سوال
با عرض سلام.من مانیتور 22 سلمسونگ دارم و با کابل dvi تصویر میگیرم و از "3 فیش" ه xbox 360 استفاده میکنم واسه گرفتن صدا.
هیچ راهی هست بتونم همین حرکت رو واسه ps4 هم انجام بدم؟به کنسول فشار نمیاد؟
ps4 رجین 2 بگیرم یا 3 ؟
مرسی
صدا رو از چطوری بگیرم؟نه چه فشاری بیاد ؟!
با کابل DVI به HDMI ، میتونی تصویر بگیری !
باید از جک گوشی دسته بگیری یا هدست بزنیصدا رو از چطوری بگیرم؟
اپدیتش کن به اخرین فریمورمن اصلا تو خونه اینترنت ندارم کنسول رو بهش وصل کنم بدون نت مشکلی پیش نمیاد؟
-----------------
دیشب سر تام رایدر داغ شد و گیر کرد هرکار کردم درست نشد تا از برق کشیدم الان تامرایدر رو اجرا میکنه ولی فیفا رو میذارم بعد آرم EA میپره بیرون مشکل چیه؟
دستگاه رجین 1 هستش و دادم بیرون آخرین آپدیتها رو ریخته.
نمیدونم چی هست:dاگه جای فیش سفید و قرمز رو میگی اره دارن ولی کابلی که از ps4 میاد ظاهرا خروجی سفید و قرمز ندارن.اگه اسپیکرهات spdif دارن صدا رو از این پورت بگیر.
نمیدونم چی هست:dاگه جای فیش سفید و قرمز رو میگی اره دارن ولی کابلی که از ps4 میاد ظاهرا خروجی سفید و قرمز ندارن.
...
سوال دومم این بود. ریجن چند رو بگیرم بهتره؟ 2 یا 3 ؟
ps4 یه optical هم داره . میتونی تبدیل های مربوطه رو بگیری به نسبت خروجی speaker هات و از این طریق صدا بگیریصدا رو از چطوری بگیرم؟
صدا رو از چطوری بگیرم؟
اینا رو بخونین:
http://forum.bazicenter.com/thread74854/page977/#post3368284
امیدوارم سونی رو مدل بعدی (اسلیم یا هرچی) یه خروجی RCA بذاره.
من هم دقیقا همین پورت دیجیتال spdif رو گفتم بهش. کیفیت صداش عالیه چون دیجیتاله عین hdmi.ps4 یه optical هم داره . میتونی تبدیل های مربوطه رو بگیری به نسبت خروجی speaker هات و از این طریق صدا بگیری
پشت دستگاهو نگاه، یه پورت اپتیکال داره، این همون spdif ه. حالا ببین اگه اسپیکرهات spdif میخوره از همین پورت استفاده کن.نمیدونم چی هست:dاگه جای فیش سفید و قرمز رو میگی اره دارن ولی کابلی که از ps4 میاد ظاهرا خروجی سفید و قرمز ندارن.
...
سوال دومم این بود. ریجن چند رو بگیرم بهتره؟ 2 یا 3 ؟
tlouسلام دنبال سه تا بازی خوب برای خرید هستم چی پیشنهاد می شه
اینو موس روداشتمtlou
infamous ss
watch dogs
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk