هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه سوال دیگه

هیچ راهی هست که بشه با دسته ی ps2 و ps3 با ps4 بازی کرد؟چون من نسل قبل موقع بازی ufc دسته ی کنسول رو نابود کردم از بس انالوگ ها رو فشار دادم.
نسل قبل که کارهای عجیب و غریبی میشد کرد.مثلا میشد با یک تبدیل دسته ی ps2 رو وصل کرد به xbox 360 .
واسه این نسل هیچ تبدیلی نیومده؟

اقا من یه اکانت plus رایگان ژاپن گرفتم میتونم dlc بازی infamouse vرو دان کنم چون ژاپنی هیچی نمیفهمم
اگه dlc رایگان باشه یا برای پلاس رایگان باشه بعله میتونی

- - -ویرایش - - -

یه سوال دیگه

هیچ راهی هست که بشه با دسته ی ps2 و ps3 با ps4 بازی کرد؟چون من نسل قبل موقع بازی ufc دسته ی کنسول رو نابود کردم از بس انالوگ ها رو فشار دادم.
نسل قبل که کارهای عجیب و غریبی میشد کرد.مثلا میشد با یک تبدیل دسته ی ps2 رو وصل کرد به xbox 360 .
واسه این نسل هیچ تبدیلی نیومده؟
نه
از فیفا13 این راه روی ps3 هم جواب نمیداد چه برسه به ps4

سلام ببخشيد يه سوال دارم من توي فلش اهنگ ميريزم نميشه به پي اس4 بزنم گوش بدم؟ اخه ايکس باکس 360 ميشد چطوري اين نميشه؟

- - -ویرایش - - -

سلام ببخشيد يه سوال دارم من توي فلش اهنگ ميريزم نميشه به پي اس4 بزنم گوش بدم؟ اخه ايکس باکس 360 ميشد چطوري اين نميشه؟

- - -ویرایش - - -

فعلا این قابلیت وجود نداره احتمالا اپدیت های بعدی این قابلیت رو داشته باشه
کلا هیچ راهی نداره که بازی ps3 رو روی ps4 اجرا کرد ؟
البته به جز اون راهی که نیاز به اینترنت دائم داره که سونی چندوقت پیش معرفیش کرده بود
خیر
مگه اونکه هک بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or