sajjadsa
کاربر سایت
ببخشید
امکان این هست که دستگاه رو به مانیتور های معمولی وصل کرد؟
اگر مانیتور hdmi خور داشته باشی بله. البته تبدیل hdmi به dvi هم داریم ولی توصیه میکنم فقط با hdmi کار کنی.
ببخشید
ببخشید
من بعضی دی ال سی های کال آف رو خریدم
چجوری میتونم ترنسفر کنم به اکانت داداشم ؟
اکانت اون ریجن 2 اکانت من 1
دستگاه ها هم همینطور
سلام فکر کنم دسته اش رنگی باشه که 30 تومون اختلاف داره یا مثلا روش نقش و نگار داشته باشه چیزه دیگه نمیتونه باشهسلام
دوستان امروز رفتم ps4 بگیرم یه مغازه دار گفت که توی جعبه ها چند مدل دسته هست که یکیش 250 تومنیه یکیش 280 و...
همچین چیزی هست؟!؟
لطفا اگه امکانش هست سریع تر جواب بدین
چرت میگهسلام
دوستان امروز رفتم ps4 بگیرم یه مغازه دار گفت که توی جعبه ها چند مدل دسته هست که یکیش 250 تومنیه یکیش 280 و...
همچین چیزی هست؟!؟
لطفا اگه امکانش هست سریع تر جواب بدین
با هیچ دستگاهی از اینترنت نمیتونی استفاده کنی یعنی منظورت این هست که Ps4 نمیتونه wifi رو امتحان کنه ؟ یا وصله ولی وارده نت نمیشه؟ چه اروری میده ؟بچه ها من به یک مشکل بر خوردم نمیدوتم از اپدیت 1.75 بوده یا از بازی tlou ولی وقتی PS4 رو روشن میکنم دیگه با هیچ دستگاهی نمیتونم از اینترنت استفاده کنم انگار داره دانلود میکنه در صورتی که چیزی هم دانلود نمیکنه کسی میتونه بگه جریانش چی میتونه باشه!؟
قابلیت ترنسفر اصلا وجود ندارهمن بعضی دی ال سی های کال آف رو خریدم
چجوری میتونم ترنسفر کنم به اکانت داداشم ؟
اکانت اون ریجن 2 اکانت من 1
دستگاه ها هم همینطور
primary یکییه سوال: روی یه دستگاه حداکثر چند اکانت اکتیو میشه؟
خیر .سلام اگر پلاس 14 روز ژاپنو بگیری بعد active as primary رو بزنی میشه بری تو اکانت خودت و بازی های پلاس رجین اون اکانتو مثلا آمریکا دانلود کنی؟
با هیچ دستگاهی از اینترنت نمیتونی استفاده کنی یعنی منظورت این هست که Ps4 نمیتونه wifi رو امتحان کنه ؟ یا وصله ولی وارده نت نمیشه؟ چه اروری میده ؟
مودمت رو ریست کن ببین حل میشه یا نه ؟ reset factory هم میشه کرد
اما قبلش به جای این کار میتونی با کابل لن امتحان کن بعد در بیاری ببینی حل میشه یا نه ؟
در ضمن گزینه rebuild database هم میتونه کمک کنه این رو امتحان کن.
بچه ها من به یک مشکل بر خوردم نمیدوتم از اپدیت 1.75 بوده یا از بازی tlou ولی وقتی PS4 رو روشن میکنم دیگه با هیچ دستگاهی نمیتونم از اینترنت استفاده کنم انگار داره دانلود میکنه در صورتی که چیزی هم دانلود نمیکنه کسی میتونه بگه جریانش چی میتونه باشه!؟
منظورم اینه Ps4 به نت وصل هست و انگار داره دانلود میکنه نمیزاره کسی با گوشی و لپ تاپ وصل بشه به مودم اینترنت رو بقیه قطع میشه قبلا این مشکل رو نداشتم مگر اینکه چیزی در حال دانلود باشه
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
انگار داره دانلود میکنه که نمیشه. D: یعنی هرچی در حاله دانلود باشه توی بخشه notli و قسمت downloads هست .منظورم اینه Ps4 به نت وصل هست و انگار داره دانلود میکنه نمیزاره کسی با گوشی و لپ تاپ وصل بشه به مودم اینترنت رو بقیه قطع میشه قبلا این مشکل رو نداشتم مگر اینکه چیزی در حال دانلود باشه
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
سلام دوستان من یه ساعت دیگه دارم میرم ps4 رو بگیرم لطفا کمک کنید که بازیب باهاش به جز the last of us و واچ داگز چی بگیرم که هم راحت بفروشمش و ردش کنم هم اینکه بازیه خوبی باشه
مثلا ولفانشتین ایفاموس و...چی بگیرم؟راحت ردش کنم و خواهان داشته باشه
سلام دوستان من یه ساعت دیگه دارم میرم ps4 رو بگیرم لطفا کمک کنید که بازیب باهاش به جز the last of us و واچ داگز چی بگیرم که هم راحت بفروشمش و ردش کنم هم اینکه بازیه خوبی باشه
مثلا ولفانشتین ایفاموس و...چی بگیرم؟راحت ردش کنم و خواهان داشته باشه