هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا این که میگن چراغ آبی شده، یعنی دیگه واقعا کنسولو باید انداخت سطل آشغال یا یه مشکل نرم افزاری بوجود میاد (مثل پریدن ویندوز) که با ریستور کردن درست میشه؟

سوال

با عرض سلام.من مانیتور 22 سلمسونگ دارم و با کابل dvi تصویر میگیرم و از "3 فیش" ه xbox 360 استفاده میکنم واسه گرفتن صدا.
هیچ راهی هست بتونم همین حرکت رو واسه ps4 هم انجام بدم؟به کنسول فشار نمیاد؟
ps4 رجین 2 بگیرم یا 3 ؟
مرسی

نه چه فشاری بیاد ؟!
با کابل DVI به HDMI ، میتونی تصویر بگیری !

من اصلا تو خونه اینترنت ندارم کنسول رو بهش وصل کنم بدون نت مشکلی پیش نمیاد؟
-----------------
دیشب سر تام رایدر داغ شد و گیر کرد هرکار کردم درست نشد تا از برق کشیدم الان تامرایدر رو اجرا میکنه ولی فیفا رو میذارم بعد آرم EA میپره بیرون مشکل چیه؟
دستگاه رجین 1 هستش و دادم بیرون آخرین آپدیتها رو ریخته.

صدا رو از چطوری بگیرم؟
باید از جک گوشی دسته بگیری یا هدست بزنی
من اصلا تو خونه اینترنت ندارم کنسول رو بهش وصل کنم بدون نت مشکلی پیش نمیاد؟
-----------------
دیشب سر تام رایدر داغ شد و گیر کرد هرکار کردم درست نشد تا از برق کشیدم الان تامرایدر رو اجرا میکنه ولی فیفا رو میذارم بعد آرم EA میپره بیرون مشکل چیه؟
دستگاه رجین 1 هستش و دادم بیرون آخرین آپدیتها رو ریخته.
اپدیتش کن به اخرین فریمور

اگه اسپیکرهات spdif دارن صدا رو از این پورت بگیر.
نمیدونم چی هست:dاگه جای فیش سفید و قرمز رو میگی اره دارن ولی کابلی که از ps4 میاد ظاهرا خروجی سفید و قرمز ندارن.
...
سوال دومم این بود. ریجن چند رو بگیرم بهتره؟ 2 یا 3 ؟

ps4 یه optical هم داره . میتونی تبدیل های مربوطه رو بگیری به نسبت خروجی speaker هات و از این طریق صدا بگیری
من هم دقیقا همین پورت دیجیتال spdif رو گفتم بهش. کیفیت صداش عالیه چون دیجیتاله عین hdmi.

- - -ویرایش - - -

نمیدونم چی هست:dاگه جای فیش سفید و قرمز رو میگی اره دارن ولی کابلی که از ps4 میاد ظاهرا خروجی سفید و قرمز ندارن.
...
سوال دومم این بود. ریجن چند رو بگیرم بهتره؟ 2 یا 3 ؟
پشت دستگاهو نگاه، یه پورت اپتیکال داره، این همون spdif ه. حالا ببین اگه اسپیکرهات spdif میخوره از همین پورت استفاده کن.
spdif= sony philips digital interface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or