هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده
وقتی میرم تو بخش edit profile یا تو تنظیمات مربوط به اکانت psn می نویسه please wait و همین طوری میمونه
چیکار کنم ؟؟؟

شما هم که [تقریبا] همون حرف منو می‌زنین!
شما یه اکانت دارین، روی اون اکانت یک دستگاه PS4 به عنوان دستگاه PS4 اصلی (پرایمری) انتخاب شده. دو تا دستگاه دیگه هم دارین. خریداتون روی دستگاه پرایمری همیشه برای همه دردسترسه، ولی رو دوتا دستگاه دیگه مادامی قابل استفادست که اکانت شما Sign-in باشه، که فقط می‌تونین در آن واحد علاوه بر دستگاه پرایمریتون، روی یک دستگاه غیر پرایمری Sign-in باشین.
ولی اینکه 3 تا یا بیشتر کنسول داشته باشن (اگه نخوان از 3تاش همزمان استفاده کنن) مساله‌ای نیست.
Accessing PlayStation®Plus benefits from other user accounts and PlayStation systems | Official PlayStation website: Help & Support
PS4 Support

تنها چیزی که مطمئن نیستم نیاز به اتصال آنلاین روی کنسول ثانویست، تا جایی که من خوندم می‌تونین تا یک هفته آفلاین باشین و بعد ازتون می‌خواد که آنلاین شین تا چک کنه جای دیگه‌ای این اکانت Sign-in نشده باشه.

اشتباه داري مي گي رفيق !
فقط دوتا دستگاه ميشه SHARE كرد اين مدلي كه شما داري مي گي ميشه 3 تا دستگاه !

سلام
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده
وقتی میرم تو بخش edit profile یا تو تنظیمات مربوط به اکانت psn می نویسه please wait و همین طوری میمونه
چیکار کنم ؟؟؟
مشکل از اینترنته . مودم رو خاموش روشن کن یا ساعت های مختلف مخصوصاً صبح تست کن.

مشکل از اینترنته . مودم رو خاموش روشن کن یا ساعت های مختلف مخصوصاً صبح تست کن.

یه اکانتم که به psn وصله رو انتخاب میکنم
میزنم ادیت پروفایل میخوام مثلا اسمشو عوض کنم بازم همینجوری میشه یعنی مشکل از اینترنته ؟؟
من دو تا دمو هم دانلود کردم
fifa 14 و ufc هر کدوم 3 گیگ اینکه دمو دانلود کردم مشکلی پیش نمیاره برای کنسول ؟؟

یه اکانتم که به psn وصله رو انتخاب میکنم
میزنم ادیت پروفایل میخوام مثلا اسمشو عوض کنم بازم همینجوری میشه یعنی مشکل از اینترنته ؟؟
من دو تا دمو هم دانلود کردم
fifa 14 و ufc هر کدوم 3 گیگ اینکه دمو دانلود کردم مشکلی پیش نمیاره برای کنسول ؟؟

1- بله مشکل از اینترنته . وقتی اینترنت نابود میشه برای من هم این مشکل پیش میاد. :|
2- خیر مشکلی پیش نمیاد.

1- بله مشکل از اینترنته . وقتی اینترنت نابود میشه برای من هم این مشکل پیش میاد. :|
2- خیر مشکلی پیش نمیاد.

سرعت دانلود رو توی کامپیوتر تست کردم کم نشده !؟!؟
راستی توی کنسول من دکمه ی تایید دایرست و دکمه ی برگشت ضربدر نمیشه اینارو جا به جا کرد؟؟؟

سرعت دانلود رو توی کامپیوتر تست کردم کم نشده !؟!؟
راستی توی کنسول من دکمه ی تایید دایرست و دکمه ی برگشت ضربدر نمیشه اینارو جا به جا کرد؟؟؟

کنسول شما رجین دو ژاپن هست خیر نمیشه / مگه اینکه یه بازی خاصی باشه مثلن از توو خود بازی عوض کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or