تا زمانی که Strict نباشه ... Moderate یا open باشه ok هست.سلام دوستان.nat type 2 بهتره یا nat type 1?
یه برنامه هست که با پرداخت ماهانه به شما اجازه دسترسی به موسقی به صورت انلاین رو میده .ببخشيد music unlimited چي هست؟ نميدونم اخه چيه
این حرفا همشون چرتن مخصوصا اون پاراگراف اولدوستان شنیدم ((رجیون 1 مناسب برای آنلاین بازی کردن در ایران نیست چون سرورهای این رجیون در آمریکا قرار دارد و شما پینگ مناسبی نخواهید داشت ولی در رجیون 2 چون اروپا به ایران نزدیکتر است پینگ شما مناسبتر است))
از طرفی می گن ((بازی برای ریجن 1 راحتر گیر میاد حداقل تو دست دوم اینطریست)) موندم الان ریجن 1 بگیرم یا 2 فرض رو بر این بگیریم که آنلاین هم بازی بخوام بکنم.
میگن ژاپن چون فقط 2014 به بعد داره بهتره و مشکلات سری لانچ امریکا رو حل کردن توش از طرفی میگن تو ریجن 2 میگن ژاپنش بخاطر تفاوت ولتاژ اون کشور با برق ایران مشکل خواهد داشت و نیاز به آدپتور پیدا می کنه.
کلا اسیر این شایعات شدم و نمیدونم باید چه کنم. لطفا بگید کدوم این حرف ها صحت داره و چه ریجنی بگیرم که هم بصرفه باشه هم به مشکل سخت افزاری و کمبود بازی و مشکل استفاده از psn برنخورم.
دوستان شنیدم ((رجیون 1 مناسب برای آنلاین بازی کردن در ایران نیست چون سرورهای این رجیون در آمریکا قرار دارد و شما پینگ مناسبی نخواهید داشت ولی در رجیون 2 چون اروپا به ایران نزدیکتر است پینگ شما مناسبتر است))
از طرفی می گن ((بازی برای ریجن 1 راحتر گیر میاد حداقل تو دست دوم اینطریست)) موندم الان ریجن 1 بگیرم یا 2 فرض رو بر این بگیریم که آنلاین هم بازی بخوام بکنم.
میگن ژاپن چون فقط 2014 به بعد داره بهتره و مشکلات سری لانچ امریکا رو حل کردن توش از طرفی میگن تو ریجن 2 میگن ژاپنش بخاطر تفاوت ولتاژ اون کشور با برق ایران مشکل خواهد داشت و نیاز به آدپتور پیدا می کنه.
کلا اسیر این شایعات شدم و نمیدونم باید چه کنم. لطفا بگید کدوم این حرف ها صحت داره و چه ریجنی بگیرم که هم بصرفه باشه هم به مشکل سخت افزاری و کمبود بازی و مشکل استفاده از psn برنخورم.
ممنون از راهنماییت.اقا هر دستگاهی میخری بخر،،الان دیگه 2014 باشه بهتره
هر کی ارزون تر داد بخر
فقط مهلت تست حتما بگیر
الکی هم تو دل خوتو با ای شایعات خالی نکن
من دستگام تولید2013 مثل اسب داره کار میکنه ازبهمن ماه تا الان کوچکترین مشکلی از این چیزایی که بچه ها تو بازیسنتر میگن،نداشته
دستگاه ریجنش فرقی نداره
اکانت هم ریجن یک بسازی بهتره چون واسه خرید بازیا و پلاس گرفتن یکم ارزون تر پات درمیاد
الکی سختش نکن واسه خودت داداش
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
دوستان اگه الان بازی مثلا LAST OF US ریجن 2 بخرم برا بازی آنلاین حتما باید اکانت PSN با ریجن 2 درست کنم؟ کلا بهتره اکانت PSN ریجن 1 باشه یا 2؟
DLC های بعدی بازی رو چطوری میتونم دانلود کنم باید بخرمشون یا کدی چیزی تو پک بازی هست که بشه باهاش DLC های آینده رو هم دان کرد؟
- - -ویرایش - - -
ممنون از راهنماییت.
فقط اگه اکانتم ریجن 1 باشه میتون به سرور های اروپا یا مثلا یه سرور داخلی برا بازی وصل بشم؟
بله میشه. تعداد کنسولهایی که میتونین روش Sign-in کنین نامحدوده؛ اما رو هر کدوم که sign-in میکنین از بقیه به طور موقت sign-out میشین (که نباید مسالهای باشه چون نمیتونین درآن واحد دوجا باشین!)، و هفتهای یکبار هم باید به اینترنت وصل شین تا چک کنه که اکانت از جای دیگهای درحال استفاده نباشه (به جز رو کنسولی که کنسول اصلی (primary) اکانته).سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده
زمانی که یک فرد بیش از یک کنسول PS4 داره و یک بازی رو به صورت دیجیتالی خریداری میکنه میتونه تو همه کنسول هاش بازی کنه ؟
مثلا ۳ (یا بیشتر!) کنسول داره ! یکی تو دفتر کار. یکی تو خونه. یکی هم مثلا تو اطاق شخصیش![]()
میتونه با استفاده از یک اکانت تو سه کنسول از این بازی دیجیتالی استفاده بکنه ؟
دوستان اگه الان بازی مثلا LAST OF US ریجن 2 بخرم برا بازی آنلاین حتما باید اکانت PSN با ریجن 2 درست کنم؟ کلا بهتره اکانت PSN ریجن 1 باشه یا 2؟
DLC های بعدی بازی رو چطوری میتونم دانلود کنم باید بخرمشون یا کدی چیزی تو پک بازی هست که بشه باهاش DLC های آینده رو هم دان کرد؟
- - -ویرایش - - -
ممنون از راهنماییت.
فقط اگه اکانتم ریجن 1 باشه میتون به سرور های اروپا یا مثلا یه سرور داخلی برا بازی وصل بشم؟
بله میشه. تعداد کنسولهایی که میتونین روش Sign-in کنین نامحدوده؛ اما رو هر کدوم که sign-in میکنین از بقیه به طور موقت sign-out میشین (که نباید مسالهای باشه چون نمیتونین درآن واحد دوجا باشین!)، و هفتهای یکبار هم باید به اینترنت وصل شین تا چک کنه که اکانت از جای دیگهای درحال استفاده نباشه (به جز رو کنسولی که کنسول اصلی (primary) اکانته).
در ضمن میشه بپرسم کجا کار میکنین که کنسولِ کار دارین؟![]()
سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده
زمانی که یک فرد بیش از یک کنسول PS4 داره و یک بازی رو به صورت دیجیتالی خریداری میکنه میتونه تو همه کنسول هاش بازی کنه ؟
مثلا ۳ (یا بیشتر!) کنسول داره ! یکی تو دفتر کار. یکی تو خونه. یکی هم مثلا تو اطاق شخصیش![]()
میتونه با استفاده از یک اکانت تو سه کنسول از این بازی دیجیتالی استفاده بکنه ؟
اول با ps4 کد وارد کن بعد از baylife اینا استفاده کن download کنی .دوستان تو باندل هایی که کد دانلود بازی رو میده فقط باید با خود PS4 بازی رو دان کرد یا میشه با PC دانلود کرد و بعدا به هارد یا کول دیسک به کنسول منتقل نمود؟
این درسته میگن کسایی که ورژن اینترنتی بازی رو میخرن میتونن دیتای بازیشون رو بادیگرن شریک بشوند این به این معنی هست که مثلا دیتا رو با هاردی چیزی میریزن رو یه کنسول دیگه و بازی رو تو اون هم اجرا می کنن؟!؟
بعله میتونید با pc دانلود کنید بعد روی کنسول انتقال بدید ولی انتقالش به همین راحتیا نیستدوستان تو باندل هایی که کد دانلود بازی رو میده فقط باید با خود PS4 بازی رو دان کرد یا میشه با PC دانلود کرد و بعدا به هارد یا کول دیسک به کنسول منتقل نمود؟
این درسته میگن کسایی که ورژن اینترنتی بازی رو میخرن میتونن دیتای بازیشون رو بادیگرن شریک بشوند این به این معنی هست که مثلا دیتا رو با هاردی چیزی میریزن رو یه کنسول دیگه و بازی رو تو اون هم اجرا می کنن؟!؟
تا زمانی که Strict نباشه ... Moderate یا open باشه ok هست.
nat type ها برمیگرده به نحوه connetion شما بین دستگاه و مودم
2 باید upnp رو تیک بزنی.
یه برنامه هست که با پرداخت ماهانه به شما اجازه دسترسی به موسقی به صورت انلاین رو میده .