راهنمایی بکنه ؟

هیچ فرقی نمیکنه که 3 تا کنسول مال 1 نفر باشه چه مال 3 نفر :d . شما باید برای ریختن بازی روی همه کنسولها با اون تک آیدی ای که بازی رو خریداری کردی عمل share بازی رو انجام بدی . شما حتی با آیدی اصلیتم 3 تا کنسولو بازی بریزی . برای بازی روی کنسول دو و سوم باید آیدی کنسول1 رو deactive کنی تا بتونی از تمام امکانات استفاده کنی . تاپیکش هست .

دوستان برای بازی آنلاین lAST OF US باید حداکثر PING چقدر باشد؟ آموزشی برای کسی که می خواهد برای اولین بار از PSN استفاده کند وجود دارد.
پینگ باید زیر 200-300 باشه . سرعت دانلود و اپلود هم خوب باشه . REQUEST TIMED OUT هم نداشته باشی . NAT TYPE هم روی 1 یا 2 باشه .
اموزش اینجا هست . اسپویل دوم یا سوم .

- - -ویرایش - - -

اقا من میتونم با اکانت اصلیم که پلاس روش primary شده از store بازی های plus رو دان کنم

خیر . مثلا اکانت ژاپن خریده باشی و پلاس براش بگیری و اکانت رو پرایمری کنی فقط بازی های پلاس رو میتونی با اکانت ژاپن دانلود کنی . یعنی اکانتی که روش پلاس خریده شده توانایی دانلود بازی های رایگان رو داره . اما برای بازی کردن محدودیتی نیست . میتونی بازی هارو با هر اکانتت بازی کنی .

- - -ویرایش - - -

آقا کسی نبود یه راهنمایی بکنه ؟

ببین . بازی هارو نمیشه انتقال داد . مثلا بازی رو روی کنسول اولی دانلود کنی باید روی کنسول دوم هم دانلود کنی . فقط میتونی از اکانتت روی همه کنسول ها استفاده کنی . اکانت اصلیت که بازی توش هست رو روی کنسول هات پرایمری میکنی و بازی رو روی کنسول هات دانلود میکنی . بعدا با یه اکانت دیگ میشینی بازی میکنی . اما خب باید بازی هارو برای هر 3 تا کنسولت جدا دانلود کنی یا هم از برنامه PSX DOWNLOAD HELPER استفاده کنی تا دیتا بازی ها رو بدست بیاری و اونارو به کنسول انتقال بدی تا نخواد دانلود کنی دوباره .

- - -ویرایش - - -

حداقل یا حداکثر کنسول چقدر میتونه توی حالت استند بای باشه کنسول خراب نشه

محدودیتی ذکر نشده اما خب بهتره وقتی از کنسول برای یه مدت طولانی استفاده نمیکنی خاموشش کنی . مثلا شبا

پینگ باید زیر 200-300 باشه . سرعت دانلود و اپلود هم خوب باشه . REQUEST TIMED OUT هم نداشته باشی . NAT TYPE هم روی 1 یا 2 باشه .
اموزش اینجا هست . اسپویل دوم یا سوم .
این درسته ((آیا اگر اکانتم ریجن دو باشه و بازیم ریجن یک میتونم با اکانتم به صورت مولتی پلیر بازی کنم؟ یا مانند DLC ها باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه ؟

بله شما میتونین به راحتی به انجام مولتی پلیر بپردازین مشکلی وجود نداره .

انجام بازی آنلاین هیچ گونه ربطی به ریجن اکانت یا ریجن دیسک نداره .)) تو لینک که فرستادید گفتتش.

zwawd8p8jxjhewhrj14i.png

من الان تایم اوت دارم? این به درد باز آنلاین TLOU می خوره؟
من غرب تهرانم و از پارس آنلاین سرویس می گیرم شما چی پیشنهاد می کنی بگیرم جاش؟
راستی مصرف حجم برای یک ساعت بازی TLOU چند مگ میشه؟

این درسته ((آیا اگر اکانتم ریجن دو باشه و بازیم ریجن یک میتونم با اکانتم به صورت مولتی پلیر بازی کنم؟ یا مانند DLC ها باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه ؟

بله شما میتونین به راحتی به انجام مولتی پلیر بپردازین مشکلی وجود نداره .

انجام بازی آنلاین هیچ گونه ربطی به ریجن اکانت یا ریجن دیسک نداره .)) تو لینک که فرستادید گفتتش.

zwawd8p8jxjhewhrj14i.png

من الان تایم اوت دارم? این به درد باز آنلاین TLOU می خوره؟
من غرب تهرانم و از پارس آنلاین سرویس می گیرم شما چی پیشنهاد می کنی بگیرم جاش؟
راستی مصرف حجم برای یک ساعت بازی TLOU چند مگ میشه؟

باید بیشتر پینگ بگیری . مثلا 10 تا یه بار هم reuqest timed out بده مشکلی نیست ولی اگه زیاد request timed out بده نمیشه بازی کرد ( الان شما کلا 4 تا پینگ گرفتی که reply داده یعنی مشکلی نداره . پینگت خوبه . میتونی بازی کنی راحت البته اگه reuqest timed out نداشته باشی که فک نکنم داشته باشی وگرنه پینگت هم بالا میرفت .

والا بستگی داره . ولی میانگین شما فکر کن 100 مگابایت برای 1 ساعت

محدودیتی ذکر نشده اما خب بهتره وقتی از کنسول برای یه مدت طولانی استفاده نمیکنی خاموشش کنی . مثلا شبا

من بازی ها و .... را دانلود میکنم معمولا شب ها تا صبح روشن میذارم مثلا از 6 شب تا 9 صبح کنسول یا روشنه یا روی استندبای هست ضرر نداره

سلام اگر پلاس 14 روز ژاپنو بگیری بعد active as primary رو بزنی میشه بری تو اکانت خودت و بازی های پلاس رجین اون اکانتو مثلا آمریکا دانلود کنی؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or